Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

[quote author=mr.gold link=topic=2597.msg147163#msg147163 date=1278696075]
    [quote author=LeBron fan link=topic=2597.msg147159#msg147159 date=1278694177]
    Ako neces ne moras da gledas NBA ligu, niko te ne tera.. Pusti nas koji hocemo da je gledamo... @(*6sd$%
    A Bulsi su imali 10 poraza u sezoni 95/96.. Informisi se malo pre nego sto postujes nesto...
    [/quote]

Mali ne balavi bez potrebe, nisi u prilici.
    Nisam rekao da drugi ne treba da gledaju, vec da ja necu da gledam.
    Napisao sam da su Bulsi imali valjda 7 poraza a ne da su imali 7 poraza.

A tebi je ovo poslednji put da mene opominjes.

LBJ je kurac od igraca koji ne ume svojim sposobnostima da donese titulu timu, koji ostavlja svoju organizaciju na cedilu i koji se prodaje kao kurva.
    Za njega su svi veliki igraci, veliki igraci. A on je punjeni steroid koji bi bio jos veci kurac od igraca da ne jede ta govna.
    [/quote]

Evo momak je napisao nesto o tebi a ti si ga izricito upozorio da to vise ne radi @(*6sd$%

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

[quote author=Maha23 link=topic=2597.msg147192#msg147192 date=1278702366]
      Evo momak je napisao nesto o tebi a ti si ga izricito upozorio da to vise ne radi @(*6sd$%
      [/quote]

Dobro, opet izvinjavam se svima %QWT&W

Comment

Izvinjenje prihvaceno idemo dalje. %QWT&W
        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Fala &($%WP+

Comment

ja nikad nisam krio da sam LeBron hejter.. ali da ga mrzim zbog nekih sitnica vec nije tachno... a @MJ32 gresis mnogo i kad kazes da ne bih navijao za denver da carmelo ode negde... ja sam istina poceo da navijam za denver od kad je carmelo doshao ali danas mi je bukvalno ceo tim podjednako drag.. kad bi carmelo presao negde navijao bih i za taj tim ali daleko vise za denver... jednako volim i JR smitha i Nene-a i Martina i Billupsa... volim i da ih pljujem i da ih dizem u nebesa... to je tim koji volim kao celinu igrao carmelo za njih ili ne..

ali dobro moras priznati da je tesko biti LeBron fan upravo zbog velike kolicine hejta prema njemu, i da je vrlo nezahvalan posao braniti ga na forumima i u diskusijama... zato sto LeBron daje povoda ljudima da ga mrze.. shvati to.. zasto niko u tolikoj meri ne mrzi kobe-a? pierce-a? wade-a? samo nemoj reci zato sto je lebron bolji od svih njih @(*6sd$%

p.s pojma nemam zasto sam napisao MJ32 xD al znas da na tebe mislim &^@4( $#^%RT

Comment

g.denver Nisi nikad krio da si hejter i svaka ti cast na tome, i to postujem, ali kada napises nesto na sta ocigledno ima uticaj tvoj hejt to vec nije uredu @(*6sd$% LeBronov fan nije tesko biti, naprotiv pravo je zadovoljstvo h5g6k8 Osobe koje su u centru paznje, kao sto je LeBron, uvijek povlace za sobom mnogo vise kritika, pohvala, emocija i sl, jer je 00-24 u zizi, i prati se sta jede, pije, kako prica, sta je uradio ovome, kako je uradio nesto itd i logicno je da ce iz toga izaci mnogo negativnih stvari, niko nije savrseni pa je i sasvim normalno da ima hejtera ali vjeruj mi da ima isto toliko ako ne i vise onih koji ga vole. E sad je stvar u tome hoce li neko vise paznje obracati na pozitivne ili negativne stvari... Kobe ima svoju veeeelikuu koloniju hejtera (ja sam jedan od vecih, ali nikad mi nije padalo na pamet da degradiram njegove kosarkaske sposobnosti zbog toga sto ga mrzim), ali i vise postovalaca njegovog lika i djela. Uvijek se najvise prica o velikima, najboljima, i svi su oni to zasluzili na neki nacin, nece niko spominjati nekoga non stop bez razloga.

Comment

Ajde malo da okrenemo na kosarku, dosta je mlacenja prazne slame...
                Sta mislite ko bi bio najbolji fit za SG-a Bulls-ima?
                Imamo preko 20 miliona slobodno, a tu su Reddick, Brewer, Korver, Morrow, a putem trejda se spominju i Mike Redd i Arenas...
                Naravno, sve ovo pod pretpostavkom da je Mike Miller potpisao za Miami, mada mi se cini da to nije "done deal".

