Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

[quote author=LeBron fan link=topic=2597.msg147133#msg147133 date=1278683583]
    Bez obzira na vase komentare, i na komentare laznih navijaca Klivlenda i hejtera koji ne vole LeBrona ipak je ovo najbolje sto je mogao da uradi da bi osvojio titulu. Do juce ste svi pricali kako je on igrac za statistiku, kako ce uvek nabiti velike brojke, kako nikada dok ne shvati da treba da se podredi timu da nikad nece osvojiti titulu i da je to najbitnije(jer se samo pobednici pamte). I sada kad je konacno resio da stavi TIM ispred sebe(njegova statistika sigurno ce trpeti) vi opet hejtuje i ne svidja vam se... Znam, recicete pa otisao je u tim sa 2 velika superstara bice mu lako.. Al' jel se neko od vas setio da kaze da su ta trojica igraca pristali da igraju za manju svotu novca kako bi zajednickim snagama dosli do titule? Ne, nego ste ga odmah hejtovali kako nikad nece da bude najbolji ikad... #%d* Mogli su mnoge velike zvezde to da urade da bi osvojili prsten.. To su cak i radili Barkli kada je presao u Hjuston, Meloun kada je presao u Lejkerse... Jedina razlika izmedju njih i ove trojice je to sto Barkli i Meloun to radili kada su bili u poznim godinama i kada su ocajnicki zeleli prsten, dok su ovi u najboljim godinama i osvojice ga...
    [/quote]

zasto nije stavio tim ispred sebe kad je za saigrache imao westa, mo williamsa , jamisona ? i ja bih samo tako stavio ispred sebe tim za koji igraju wade i bosh $#^%RT

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

[quote author=nidz@ link=topic=2597.msg147146#msg147146 date=1278689043]
      Ode @%&* @%&* cikica na pescane plaze,palme,diskoteke....itd.... #&^Dk* ...Jeli,a koliko ce seleri kepa ostati Hitu za eventualna jos neka "pojacanja"??! ^&*ST*^#
      [/quote]
      Miami moze preći salary cap tako što Wade-a potpiše na luxury-tax a to je jedino moguće ako je igrač u ovom slučaju Wade već igrao za taj tim. Na osnovu toga bi mogli da potpišu još jednog Mid-Level i ostale na minimum. Za sada Miami ima 8 igrača računajući rookie-e znači da im treba još 4 igrača
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Mislim da su ovo stvarno gluposti sto svi pričaju da Miami nema sanse da osvoji titulu. Pa ljudi sada igraju 2/3 najbolja igrača Nba lige u jednom timu i ko će ih to zaustaviti da neće možda Lakers-i. Oni su bili najbolji tim i zasluženo su bili prvaci dva puta uzastopno ali sada je Miami realno najjači tim u ligi. Ovo što pale dres James-a to mi je smešno jer ko može da osudi James-a. Čovek je dao sve u 7 godina u Cleveland-u i nije uspeo da osvoji titulu. Čovek razmišlja o sebi ajde da vidim bilo koga na njegovom mestu koji bi odoleo ponudi da igra sa dva All-Star igrača i da bude glavni kandidat za titulu. Ne može me niko ubediti da bi to odbio. Na stranu sto navijate za drugi tim ali treba biti realan i treba se poštovati odluka a pravi navijači će razumeti njegovu odluku.

Neću se više raspravljati o tome da li je pogrešio ili nije moje mišljenje da nije s obzirom da zeli titulu tako žarko ali eto svako ima svoje mišljenje.
        Pozdrav svima (*#^R^ h5g6k8
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=2597.msg147155#msg147155 date=1278691748]
            Ostade LBJ pickica, sto je i bio.
            Sledece sezone da dovedu jos TOP 3 centra i da nikad vise ne pogledam NBA.
            A necu ni ovako. To mi je ionako ku.a. kosarka.

Miami nema sanse da osvoji titulu. Svi ce se voleti do prvih poraza. Imace barem 20 poraza u sezoni.
            Daleko su oni svestlosnim godinama od onog Tima Bulsa, koji je imao valjda samo 7 poraza.
            I Sakramento iz vremena Divca za njih je tim.

