Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Naravno da bi. Ali ti si pre nego sto je Vejd pljuvao po Bulsima, hteo njega i da vladate ligom sledecih sezona nisi brinuo za ostatak lige. Isto tako posle kad je bilo ocigledno da necete dobiti Vejda rekao si da ako dodje LeBron da cete opet da vladate ligom. Nesto se ne secam da si brinuo nesto za ostatak lige tad kao sto sad brines @(*6sd$%
    Pa po meni i nije vestacka dinastija.. Sve su uradili u skladu sa pravilima, igraci ce potpisati za manje love sto ne bi svako uradio(pogledaj samo odluku Stodemajera) i to treba postovati. Btw LeBron je sada na konferenciji rekao s cim se ja potpuno slazem. U 7. utakmici Kobi sutira iz igre 6-24, Lejkersi dobijaju jer ima ko da preuzme. On to u Klivlendu nije imao... I zato njegov potez da predje u Majami u potpunosti opravdavam. Covek hoce najbolju podrsku a i ovo je presedan u NBA ligi, niko nikad ovako nesto nije uradio. Tako da ne mozete da kazete da LeBron, Vejd i Bos nisu uveli nesto novo u NBA-u... $#^%RT
    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Da ne bude da serem, jesam rekao i za LeBrona, ali da dodje sam kad je vec bilo jasno da ova dvojica idu u Miami. Znaci, ja sam zeleo samo jednog FA-a i jednog solidnog igraca jer smo samo za to i imali prostora na salary cap-u. Zasto nisam brinuo za ostatak lige? Miami bi dobio njih dvojicu, mi bi imali LB-a i Rose-a, Boston bi ostao konkurentan, kao i Orlando, Atlanta... Ko sad moze da bude konkurentan sa Miami-em? Mozda mi sa dobrim bekom i Orlando. Niko vise.

A, to da svi igraju za manje para je smejurija. &*#GI(]
      Jesi cuo da se pravi sign-and-trade za Bosh-a da moze da dobije i sestu godinu max ugovora?
      Jesi cuo da se pravi sign-and-trade za LB-a da moze da dobije i sestu godinu max ugovora?

Po tvom postu pretpostavljam da nisi. @(*6sd$%
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Hmmm.. Mislim da si hteo i Bosa i LeBrona al' ae da ti verujem.. Mrzi me da trazim postove... $%&5@$A
        Daj mi te informacije, koliko su proverene?
        P.S. Svaka cast sto brines za ostatak lige, bas lepo sa tvoje strane... $#^%RT $#^%RT $#^%RT
        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Nemam sad linkove, video sam na Twitter-u, sad me mrzi da trazim. @(*6sd$%
          Ali, ako bude zavrseno postavicu link svakako. Cleveland i Toronto treba da dobiju po 2 pika, a ovi zauzvrat dobijaju max ugovore.

Pa i ti da nisi navijac LeBrona sagledao bi celu situaciju objektivno i video da je ovo losa stvar za NBA, al' dobro ne mogu ti nikako promeniti misljenje. @(*6sd$%
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ja smatram da ce svim igracima biti dodatni motiv kad igraju protiv ovih momaka... Svi ce pokusati da im uzmu skalp kao Amerikancima u reprezentativnoj kosarci... A srecom ima dosta dobrih i talentovanih igraca tako da ne sumnjam da ce je ovo los potez za ligu generalno... @(*6sd$%

Comment

Brian Windhorst: #Cavs appear ready to move on. Sources say there's been progress made in a sign-and-trade with the Heat for LeBron.

And Bosh deal apparently sends Heat 2011 first-rounder plus pick owed from Toronto back to Raptors. College will become a rumor to Heat.

Eto, da ne bude da opet lazem i stvaram zavere protiv "velike trojke" #&^Dk*
              sigpic

Comment

Sad svi sereta na ovo novu veliku trojku, na LeBronovu odluku da ide u Miami, a zanima me kakva su vam misljenja bila kada je Boston doveo Raya i Garneta i promijenio bukvalno cijeli tim? Zasto se nije pricalo o tome kako je Garnet izdajica jer je on sam izricito insistirao na trade, kako je Boston dao 5 ali znaci jebenu petorku za njega, to nije bio cirkus, a ? Kako su to mogli uraditi ostatku lige, sram ih bilo *%@(D!RY-
                A Wade, James i Bosh uzeli su 15 mil $ manje ali sa klauzulom da 2014 opet mogu postati FA, i da im plata raste 10,5% godisnje h5g6k8

Comment

Lebron > Pierce , Wade > Allen , Bosh = Garnett , eto zbog čega se nije sralo . Iako je to bio sjajan tim , Allen nije bio najveća zvezda lige kao što je LBJ sada , te smatram da se tadašnji tim Bostona ne može porediti sa sadašnjim timom Miami-a .

Samo da objavim jednu veoma retardiranu i namupmanu Wade-ovu izjavu od juče : it's going to be rly great working together on the court . I already feel sorry about guys that will guard us .