EDIT: Zaboravio sam da se spominje i Iggy, mada on nije preterano dobar suter za 3...
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

J.J Reddick ! moj omiljeni College igrach svih vremena... promena kluba bi ga podigla u karijeri... ima potencijal da bude sledeci Ray Allen... @(*6sd$%

Comment

Meni se iskreno najvise od ponudjenih svidjaju Arenas i Iguodala, mislim da su vredni rizika s obzirom na to sta je napravio Miami.
                    Reddick je vec sigurica, ali je mnogo dobar igrac. Samo je pitanje da li bi on mogao da brani druge bekove jer bi najverovatnije bio starter u Bulls-ima.
                    Ako bismo isli na siguricu ja bih potpisao Brewer-a i Reddick-a ili Brewer - Korver. Znaci Ronnie bi bio starter, atletski je fantastican i dobar odbrambeni igrac, a Reddick/Korver da sipaju sa klupe.
                    Ne znam sta mislis o Morrow-u. Nisam ga ni ja previse gledao ove sezone, a imao je cini mi se 46% suta za 3. I prica se da je takodje dobar atleta, ali da igra losu odbranu. Mada pretpostavljam da bi ga Thibodeau tu dosta unapredio, mozda on i jeste najbolje resenje.

EDIT: Dok sam ovo pisao, potpisan Korver, trogodisnji ugovor vredan 15 miliona dolara!
                    Nadam se samo da nece biti starter jer se ovako odbrana ne igra.

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

http://atdhe.net/20441/watch-2010-heat-welcome-party
                      I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Sa Tweeter-a JA Adande-a kralja...

Now it can be told. A basketball source said it was always going to be LeBron, Dwyane Wade and Chris Bosh in Miami.

"They made a pact three weeks ago," the source said. "All that stuff with Wade in Chicago was just posturing."

Hahahahahahha, hvala Wade-u jos jednom sto je zajebavao tim iz svog rodnog grada i davao navijacima laznu nadu. @R&}*
                        Likovi su 'ladno snimali dokumentarac o ovome, a sve ostalo u ovih 7 dana je bila farsa... Pa sad cu tek da navijam da ih neko zgazi!

Za vas kojima je ova ekipa Miami Heat-a nesto najbolje sto se dogodilo u NBA-u u zadnjih par godina, ako mozete da opravdate ovaj potez vasih pulena, ja ne znam...
                        I da me po ko zna koji put pogresno ne protumacite mislim na nacin na koji su se poneli prema drugim timovima, mogli su sve lepo odmah da kazu, a ne da seru ovako.
                        sigpic

Comment

Za vas kojima je ova ekipa Miami Heat-a nesto najbolje sto se dogodilo u NBA-u u zadnjih par godina, ako mozete da opravdate ovaj potez vasih pulena, ja ne znam...

Pa T-Mac zar nisi pre prvog jula pricao kako bi bilo extra kad bi dosli u tvoj Cikago Bos i Vejd i da bi u paru sa Rozom i Noom dominirali sledecih 10tak godina? Tad su jos postojale sanse da ta trojica igraca potpisu za Bulse i koliko se secam bio si veoma srecan..
                          A ovo sto kazes kako su se podneli prema ostalim timovima i da se sve znalo unapred ne bih se slozio sa tobom. Jer cisto sumnjam da bi svako od njih isao na razgovor sa svim predstavnicima klubova koji su bili u igri za te igrace.. Ali ok to je tvoje misljenje i ja se sa tim ne slazem... @(*6sd$%

Comment

Jesam ja negde rekao da ne zelim Wade-a i Bosh-a?
                            Pa ja sam 3 meseca srao kako jedva cekam Free Agency i da se nadam Bosh-u. I realno, mislim da je ovo razlog zbog kojeg niko nije dosao u Chicago. Da se nisu dogovorili ko je lud da odbije ovakav grad, ovakav tim i ovakvu publiku? Mozda i preuvelicavam, ali pogledaj realno. @(*6sd$%
                            sigpic

Comment

Ma ne kazem to da nisi hteo Vejda i Bosa. Nego si pricao u fazonu kad(ako) dodju Vejd i Bos da ce sledecih 10 sezona zajedno sa Rouzom i Noom vladati NBA ligom. Ne secam se da si tad pricao kako je tad(ako se to naravno desi, sto na moju radost nije $%&5@$A ) kvalitet lige biti skoncentrisan u jedan tim ili slicno.. Da ce da uniste ligu i slicno. Vec si bio veoma srecan sto ce tvoji Bulsi da valdaju sledecih sezona... @(*6sd$%

Comment

Aha, na to si mislio. Kao prvo, ja sam samo pricao da ako dodju Bosh i Ray Ray da cemo mi vladati NBA ligom. Zato sto je tu Rose, tu je Noah, tu je Deng i bilo je preko 25 miliona prostora na salary cap-u. Ti ne mislis da bi taj tim bio prvi favorit za osvajanje istoka?
                                Ovo je druga stvar, ovo je "vestacka dinastija" ako moze tako da se kaze. Pa Heat je bukvalno promenio citav tim da bi napravio ovo! E iz tog razloga ne moze da se poredi ovo sto je napravio Miami i ono na sta sam ja aludirao.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X