Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Lorenzo - fan, kao prvo to ti je lista 10 najboljih PG-a za proslu sezonu, a kao drugo bleacher report je poznat kao jedan od najjadnijih NBA sajtova.
    Evo 10 najboljih SF-ova, a nasao sam i za plejmejkere.

http://sports.yahoo.com/nba/blog/bal...urn=nba-264568
    http://sports.yahoo.com/nba/blog/bal...urn=nba-263267

Iskreno, meni ovakve stvari i ne znace nesto posebno jer svi znamo kakav je npr tim imao Rose prosle godine, a kakav su imali Rondo ili Nash. Takodje, jos uvek niko nije video koliko je D popravio sut za 3, tako da kad pocne sezona onda moze da se prica o ovakvim stvarima... Naravno, CP3 prvi, tu nema sta da se prigovara, a Deron odmah iza.

Sto se tice Carmelo-a, sada su mu prva zelja Houston Rocketsi, a Louis Amundson ce u Indianu, Golden State ili New Orleans.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Eastern Conference Champions

http://sports.espn.go.com/nba/news/s...t10-EastChamps
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ja mislim da ce bude sampion istoka Irska Seltiks ^a%v

Comment

Evo ako nekoga zanima jedan kolumnista je na NBA.COM postavio interesantno pitanje? -E)%&4 Koji tim ce okaciti Sekov dres nakon sto ovaj zavrsi karijeru?!? $%&5qw7
          I sad verovatno cemo svi da kazemo Lejkersi,sto bi i trebalo!? $%&5@$A ali stos je u tome sto je ovaj preso za ljutog rivala &*(@W6...Hoce li Lejkersi zanemariti to i.......aj da kazem oprostiti mu,i na kraju okaciti njegov dres?!

Comment

[quote author=nidz@ link=topic=2597.msg159676#msg159676 date=1282778615]
            Evo ako nekoga zanima jedan kolumnista je na NBA.COM postavio interesantno pitanje? -E)%&4 Koji tim ce okaciti Sekov dres nakon sto ovaj zavrsi karijeru?!? $%&5qw7
            I sad verovatno cemo svi da kazemo Lejkersi,sto bi i trebalo!? $%&5@$A ali stos je u tome sto je ovaj preso za ljutog rivala &*(@W6...Hoce li Lejkersi zanemariti to i.......aj da kazem oprostiti mu,i na kraju okaciti njegov dres?!
            [/quote]

fantastichno pitanje jedno od boljih koje sam video ikada..

Lejkersi svakako..tu je osvojio najvise titula i taj njihov sistem rivalstva je blag nije kao kod nas tako da ne mislim da ce tu biti problema &^@4(

Comment

Da vidimo, jeste da je jos rano, ali ko ce biti sledeci NBA Champion?
              http://sports.espn.go.com/nba/news/s...st10-NBAChamps

Miami? LA? Boston? Oklahoma? Orlando?
              Sta vi kazete...?
              sigpic

Comment

+iskustvo na kub
                +vrlo verovatno jedan od najbolja 3 pleja u ligi
                +sampionsko srce

-starost,povrede(?)

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg159683#msg159683 date=1282781087]

Sta vi kazete...?
                  [/quote]
                  Po meni finale Miami i NOH i mslim da ce Miami pobediti.
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg159683#msg159683 date=1282781087]

Sta vi kazete...?
                    [/quote]uvek sam gotivio majami kao klub, kao i wade i bosha, prema lbdj-iu sam ravnodusan, al mi nekako taj potez koji su napravili ispao pederski, tako da mislim da cu navijati protiv njih $#^%RT
                    jos je rano davato prognoze o prvaku, majami je svakako favorit broj jedan, al imam neki osecaj da ce ih neko sjebati, a ko, to cemo tek videti &d$7

Comment

Ko ce biti najbolji igrac naredne decenije?
                      http://sports.espn.go.com/nba/news/s...PlayerOfDecade

KD? Lebron? Kobe?

P.S. Za sve ljubitelje kosarke, posto je u NBA-u gotov "prelazni rok", Mundobasket cemo moja ekipa i moja malenkost ispratiti na najbolji moguci nacin, tako da posetite podforum Reprezentativna
                      Kosarka.
                      http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=68.0

SK Basketball MOD Team $8#a &d$7 *#AI&D
                      sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg160006#msg160006 date=1282853265]
                        Ko ce biti najbolji igrac naredne decenije?
                        http://sports.espn.go.com/nba/news/s...PlayerOfDecade

KD? Lebron? Kobe?

