Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

JR Smith je na trading block-u!!!
    Ovaj fenomenalni igrac sledece godine treba da dobije 6 miliona dolara i Denver zeli da ga se resi.
    Koliko god bio lud mislim da je ovo igrac kakav nam treba, atleta sa vrhunskim sutem za 3 i bez sumnje bi bio starter. Samo je pitanje sta ponuditi...
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Evo, predviđanje za top 10 SG-a sledeće sezone.

http://sports.yahoo.com/nba/blog/bal...urn=nba-263900

Šta vi mislite?
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Kao i mozda cak i zanimljivija diskusija, Ko ce biti gazda na divljem Zapadu naredne godine?

http://sports.espn.go.com/nba/news/s...t10-WestChamps
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg158817#msg158817 date=1282590742]
          Kao i mozda cak i zanimljivija diskusija, Ko ce biti gazda na divljem Zapadu naredne godine?

http://sports.espn.go.com/nba/news/s...t10-WestChamps
          [/quote]

Ne znam Lejkersi ce 100% biti u finalu zapada ( nazalost ) i ja bi rekao da ce drugi finalisti biti Hornetsi
          ( ako im se niko ne povredi, a nadam se da nece )
          JUST PUNK

NO NATIONS
          NO RELIGION
          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Mislim da je Oklahoma bolja od Hornets-a. Ja mislim, da će finale zapada biti Lakers-Oklahoma. Međutim, možda se previše očekuje od Oklahome, jer ima tu još dobrih timova, teško je izdvojiti nekoga. Naravno, Lakers-i su glavni favoriti, a sto se drugog finaliste tiče, ja se nadam da će to biti Oklahoma ili Denver (pod uslovom da JR Smith ostane)

P.S. Jeste primetili, da se kod ovog rankinga SG-a, svi sile na OJ Mayu &*#GI(] &*#GI(]
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Na Zapadu je jedno sigurno, a to je da je LA apsolutni favorit i da najverovatnije dolaze do pol pozicije na kraju regularne sezone. Verovatno ce imati nekih padova kao i prosle godine kada su npr izgubili od SA-a kod kuce sa 22 razlike, ali to nikako ne treba da zavara, oni su potpuno drugi tim kada dodje do PO-a.
              Ko ce zauzeti pozicije 2-7 verovatno niko ne zna. Za mene je i dalje prvi favorit za to drugo mesto Denver, naravno pod uslovom da ovaj tim ostane na okupu. Medjutim, po pricama da ce JR biti trejdovan, posle njega cak i Melo, to bi moglo da totalno unisti Nuggets-e i dovede do rasula. Nadam se da do toga nece doci jer su mi najgotivniji tim na Zapadu.
              Houston je opasan jer su kompletni na svim pozicijama (nesto kao Chicago na istoku) i sa zdravim Yao Mingom, zaista mogu mnogo.
              Od Oklahome zaista ne znam sta da ocekujem. Da li ce KD i dalje biti najbolji strelac lige, da li ce Westbrook popraviti skok-sut i postati jedan od najboljih PG-ova lige, koliko ce napredovati Green i Harden? Sve su to pitanja koja okruzuju mladi tim Thunder-a i na njih cemo dobiti odgovor kada se otvori nova sezona koju ja licno ne mogu docekati...

Btw, preseason pocinje cini mi se 3. oktobra tako da smo jos nekih mesec i po dana bez NBA-a.
              sigpic

Comment

Kwame Brown potpisao jednogodisnji ugovor vredan 1.3 milona dolara sa Charlotte-om.
                Meni i dalje nije jasno kako je taj covek bio prvi pik na draftu...
                sigpic

Comment

Orlando..
                  Dolasci?
                  Odlasci?

Comment

[quote author=phenom link=topic=2597.msg158903#msg158903 date=1282603372]
                    Orlando..
                    Dolasci?
                    Odlasci?
                    [/quote]
                    Došli su Duhon i Richardson, a niko nije otisao
                    sigpic

Comment

Sto se tice SG, mislim da ce sledece sezone najbolji biti ili Vejd ili Roj, mada dajem prednost Roju jer ce on biti vodja svog tima.. Ali neshvatljivo mi je da nema Rej Alena u top 10 SG!
                      I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg158854#msg158854 date=1282597020]
                        Kwame Brown potpisao jednogodisnji ugovor vredan 1.3 milona dolara sa Charlotte-om.
                        Meni i dalje nije jasno kako je taj covek bio prvi pik na draftu...
                        [/quote]
                        I nije mi jasno kako je Milicic bio drugi, i to ispred Antonyja, Wade-a i Bosh-a.

[quote author=LeBron fan link=topic=2597.msg158921#msg158921 date=1282623852]
                        Sto se tice SG, mislim da ce sledece sezone najbolji biti ili Vejd ili Roj, mada dajem prednost Roju jer ce on biti vodja svog tima.. Ali neshvatljivo mi je da nema Rej Alena u top 10 SG!
                        [/quote]
                        Da li postoji lista najboljih PG. Ako postoji prva trojica su Paul, Wiliams i Rondo.

http://bleacherreport.com/articles/2...season#page/11

Slazem se svim mestima na ovoj listi, mada mislim da je Rondo bolji od Nash-a.
                        JUST PUNK

NO NATIONS
                        NO RELIGION
                        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Lorenzo-fan , nije da sam moderator da ispravljam , ali stvarno je glupo da pises 3 posta zaredom , stavi sve u jedan .
                          Inace , sto se tice PG-a , smatram da je Rose bolji od Derona , iako ovaj ima prednost sto se tice suta , ali mislim da ce to biti neutralisano i pre pocetka nove sezone .

Comment

pretekao si me za minut h5g6k8

Lorenzo koristi Edit opciju... ili Izmeni.. ili mali listic na kome je olovka u donjem desnom uglu posta %QWT&W

Comment

Cak 95% ljudi su glasali za Lejkerse za sampiona konferencije.... /#*^D ...Dobro to stoji,ali pozicije od 2-10 ima da bude #^GH*# $%&RQa fghj48d !??!?!?!?!?

Comment

[quote author=nidz@ link=topic=2597.msg158980#msg158980 date=1282651185]
                                Cak 95% ljudi su glasali za Lejkerse za sampiona konferencije.... /#*^D ...Dobro to stoji,ali pozicije od 2-10 ima da bude #^GH*# $%&RQa fghj48d !??!?!?!?!?
                                [/quote]
                                Pa tako je vec zadnje 2-3 godine.
                                JUST PUNK

NO NATIONS
                                NO RELIGION
                                NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Working...
                                X