Announcement

Collapse
No announcement yet.

AO 2024 tu trava ne raste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Siner je bolji igrač nego 2022-ge, Novak se možda malo i opustio nakon ispadanja Alkaraza, ali reći da je Novak lošiji u trenutku kada drži još uvek tri GS trofeja u svojim rukama je ili maliciozno ili nemaš pojma o tenisu. Ili oboje.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Inače, Zverev delje Medvedeva što mi je takođe očekivano.
      Finale Siner - Zverev, ko god dobije biće mi drago.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Počeo da davi Meda ko zmija žabu.

Comment

• Медвед смиро Звер...
          sigpic

Comment

• "Finale Siner - Zverev," " ili maliciozno ili nemaš pojma o tenisu. Ili oboje."
            sigpic

Comment

• Kako ga je glavom dobio. Mnogo mi drago zbog Mede.

Comment

• Originally posted by Žika View Post
                "Finale Siner - Zverev," " ili maliciozno ili nemaš pojma o tenisu. Ili oboje."
                I najbolji greše. Čestitke Danilu.

Comment

• Čestitke miloj mojoj Sabalenkici na tituli !

Comment

• Ајде Медо освети нас....
                    sigpic

Comment

• Žaliće Meda za ovim propuštenim brejk šansama na početku drugog seta.

Sent from my SM-F721B using Tapatalk

Comment

• ма каквеи да жали, игра Меда баш онако како сам замишљао...мали мора да појачава и да избацује...а ту леба нема...
                        sigpic

Comment

• ма разбија га као звечку
                          sigpic

Comment

• Za sada Med drži masterklas, samo da održava svoj servis do kraja i to je to
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ajmo Novakov nepriznati sine! Idemo Grešniče!

Comment

• Meda ako ispusti i ovo, neće se nikada oporaviti mentalno od toga. A deluje da je na izdisaju.

Comment

Working...