Announcement

Collapse
No announcement yet.

AO 2024 tu trava ne raste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iznenadjenje se desilo u finalu kod žena. Očekivao sam da će Sabalenka otresti ovo lagano ali Medison ponovo pronašla ključeve za pobedu.

Comment

• Saša bez forhenda, spor na nogama. Bekhend solidan ali ne i konstantan. Nema rešenje, klonuo duhom. Samo servis može da ga izvuče.

Comment

• Čestitam Janiku sineru na 3. gren slem tituli. Momak ima i igru i mentalnu snagu, tako da ne verujem da je sve mogao ovo postići samo sa dopingom.

Pre ovog turnira/meča sam smatrao da ako Zverev osvoji taj jedan gren slem, mogu da se dese samo 2 ekstremna scenarija: Ili da polako batali tenis i nastavi negde poput Tima između USO 2020 i povrede sredinom 2021, nezainteresovano, ili da mu padne mentalna blokada i postane onaj robot Zverev kakav je dosada bio samo na momente. Nakon ovog meča mislim da nikada neće osvojiti GS titulu, sem ako mu se ludo ludo posreći.

Što se Janika tiče, mislim da je Alkaraz samo na šljaci jači, na travi ćemo videti, Janik igra sjajno tek godinu i po a Alkaraz nepune 3 godine, mali je uzorak. Na betonu je Janik jači ali najviše me iznenađuje što imam utisak na Alkaraz nije nešto napredovao ove 2-3 godine.
        Last edited by Kule; 26-01-25, 12:06.

Comment

• Pa ja nisam siguran ni da je Alkaraz toliko jači na šljaci. Zapravo, ako se gledaju direktno dueli izmedju njih dvojice prilično su izjednačeni na svim podlogama. Ali ukupno gledano Sinner je bolji jer je bolji od svih ostalih osim od Alkaraza, pričam o betonu. Bolji je i od Alkaraza na betonu ali kad bi se gledao uzorak od 5 duela vrv bi Janik dobio 3 sigurno. Ako se gleda jedan meč, Alkaraz je pokazao da može da pobedi, naročito na sporom hardu. No, Zverev bi pobedio i pobedjivao je Karlosa.

Na travi za sada Karlos ima dosta veliku prednost, ali to se može promeniti. Obojica prilično loše igraju slajseve, Janik malo lošije. Da nije bilo skandala sa dopingom Sinner bi došao spremniji na Roland Garos.

Comment

Working...
          X