Announcement

Collapse
No announcement yet.

AO 2023

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cdn.livetv614.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2035956&lang=en&eid=1059237 13&lid=2035956&ci=5221&si=4

Comment

Ovo je već brutalniji nivo...

Comment

I Ože ispao. Zastrašujuće koliko favorita je ispao. Poslednji Netflix bot. Ajmo Nole oporavljaj se. Boranija je ostala.

Comment

Cici-Siner najače rivalstvo trenutno na ATP-u
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Ajde Nole,stisni zube i osvoji ovo.Svi poispadaše.

Comment

Gledaš li Novače?!

Comment

Sinnera ne želimo u finalu. Dosta defanzivan igrač. Trebaju nam napadači. Generalno u žrebu. Igrači koji rizikuju. A to su Stefanos i Rune npr. Kačanov isto.

Comment

Kakve su vam prognoze za sutra?

Comment

Opet, sto puta rečeno, zavisi od povrede...

Mislim da će da pobedi, recimo 3:1 uz barem 2 gusto dobijena seta, dakle 7:6 ili 7:5. Pod uslovom da tokom meča ne dođe do značajnog pogoršanja stanja, naravno. Mislim da će ovaj meč da ga poprilično načne, da na kraju Rune zada poslednji udarac.
                    Videćemo...

U moju odbranu, nisam pratio u toku dana vesti, ali sad kako vidim čini mi se da nema nikakvog update-a statusa povrede.

Comment

Originally posted by Kule View Post
                      Opet, sto puta rečeno, zavisi od povrede...

Mislim da će da pobedi, recimo 3:1 uz barem 2 gusto dobijena seta, dakle 7:6 ili 7:5. Pod uslovom da tokom meča ne dođe do značajnog pogoršanja stanja, naravno. Mislim da će ovaj meč da ga poprilično načne, da na kraju Rune zada poslednji udarac.
                      Videćemo...

U moju odbranu, nisam pratio u toku dana vesti, ali sad kako vidim čini mi se da nema nikakvog update-a statusa povrede.
                      Uh,vidjećemo .Sva sreća da radim pa ću malo ublažiti stres.😁😁😁
                      Idemo Nole.💪💪💪💪

Comment

Videćemo. Ne bih ja bio toliki pesimista. Viško i Govedarica kažu da povreda realno, posle 2 cele nedelje tretmana, može da klikne i prestavi da pravi problem. Ako je on ovako dobio Dimitrova 3 0, verujem da može do finala. Samo se nadam da će neko izbaciti Bautistu Aguta. Novakov glavni zadatak je da pregrmi naredna dva meča. De Minor je igrač koji je vrlo solidan defanzivno. Neće mnogo napadati. Mislim da će biti 3 0 za Đokovića.

Comment

Andrej Rubljov

Comment

Gledaš li Novače?

Ovo je neverovatno, kao da se Bog poigrava sa njime. Možda bi i predao , ali gura jadničak dalje kad vidi ko je sve ostao...

Comment

Još da se Agut ispiše...

Comment

Nole će, kako turnir odmiče, celu nogu da uvije

Comment

Working...
                                X