Boga mi biće ovde svašta .Dobro Ljubitelj kaže da kada nprotivnik servira dobro i jako onda se dešava ovo što trenutno gledamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US OPEN 2023. live
Collapse
X
-
Originally posted by Srkisa View PostDobro je da Karlos ne osvoji i da bar na betonu neko moze da mu parira u godinama koje predstoje
Sa druge strane top medvedev je moguce i tezi matchup od top Alkaraza za Novaka
Comment
-
Želim javno da se izvinim Danilu Medvedevu! Nisam verovao set da će uzeti, a kamoli prva dva seta!
Samo da dobije još jedan, žao mi je Darije da je gledam onako nervoznu, jadna...
A Novak može i da izgubi od ovakvog Grizlija, neće mi biti mnogo žao.
Comment
-
Karlos mnogo srlja ponekad i lenj je nestrpljiv da udje u duzu razmenu ne znam recimo Medvedev gine na terenu
Da li je mozda do povrede ne znam ali nesto tu fali,sad ga je Meda uveo u smaracki mod a to je crvena zona,to je uspeo da izbegne u iw i wimbldonu
Comment
-
Originally posted by Kule View PostŽelim javno da se izvinim Danilu Medvedevu! Nisam verovao set da će uzeti, a kamoli prva dva seta!
Samo da dobije još jedan, žao mi je Darije da je gledam onako nervoznu, jadna...
A Novak može i da izgubi od ovakvog Grizlija, neće mi biti mnogo žao.Ima i Nole svoje adute. Spremiće neku taktiku, bice vrlo motivisan ako ne mora da igra protiv Alkaraza. Najbolji Novak ne moze izgubiti od Medvedeva.
Srkisa to sam i ja rekao. Ne moze da se vare bombe. Mora da se pristane na duge razmene bez bombi pa ko prvi padne nokautiran.Last edited by Ljubitelj tenisa; 09-09-23, 02:02.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Polako sa otpisivanjem NovakaIma i Nole svoje adute. Spremiće neku taktiku, bice vrlo motivisan ako ne mora da igra protiv Alkaraza. Najbolji Novak ne moze izgubiti od Medvedeva.
Srkisa to sam i ja rekao. Ne moze da se vare bombe. Mora da se pristane na duge razmene bez bombi pa ko prvi padne nokautiran.
Postoji sansa da ga odsprinta u 3 seta vrlo agresivnom igrom i varijacijama ko sto je neuspesno Karlos i danas pokusao
Comment
-
Originally posted by Srkisa View Post
Ako ga uvede u smaracki mod Novak je gotov verovatno nema vise 25 godina pa da on njega smori kao sto je nakd Mareja u njegovoj igri
Postoji sansa da ga odsprinta u 3 seta vrlo agresivnom igrom i varijacijama ko sto je neuspesno Karlos i danas pokusao
Evo sad je Carlos strpljivo sagradio poen. Bio je cvrst u razmeni. Bez bombi.Last edited by Ljubitelj tenisa; 09-09-23, 02:12.
- Likes 1
Comment
Comment