Ovde ćemo pisati o rezultatima na turnirima iz ove kategorije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP1000/MASTERSI 2024
Collapse
X
-
Lajović dobio Rusuvorija, igra u subotu rano ujutru protiv Tijafoa, Novak uveče u 8 po našem vremenu protiv Australijanca Vukića.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Na kraju 2025.godine kraj karijere.
U 6 meseci, 3x prolazi kroz pripreme, na konferencijama nema energiju, a evo ni na terenu. Na Slemu polufinale ali na Mastersu drugo kolo. Na šljaci će biti još teže. Ostalo je motivacije za Olimpijske igre i Wimbledon i mislim da je to to.
Ne mislim da je ovo neka šarena laža od ranije, on zaista više nema resurse da se bavi ovim sportom.
Comment
-
Polako, ispadao je Nole i nakon poslednjeg osvajanja pehara ovde rano. Ima tu malo i nepripremljenosti, malo i potcenjivanja protivnika.
Možda će mu dobro doći ovaj reality check, pa bude ozbiljniji u Majamiju (ako uopšte odluči da ga igra).
U svakom slučaju zna se šta su prioriteti već odavno do kraja karijere, GS i u njegovom slučaju OI.
Što se tiče favorita, Siner mi je bio broj 1 favorit i pre Noletovog ispadanja.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
[QUOTE=Ljubitelj tenisa;n2884712]Na kraju 2025.godine kraj karijere.[QUOTE]
Vrlo moguce.
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostU 6 meseci, 3x prolazi kroz pripreme, na konferencijama nema energiju, a evo ni na terenu. Na Slemu polufinale ali na Mastersu drugo kolo. Na šljaci će biti još teže. Ostalo je motivacije za Olimpijske igre i Wimbledon i mislim da je to to.
Ne mislim da je ovo neka šarena laža od ranije, on zaista više nema resurse da se bavi ovim sportom.
Slicnih situacija je bilo u proslosti, ali Novak bi uspijevao da digne igru, doboje mec i ovakvim mecom ubrza ulazak u punu formu. Bilo je sinoc prilka, pogotovo na 4:2 u trecem setu. Zasto Novak nije uspio? Nedostajao je kljucni element - MOTIVACIJA! Njegova igra je OK kad ga ide, kad moze ofanzivom da presudi. Ali nije spreman da se traga. Dojadilo mu.
Last edited by NI; 12-03-24, 16:35.
Comment
-
Podićiće Nole formu kad mu bude bilo potrebno, samo je (trenutno?) pitanje do kog nivoa može da ide. Svakako će mu trebati i više vremena za pripreme, tj. duži period za postizanje nekih brzina o kojima pričamo godinama
Dakle, kao što i sam reče, GS su imperativ. Treba čuvati snagu i čuvati se povreda.
Comment
-
Mislim da se konačan odgovor na pitanje da li je u slobodnom padu može dati tek sredinom septembra. Tenis je takav da su 3 slema (plus OI kad se igraju) u rasponu od 4 meseca. Između AO i RG on odavno nema veliku motivaciju. Tako da do maja džaba vagamo bilo šta.
Comment
-
U četvrtfinalu IW Lehečka - Siner, Pol - Rud, Zverev - Alkaraz i Medvedev - Rune.
Poslednja dva meča će biti poslastice za gledanje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ma kakva sredina septembra ljudi Nemojte zajebavati. Novak nije našao motivaciju za Australiju. U Bersiju, Torinu, Dejvis Kupu, Junajted Kupu i Melburnu je došao bolestan. Znači ne sprema se dovoljno dobro. Ide, gostuje svuda, pravi biznis, igra golf. Evo sad u Indian Wellsu ispada 2.kolo. u Majamiju je brža podloga, mnogi igrači nosiće dobru formu iz Indian Wellsa. Dok on gostuje u emisijama u Americi. To je sve okej ali karijera je gotova. Ostalo je motivacije jos za Wimbledon i Olimpijske Igre i posle toga, možda će igrati jednu sezonu poluozbiljno, za neki Slem ali teško i to. Da bi dobio za redom Medu, pa Alkaraza, ili Medu pa Sinnera itd. Za to mora. Ozb trening a njega to ne zanima
Comment
-
Ispao je u polufinalu AO i to je jedini pravi fail, pošto igrač od skoro 37 godina ima tu privilegiju da igra samo najvažnije turnire.
Evo neće igrati Majami, što je ok, neka se sprema za šljaku i RG.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment