Za sada se čini da De Minor nema igru da raširi Novaka. Novak to poprilično drži centralno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AO 2023
Collapse
X
-
Ala sam, za sad, promašio u proceni!
Može li neko reći šta se dešava, rešio sam da pomerim posao zbog Novaka, međutim, gledao sam po 2 zadnja gema u oba seta. Gotov prvi set, daj da skoknem u prodavnicu (250m od stana) da kupim hleb i salatu, bacim đubre, vratim se, kad ono 5:0.
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostTeško da je u bolje vreme mogao da dođe ovakav meč.
Nisam pogledao ni jednog amera kako pika... Ima li tu bojazni?
Shelton je bukvalno koledž igrač, perspektivan. U junu prošle godine igrao koledž turnire. Tako da, naravno uvek profesionalan pristup ali nemaju šanse ako je Novak dovoljno spreman.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostVidećemo. Ne bih ja bio toliki pesimista. Viško i Govedarica kažu da povreda realno, posle 2 cele nedelje tretmana, može da klikne i prestavi da pravi problem. Ako je on ovako dobio Dimitrova 3 0, verujem da može do finala. Samo se nadam da će neko izbaciti Bautistu Aguta. Novakov glavni zadatak je da pregrmi naredna dva meča. De Minor je igrač koji je vrlo solidan defanzivno. Neće mnogo napadati. Mislim da će biti 3 0 za Đokovića.
Comment
-
Originally posted by gagana View Post
Odsad samo tebe pitam za prognoze.😁😁😁
I danas očekujem 3-0. Naravno da je najbitnije da noga nastavi da bude ok. Za mene Novak može da pruži još bolju partiju nego protiv De Minora. Njega je rastavio u delove zbog izjava prošle godine oko Deportacije. Dimitrova je rastavio zbog twitova Danija Valverdua isto u vezi deportacije.
Zašto očekujem 3-0 danas? Zato što je druga nedelja prvog Slema, Novak je spreman, iza sebe ima 6-7 finala i samo jedan poraz u finalu. Vrhunska forma, vrhunsko samopouzdanje. Na Andreja nema nikakav pik, dobri su odnosi, tako da verujem da neće biti mnogo surov. Cilj će biti da se pobedi bezbedno po nogu i što kraće na terenu.
Comment
-
Prateći lik i delo Nolovo, svih ovih godina obično u četvrtfinalu velikih turnira odigra težak meč, da li je trening nekih varijanti, izdržljivost ili šta već. E sad zbog novonastalih okolnosti (povrede) videćemo da li će biti dramaturgije ili neLast edited by Dekson; 25-01-23, 09:18.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment