Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Navijaci su povredjeni ovom odlukom LeBrona, ali oni pravi navijaci Klivlenda nikad to ne bih uradili posle svega sto je on uradio za njih prethodnih 7 sezona. Znam da si isfrustiran ovom odlukom LeBrona, Vejda i Bosa ali to nije razlog da ih pljujes. Bice dominanti a na drugim ekipama je da daju sve od sebe i da kazu da ima neko boljih od njih. Znam da si voleo da vidis LeBrona u Cikagu, ali jbg izvisili ste za sve zvezde i sta da vam radim... Ja cu navijati kao sto kaze i moj nik i dalje za LeBrona.. Navijacu i za Klivlend, ali ne kao proslih sezona...Po meni nije LeBron odabrao Majami, nego su Kavsi izgubili LeBrona.. A da je ostao u tom istom Klivlendu ti isti navijaci bi ga dizali do nebesa...
    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Jesam zeleo LeBrona u Chicago-u, ali tek posle Bosh-a i Wade-a jer znas i sam koliko me sama James-ova pojava nervira. Posle 2-3 dana ovog smaranja sa FA-ima mi se sve smucilo i znao sam da niko od njih trojice nece doci u Chicago, ali si video i sam koliko sam se radovao kad je potpisan Boozer sto znaci da i dalje verujem da mozemo biti dobri naredne sezone i da cemo igrati vaznu ulogu na istoku.
      Problem je sto vi ne vidite dalje od svog nosa i konstantno napadate mene da ja ovo pricam jer niko nije dosao u Bulls-e. To uopste nije tacno, jer ce ovo da unisti ligu. Sav kvalitet ce biti skoncentrisan na nekoliko mesta i sta ce druge ekipe da rade? Mogu samo da sanjaju da ce uraditi nesto vise u narednih 5-6 godina, verovatno i vise od toga. A, sto se tice LeBron-a on ce uvek biti u Wade-ovoj senci jer je Miami njegov dom i njegov tim i zato sam rekao da je pokazao koliki je sampion, a ne zato sto je odbio da dodje u Chicago sto vi mislite. Samo pogledaj malo realnije, a ne iz ugla nekog ko jedva ceka da gleda kako ce ova trojica sledece sezone da siluju New Jersey, Minnesota-u i ostale jadnike.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Pa druge ekipe nek se bore, imaju dodatni motiv da dokazu da su bolji a i ostali igraci imace vise slobode u igri, msm za ostale timove.. A vidis ti odmah potenciras pricu da li ce LeBron biti u Vejdovoj senci ili ne.. Ti gledas na stvar iz tog ugla, dok ja na primer gledam na to kao da ce ovi igraci zajednickim snagama da osvoje titulu i rade sve za dobrobit TIMA! Garnet, Pirs, Alen.. Kobi i Sek.. Kobi i Gasol... DAnkan Robinson... Dankan, Parker, Manu.. Vejd, Sek... MAjkl, Pipen...Ajzea, Dumars... Medzik, Vorti, Karim... Sve superstarovi.. Ne moze drugacije da se osvoji titula. Niko nikad nije SAM osvojio titulu... A timovi gde su imali 2 superstara, imali su FENOMENALNU podrsku u vidu.. Orija, Rodmana, Fisera itd itd... @(*6sd$%
        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Ma kapiram ja tebe brate, ali pogledaj kako oni stvaraju tim bukvalno ni iz cega. Miami se otarasio svih igraca i jos ce verovatno sutra da se otarasi Beasley-a i ostaje im jedan igrac na roster-u. Ja se ne secam da su se nekad tako stvarali super timovi. @(*6sd$%
          To je jedna od stvari koja mi se gadi i vise necu da pricam o LeBron-u jer sam ga uvek mrzeo, a ti ga obozavas tako da se oko toga nikad ne mozemo sloziti. @(*6sd$%
          A, sa onim postom navijaca Cleveland-a samo pokusavam da vam pokazem kako jako mali broj ljudi odobrava ovo i da se jako malom broju ljudi dopada ova odluka. Kao sto vec rekoh, unistava se NBA liga.

Ne mogu vise, jedva sam ostao budan da odgledam ono sranje od emisije, prehladjen sam, a igrao sam basket ceo dan... #%d*
          Pricacemo sutra odmorni i hladnih glava, ali moj stav po ovom pitanju se sigurno nece promeniti. @(*6sd$%
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Jbg, mora nekako... Lejkersi su doveli Gasola za Kritentona, Kvamija Brauna i Krisa Mima... Sto je jednom prilikom Greg Popovic rekao da je to najveca kradja u istoriji NBA lige.. I napravili ljudi sampionski tim... @(*6sd$%

A evo ko ce da bude glavni serif u gradu... $#^%RT $#^%RT $#^%RT http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/201...526-070810.jpg

Comment

Ne znam kako da reagujem na ovo ... sa jedne strane , TMac razumem svaku reč koju si napisao , a sa druge strane shvatam i LBJ fana . Usput , ne postoji ni jedan tim u istoriji košarke koji je imao 3 superzvezde . Kao što ste pomenuli postojali su timovi koji su imali 2 superstara i jednu zvezdu u usponu ( Bullsi - Rodman , Pippen , MJ ) . Ali ni taj tim nije raznesen u potpunosti , nego se gradio korakom . Posle ovoga , iz lige se mogu izbaciti 5-6 timova koji nemaju apsolutno nikakve šanse za titulu , a i ovi timovi poput Lejkersa i Bostona i ostalih će se gadno pomučiti da makar priđu ovom Miami-u . Ma sramota . Sad bih vala promenio nick , ali shvatam LBJ-a . Čovek je koliko god pokušavao hteo da dođe do titule , ali nije imao podršku saigrača . Sad je zapostavio sebe da bi jednom dotakao taj trofej . Mada opet ... neće više biti onih silnih duela , kada se čeka šta će pojedinac uraditi . Sada će se ceo posao zavšriti u 1. četvrtini . ( u slučaju Miami-a naravno ) .