Comment

[quote author=ЕлБиЏеј link=topic=2597.msg147284#msg147284 date=1278755920]
                    Lebron > Pierce , Wade > Allen , Bosh = Garnett , eto zbog čega se nije sralo . Iako je to bio sjajan tim , Allen nije bio najveća zvezda lige kao što je LBJ sada , te smatram da se tadašnji tim Bostona ne može porediti sa sadašnjim timom Miami-a .
                    [/quote]
                    A ne gledam ja na taj nacin, vec to da je jedna ekipa dovela dvojicu all stara, da su promjenili u potpunosti ekipu i da su automatski bili favoriti za osvajanje... Garnett je bio heroj minnesote, napravio je ekipu od njih, bio ikona, i onda covjek zatrazi trade, Boston da petorku za njega i niko nista ne prica. Bosh = Garnett, nemoj biti smijesan &*#GI(] Sve nekakvi dvostruki arsini, budimo malo realni...

Comment

[quote author=ЕлБиЏеј link=topic=2597.msg147284#msg147284 date=1278755920]
                      : it's going to be rly great working together on the court . I already feel sorry about guys that will guard us . #&^Dk* #&^Dk*
                      [/quote]

Neka razmisli malo o ovome sto mu sledi...... &*#GI(]

http://www.youtube.com/v/dcSlXwVgfUc...S&fs=1

Comment

Chicago ponudio JJ Reddick-u trogodisnji ugovor vredan 19 miliona dolara, ceka se odgovor Orlanda...
                        Posto je vec doveden Korver meni se ovaj potez ne svidja preterano jer nam sad treba neki dobar atleta na poziciji 2 jer stvarno ne vidim kako ce Reddick da brani Wade-a, Johnson-a i ostale fizicki nadmocne bekove. Ali, da je vrlo kvalitetan suter to potpisujem.

Po nekim izvestajima Bosh i James ce dobiti 110 miliona, a Wade 107...
                        Nikako mi nije jasno kako Bosh moze da zaradi vise od Wade-a, covek je cak istripovao da je on glavni u ekipi. &*#GI(]
                        sigpic

Comment

Predsednik Clevelanda je LBJ proglasio izdajnikom, kazao je da je ostavio klub na cedilu i rekao da izdajnik nikada nece osvojiti titulu pre Cleveland-a. A sta o tome misle navijaci, vidi se ovde:

[youtube]CWsjD-VSrmM[/youtube]

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg147298#msg147298 date=1278764970]
                            Chicago ponudio JJ Reddick-u trogodisnji ugovor vredan 19 miliona dolara, ceka se odgovor Orlanda...
                            Posto je vec doveden Korver meni se ovaj potez ne svidja preterano jer nam sad treba neki dobar atleta na poziciji 2 jer stvarno ne vidim kako ce Reddick da brani Wade-a, Johnson-a i ostale fizicki nadmocne bekove. Ali, da je vrlo kvalitetan suter to potpisujem.

Po nekim izvestajima Bosh i James ce dobiti 110 miliona, a Wade 107...
                            Nikako mi nije jasno kako Bosh moze da zaradi vise od Wade-a, covek je cak istripovao da je on glavni u ekipi. &*#GI(]
                            [/quote]

kako izgleda za sada roster chicaga?

Comment

Prva petorka ce sa JJ-em izgledati ovako:

Rose-Reddick-Deng-Booz-Noah
                              Imacemo bruka dobru klupu, Shaun Livingston najverovatnije, Korver, Taj, Omer Asik koji je ogroman potencijal i James Johnson. Ako dodje Reddick ostaje jos nesto preko 8 miliona slobodno, a i dalje se ne iskljucuje mogucnost za trade Iguodala - Deng.
                              Ono sto je sigurno je da cemo imati jednu od najboljih rezervnih postava, sto mozda moze biti adut protiv one trojice.

EDIT: Chalmers osta' bez broja. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                              sigpic

Comment

Sources told ESPNDallas.com that the Minnesota Timberwolves have been urging Dallas to part with Dampier's contract -- and draft considerations -- in exchange for Al Jefferson, who has three years left on his contract at $42 million.

Chad Ford: Teams w/ $$$ are going to play the trade market: Al Jefferson, Tyson Chandler, Emeka Okafor, Rip Hamilton, T.J. Ford, Turkoglu anyone? Twitter

Chad Ford: Other players under contract for sale to teams with $$$: Gilbert Arenas, Baron Davis, Jose Calderon, Elton Brand, Marcin Gortat Twitter

Sam Amick: A league source tells FanHouse that Mike Miller's likely Miami deal would be in the five-year, $25 million range. Twitter

Restricted free-agent guard Anthony Morrow has reached agreement on a three-year, $12 million offer sheet with the New Jersey Nets, league sources told Yahoo! Sports on Friday night.
                                E ako ode za ovu sicu u New Jersey, bolje da smo njega doveli nego Korvera. #%d*

sigpic

Comment

Working...
                                X