P.S. Za sve ljubitelje kosarke, posto je u NBA-u gotov "prelazni rok", Mundobasket cemo moja ekipa i moja malenkost ispratiti na najbolji moguci nacin, tako da posetite podforum Reprezentativna
                        Kosarka.
                        http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=68.0

SK Basketball MOD Team $8#a &d$7 *#AI&D
                        [/quote]
                        Kobe nece jer ce omatoriti. LeBron je delimicno zapcatio da ni on ni Wejd ne budu MVP narednih 6 godina, Durant je sebicna stoka ( i Brajant je ali on svejedno ne bi mogao jer ce omatoriti ) ja mislim da ce neko od ove trojice: Howard, Rose i CP3.
                        JUST PUNK

NO NATIONS
                        NO RELIGION
                        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Prvak će ja se nadam i verujem biti Miami $8#a D-Wade, je dobio podršku koju je trebao i mislim da su bolji od Lakers-a, ali na istoku ima dosta dobrih timova biće teško, ali verujem ja u Wade-a i kompaniju $#^%RT

Što se tiče igrača decenije, hmmmm............ (%fsd%&j

Izbor je dosta velik, nije to samo Kobe (nije mi jasno sto su njega naveli, jer će biti mator, a biće boljih od njega i to dosta),LBJ i KD. Ima zaista dosta kvalitetnih igrača. Ja mislim da će CP3 ako bude zdrav imati veliku šansu, ali videćemo kako će završiti ovu sezonu. Rose je iz svoje generacije ubedljivo najbolji igrač (šteta što Beasley nije odigrao kao na College-u), a generacija koju predvodi Tyreke Evans, je veoma dobra. Pored Evans-a, tu su Steph Curry, Jennings, Blake Griffin. Najnoviji draft je takođe bio veoma jak. Tu su: Wall, Turner, Cousins, Wes Johnson, Derrick Favors, tako da je poprilično nezahvalno prognozirati najboljeg u sledećoj deceniji, e da zaboravio sam Mela $8#a, nije on ništa lošiji od James-a. Ja bih izabrao CP3-a ili Rose-a, jer Durant mora da počne da igra timski a ne da ispali 35 lopti na meču i da 40 poena, to može svako. James, mislim da neće jer nije vođa svoga tima i on ima najbolju podršku od svih navedenih.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=d-wade a.k.a flash link=topic=2597.msg160014#msg160014 date=1282855045]
                            Prvak će ja se nadam i verujem biti Miami $8#a D-Wade, je dobio podršku koju je trebao i mislim da su bolji od Lakers-a, ali na istoku ima dosta dobrih timova biće teško, ali verujem ja u Wade-a i kompaniju $#^%RT

Što se tiče igrača decenije, hmmmm............ (%fsd%&j

Izbor je dosta velik, nije to samo Kobe (nije mi jasno sto su njega naveli, jer će biti mator, a biće boljih od njega i to dosta),LBJ i KD. Ima zaista dosta kvalitetnih igrača. Ja mislim da će CP3 ako bude zdrav imati veliku šansu, ali videćemo kako će završiti ovu sezonu. Rose je iz svoje generacije ubedljivo najbolji igrač (šteta što Beasley nije odigrao kao na College-u), a generacija koju predvodi Tyreke Evans, je veoma dobra. Pored Evans-a, tu su Steph Curry, Jennings, Blake Griffin. Najnoviji draft je takođe bio veoma jak. Tu su: Wall, Turner, Cousins, Wes Johnson, Derrick Favors, tako da je poprilično nezahvalno prognozirati najboljeg u sledećoj deceniji, e da zaboravio sam Mela $8#a, nije on ništa lošiji od James-a. Ja bih izabrao CP3-a ili Rose-a, jer Durant mora da počne da igra timski a ne da ispali 35 lopti na meču i da 40 poena, to može svako. James, mislim da neće jer nije vođa svoga tima i on ima najbolju podršku od svih navedenih.
                            [/quote]
                            Skroz isto misljenje ko i ja ( cak sam i ja zaboravio Mela ).
                            JUST PUNK

NO NATIONS
                            NO RELIGION
                            NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Da Kobi bude 2 puta igrac decenije je mnogo..... @(*6sd$%
                              Ne verujem ni da ce to biti Lebron $%&5qw7 ,ne znam zasto?? Valjda sto nece biti to onaj stari.. (%fsd%&j
                              Sad kad vam budem reko imate da se valjate od smeha.... $%&5@$A Moje misljenje je da ce to da bude Rasel Vestbruk /#*^D!!! I to vam ozbiljno kazem! Momak je strasan bio u plejofu!! Ali strasan!! Bogami cak je i Kobija uplasio dobro... fghj48d #^GH*#

Inace konkurencija je cini mi se bila jaca za proslu deceniju,nego sad za ovu?!!? Vidim cak 50 ljudi vide Lebrona,dok se za igraca za proslu deceniju tek znalo od pre dve,tri god...Odnosno od trenutka kad su Trejsi i Alen posrnuli,i svi ostali da ne nabrajam.... i ostao je Kobi jedino $#&+/...

Comment

Izgleda da je stvar resena. Carmelo Anthony zeli da ide iz Denvera!

Denver je takodje spreman da trejduje i JR Smith-a i Kenyon Martin-a i da potpuno krene iz pocetka!
                                Ono sto su svima jasno stavili do znanja je da zele samo mlade igrace i pikove prve runde drafta. U ovom trenutku je jasno da New York nije jedna od destinacija gde bi Melo mogao da zavrsi jer nemaju sta da ponude. Sa druge strane, favoriti su LA Clippers-i i New Jersey Nets-i, a ne treba iskljuciti ni Golden State, Houston i Charlotte.

Izgleda da nas ipak do pocetka sezone ocekuju jos neka velika uzbudjenja s obzirom na to kakva 3 igraca su na trading block-u...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X