A sada da popisem one koji su balavili na Cleveland, da vidim koliko ce ih ostati i ove sezone uz "najbolji tim NBA".
            [/quote]

Ako neces ne moras da gledas NBA ligu, niko te ne tera.. Pusti nas koji hocemo da je gledamo... @(*6sd$%
            A Bulsi su imali 10 poraza u sezoni 95/96.. Informisi se malo pre nego sto postujes nesto...
            I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

@Lebron fan - jedno pitanje al ozbiljno sad bez prozivki... hoces li navijati za Cleveland i sledece sezone ili ces vishe za Miami?

Comment

Ne postoji dokaz koji govori da je pun steroida , kao što ne postoji dokaz i da nije . Nama fanovima ostaje da smatramo da ga je takvog stvorila majka priroda , ali dobro ... no one's pretty sure' bout that . Inače , ne smatram da se on kao igrač prodaje . Takva je psihologija čoveka , njegova psihologija , jednostavno je pokušao što je više mogao sa timom koji VOLI , ali mu nije uspelo . Prebacio se tamo gde smatra da ima veće šanse , ali ne smatram da je loš igrač . Naprotiv . Sa mnom se slažu i mnogi , mnogi ljudi koji bi/su odabrali LBJ-a kao najboljeg igrača lige predhodne 2 god. , i oni koji su ga u konkurenciji sa Wadeom , Boshom , i ostalima iz drafta 2003. izabrali kao najboljeg rookie-a . Inače , ni u jednoj od tih njegovih 7 godina nije imao nekog partnera koji bi mu znatno olakšao put ka tituli . On je uglavnom sam samcijat doveo Cavse gde niko drugi ne bi poverovao . Uostalom , kako su drugačije Kobe , Duncan , Pierce i ostale zvezde današnjice došli do titule ako ne bez podrške nekog vrhunskoh igrača ...

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=2597.msg147163#msg147163 date=1278696075]
                  [quote author=LeBron fan link=topic=2597.msg147159#msg147159 date=1278694177]
                  Ako neces ne moras da gledas NBA ligu, niko te ne tera.. Pusti nas koji hocemo da je gledamo... @(*6sd$%
                  A Bulsi su imali 10 poraza u sezoni 95/96.. Informisi se malo pre nego sto postujes nesto...
                  [/quote]

Mali ne balavi bez potrebe, nisi u prilici.
                  Nisam rekao da drugi ne treba da gledaju, vec da ja necu da gledam.
                  Napisao sam da su Bulsi imali valjda 7 poraza a ne da su imali 7 poraza.

A tebi je ovo poslednji put da mene opominjes.

LBJ je kurac od igraca koji ne ume svojim sposobnostima da donese titulu timu, koji ostavlja svoju organizaciju na cedilu i koji se prodaje kao kurva.
                  Za njega su svi veliki igraci, veliki igraci. A on je punjeni steroid koji bi bio jos veci kurac od igraca da ne jede ta govna.
                  [/quote]

mr.gold uz duzno postovanje vase velicanstvene forumske licnosti, jeli to niko ne smije napisati nesto sto tebi ne odgovora ili nije u skladu sa tvojim uvijek ispravnim misljenjem, ili ne daj Boze prozvati te za nesto, sto ti btw, radi non stop ?
                  NBA liga ce lako bez gledanja vaseg velicanstva mr.Golda
                  Sta je Bryant svojevremeno radio Lakersima, kako se on ponasao ?
                  g.denver, 100 % sam siguran da u slucaju odlaska Carmela, Denver ti ne bi bio prvi tim, i kako je James ganjao samo statistiku i nije igrao za tim, pogledaj slucaj Marshall! James je uvijek igrao za tim, druga je stvar sto nikada nije imao pravi, sampionski tim uz sebe. Znam da mrzis Jamesa ali nemoj da te ta mrznja nagoni na pisanje svakakvih gluposti.... NBA je je takav, pojedinci, super stari su uvijek ispred samog tima, i to se prodaje htjeli to neki priznati ili ne!
                  dwade, slazem se u potpunosti sa tvojim zadnjim postom, respect @R&}*
                  Ja ostajem navijac Cavs-a, ali sada sam i navijac Heat @(*6sd$%
                  Haters gonna hate ! Uvijek je bilo i bice hejtera, koji ce traziti najmanji razlog da nekoga osude, bas me zanima kakvi bi bili komentari da je otisa u NY, CHI, uglavnom sta god da je uradio bilo bi neki smijesnih i pateticnih komentara.... Samo velika neznalica, i neko ko prati NBA mjesec dana godisnje moze napisati da je James los igrac....

