Announcement

Collapse
No announcement yet.

US OPEN 2023. live

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au kako se povrijedi Beterini.Baš ga tjera maler

Comment

Šlogiraću se.

Comment

Idemo lagano...

Comment

Bravo, klimavo uspešan prvi gem

Mora taj prvi servis da proradi. Za sada Fric poklanja... a i Novak vraća. Stegnuto sa obe strane.
          Last edited by Nesic; 05-09-23, 19:12.

Comment

Kad mi neko kaze da je ovaj Fric top 10 shvatam kakva je konkurencija sada na Atpu...

Berdih je za njega institucija

Novak se muci sa vrucinom,ali srecom pa nema dostojnog protivnika

Comment

Nešto ga muči trenutno, možda neki grč... Desna noga izgleda. EDIT Moguće dfa je i pad energije.

Fric može samo da lupa po loptici, šta drugo.
              Last edited by Nesic; 05-09-23, 20:01.

Comment

Berdih je vrhunski igrač koji nije imao sreće da igra u najjačoj teniskoj eri.

Comment

Originally posted by gagana View Post
                  Šlogiraću se.
                  Ja sam ladno gotovo sve do sada prespavala, nemam energije, rano ranim
                  Evo, sad gledam ovu dosadu od meča, ovog roba Fritza i No’ka što samo traži leda dajte pa dajte besan…

A ti uživaš, vidim

"My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Dugo dosadniji meč nisam gledao. Ovaj Fric do kraja karijere neće dobiti Noleta.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Originally posted by Larisa View Post

Ja sam ladno gotovo sve do sada prespavala, nemam energije, rano ranim
                      Evo, sad gledam ovu dosadu od meča, ovog roba Fritza i No’ka što samo traži leda dajte pa dajte besan…

A ti uživaš, vidim
                      Da,ja sam mazohista.😂😂😂Gledam pa na posao.A nerviram se stalno.

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                        Dugo dosadniji meč nisam gledao. Ovaj Fric do kraja karijere neće dobiti Noleta.

I ne treba.Limitiran je strašno.Udri pa ako uđe dobro je a ako ne ulazi udri još jače.

Comment

Brutalni uslovi, ali limitirani Rublev nije mogao ništa protiv Mede. Meda nije razočarao i mnogo se uzdamo u njega u borbi protiv bikova iz Španije.

Comment

Mnogo se potcenjuje Zverinjo protiv Alkaraza. Saša ima 3:2 protiv mališe.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Raspalio je Šelton par bombi u prvom servis gemu i odma se mangupira, pokušava tviner nakon kraja poena i igra se sa reketom...

Comment

Džaba sva priča oko vlažnosti, zatvorili su teren. Moša. 😂

Comment

Working...
                                X