Comment

ladno sam zaspao pola sata pre pocetka... al izgleda da je dobro..samo bih se nervirao za sta sam ostajao budan #%d*

Comment

Znači Lebron fan zna se ko je glavna zvezda Miami-a i uvek će to biti bar po meni a to je Dwyane Wade.Dan Gilbert vlasnik Cleveland-a je prosto ispljuvao LeBrona rekavši da nikada neće biti u stanju da izraste u vrhunskog vođu što je stvarno glupost iako ja nisam ljubitelj Jamesa on je dosta dao Cleveland-u i svako mora da razume njegovu odluku jer čovek hoće titule. Glupost je to sto ga ljudi pljuju, jeste da se snaga lige drastično promenila ali niko tu nista ne moze. Čovek je odlučio i to treba da se poštuje. Sad će neko da kaže da mene boli briga jer je on došao u Miami ali nije tako i sami znate da sam bio protiv super tima ali desilo se i mi tu nista ne mozemo.
                  Što se tiče Michael Beasley-a prema nezvaničnim informacijama on je zavrsio u Minnesot-i za pika druge runde, ali još ništa nije potvrđeno
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Znači Lebron u Majamiju... Ali šta će tek biti ako ovaj tim ne osvoji titulu (%fsd%&j. Biće interesantno videti koji timovi će uspeti da pobede ovaj Majami.
                    Kažu da je sinoćna emisija bila jedna od najgledanijih ikada u Americi...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

''Jako mi je tesko, ali odnijet cu talenat u South Beach'', rekao je James za ESPN..
                      i da, tu emisiju je pratilo preko 20 mil. ljudi, vise nego NBA finale $%&RQa

ovi iz Clevelanda su poprilicno ljuti... &*#GI(]
                      http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=22083

Comment

Ajmo dalje...

The Heat then turned around and reportedly utilized that $4.9 million in gained cap space on Washington Wizards free-agent swingman Mike Miller, who had a standing five-year, $30 million offer on the table from the Heat. #%d*

Miami has also begun looking at minimum-salary options for its backcourt, with a search that sources say has focused on Heat alumni Jason Williams, Mike James and Keyon Dooling along with Earl Watson.

The Bulls held out hope until Thursday night's announcement that they had a chance to land James, but they already had a long list of players to pursue if James chose another team. Among the players on that list are Kyle Korver, J.J. Redick, Ronnie Brewer and Michael Redd, according to a person familiar with the situation. Spominje se i Shaun Livingston kao backup plejmejker.

Jazz restricted free agent Wesley Matthews and his agent on Thursday night were both in Portland to meet face-to-face with the Trail Blazers.

Kakav je debil ovaj Artest... #%d* &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Ron Artest: Is it freaky if your girl has a barbed wired thong and comes in the room with plastic sporks? Twitter
                        sigpic

Comment

Bizli ode kod Miličića...

On July 8, 2010, Beasley was traded to the Minnesota Timberwolves for a 2011 second round draft pick. Beasley was traded in order to clear salary cap space for Miami, allowing them to sign free agents LeBron James and Chris Bosh, and to resign Dwyane Wade.
                          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

Bez obzira na vase komentare, i na komentare laznih navijaca Klivlenda i hejtera koji ne vole LeBrona ipak je ovo najbolje sto je mogao da uradi da bi osvojio titulu. Do juce ste svi pricali kako je on igrac za statistiku, kako ce uvek nabiti velike brojke, kako nikada dok ne shvati da treba da se podredi timu da nikad nece osvojiti titulu i da je to najbitnije(jer se samo pobednici pamte). I sada kad je konacno resio da stavi TIM ispred sebe(njegova statistika sigurno ce trpeti) vi opet hejtuje i ne svidja vam se... Znam, recicete pa otisao je u tim sa 2 velika superstara bice mu lako.. Al' jel se neko od vas setio da kaze da su ta trojica igraca pristali da igraju za manju svotu novca kako bi zajednickim snagama dosli do titule? Ne, nego ste ga odmah hejtovali kako nikad nece da bude najbolji ikad... #%d* Mogli su mnoge velike zvezde to da urade da bi osvojili prsten.. To su cak i radili Barkli kada je presao u Hjuston, Meloun kada je presao u Lejkerse... Jedina razlika izmedju njih i ove trojice je to sto Barkli i Meloun to radili kada su bili u poznim godinama i kada su ocajnicki zeleli prsten, dok su ovi u najboljim godinama i osvojice ga...

Comment

Karavanu Miami Heat-a se pridruzio Mike Miller koji je potpisao petogodišnji ugovor sa Heat-om vredan 30 miliona $. Sada se čeka Udonis Haslem, Jason Williams i rookie-i koji će potpisati ugovore prema tvrđenju Pat Riley-a.

Randy Foye i Ryan Gomes potpisali su ugovore sa Los Angeles Clippers-ima. Foye je potpisao dvogodišnji ugovor sa LAC dok je Gomes potpisao na tri godine

EDIT. Izgleda da dolaskom Miller-a nema nista od povratka Haslem-a za kojeg su zainteresovani Atlanta i Nicks-i

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ode @%&* @%&* cikica na pescane plaze,palme,diskoteke....itd.... #&^Dk* ...Jeli,a koliko ce seleri kepa ostati Hitu za eventualna jos neka "pojacanja"??! ^&*ST*^#

Comment

Working...
                                X