Comment

[/quote]

LBJ je kurac od igraca koji ne ume svojim sposobnostima da donese titulu timu, koji ostavlja svoju organizaciju na cedilu i koji se prodaje kao kurva.
                    Za njega su svi veliki igraci, veliki igraci. A on je punjeni steroid koji bi bio jos veci kurac od igraca da ne jede ta govna.
                    [/quote]
                    Vidis kakav si ti covek.. Za dvostrukog MVP-ja lige kazes da je kurac od igraca... Sta da komentarisem s tobom vise.. Ako si admin, ne mora da znaci da cu da ti cutim i banuj me slobodno to ce biti jos jedan dokaz kakav si covek. Ti znas da li koristi sterodide ili ne... A ovo "mali i da balavim" necu ni da komentarisem. Ako se neko ne slaze sa tvojim misljenjem nije fora da ga vredjas... A banuj me slobodno to jedino i mozes... @(*6sd$%
                    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=Maha23 link=topic=2597.msg147169#msg147169 date=1278700320]
                      [/quote]

[/quote]

mr.gold uz duzno postovanje vase velicanstvene forumske licnosti, jeli to niko ne smije napisati nesto sto tebi ne odgovora ili nije u skladu sa tvojim uvijek ispravnim misljenjem, ili ne daj Boze prozvati te za nesto, sto ti btw, radi non stop ?
                      NBA liga ce lako bez gledanja vaseg velicanstva mr.Golda
                      Sta je Bryant svojevremeno radio Lakersima, kako se on ponasao ?
                      g.denver, 100 % sam siguran da u slucaju odlaska Carmela, Denver ti ne bi bio prvi tim, i kako je James ganjao samo statistiku i nije igrao za tim, pogledaj slucaj Marshall! James je uvijek igrao za tim, druga je stvar sto nikada nije imao pravi, sampionski tim uz sebe. Znam da mrzis Jamesa ali nemoj da te ta mrznja nagoni na pisanje svakakvih gluposti.... NBA je je takav, pojedinci, super stari su uvijek ispred samog tima, i to se prodaje htjeli to neki priznati ili ne!
                      dwade, slazem se u potpunosti sa tvojim zadnjim postom, respect @R&}*
                      Ja ostajem navijac Cavs-a, ali sada sam i navijac Heat @(*6sd$%
                      Haters gonna hate ! Uvijek je bilo i bice hejtera, koji ce traziti najmanji razlog da nekoga osude, bas me zanima kakvi bi bili komentari da je otisa u NY, CHI, uglavnom sta god da je uradio bilo bi neki smijesnih i pateticnih komentara.... Samo velika neznalica, i neko ko prati NBA mjesec dana godisnje moze napisati da je James los igrac....
                      [/quote]

#$&+|r #$&+|r

Comment

Ajde ajde nemojte se više svađati svako ima svoje mišljenje i to treba da se poštuje. Onaj koji nije tog mišljenja nebi trebao napadati druge koji nisu istomišljenici

STAND UP MIAMI THE BIG 3 IS IN DA HOUSE $#^%RT
                        sigpic

Comment

Naravno D.Wade.. Ja sam uvek za to. A ne treba vredjati neistomisljenike...

Comment

[quote author=g_denvernuggets link=topic=2597.msg147160#msg147160 date=1278694329]
                            @Lebron fan - jedno pitanje al ozbiljno sad bez prozivki... hoces li navijati za Cleveland i sledece sezone ili ces vishe za Miami?
                            [/quote]

Iskreno vise za MAjami i to mnogo vise... Ipak je moj nick LeBron fan i to nikad nisam krio... @(*6sd$%

Comment

Uvredio sam se zato sto si prvo rekao da je pickica i da je kurac od igraca. Ne mogu da shvatim da to neko moze da kaze za dvostrukog MVP-ja lige. Budimo realni, ja to nikad ne bih rekao za Garneta(kojeg najvise ne volim od svih igraca). Ipak su LeBron i ostali igrac NBA lige velike velicine jer ipak treba mnogo stvari da se potrefi da bi dosli do toga gde sad oni jesu. Verujem da je vecina od nas forumasa treniralo kosarku i da nas je vecina ispusila a oni su ipak uspeli u zivotu i reci za najboljeg igraca lige u poslednje 2 sezone(po misljenju mnogih ljudi a i mene) da je LBJ pickica od igraca jednostavno ne mogu da shvatim...

Comment

Ako je to problem - izvini.
                                Evo, obrisacu post pa idemo dalje.

Comment

Working...
                                X