cdn.livetv614.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2035956&lang=en&eid=1059237 13&lid=2035956&ci=5221&si=4
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AO 2023
Collapse
X
-
Opet, sto puta rečeno, zavisi od povrede...
Mislim da će da pobedi, recimo 3:1 uz barem 2 gusto dobijena seta, dakle 7:6 ili 7:5. Pod uslovom da tokom meča ne dođe do značajnog pogoršanja stanja, naravno. Mislim da će ovaj meč da ga poprilično načne, da na kraju Rune zada poslednji udarac.
Videćemo...
U moju odbranu, nisam pratio u toku dana vesti, ali sad kako vidim čini mi se da nema nikakvog update-a statusa povrede.
Comment
-
Originally posted by Kule View PostOpet, sto puta rečeno, zavisi od povrede...
Mislim da će da pobedi, recimo 3:1 uz barem 2 gusto dobijena seta, dakle 7:6 ili 7:5. Pod uslovom da tokom meča ne dođe do značajnog pogoršanja stanja, naravno. Mislim da će ovaj meč da ga poprilično načne, da na kraju Rune zada poslednji udarac.
Videćemo...
U moju odbranu, nisam pratio u toku dana vesti, ali sad kako vidim čini mi se da nema nikakvog update-a statusa povrede.
Idemo Nole.💪💪💪💪
Comment
-
Videćemo. Ne bih ja bio toliki pesimista. Viško i Govedarica kažu da povreda realno, posle 2 cele nedelje tretmana, može da klikne i prestavi da pravi problem. Ako je on ovako dobio Dimitrova 3 0, verujem da može do finala. Samo se nadam da će neko izbaciti Bautistu Aguta. Novakov glavni zadatak je da pregrmi naredna dva meča. De Minor je igrač koji je vrlo solidan defanzivno. Neće mnogo napadati. Mislim da će biti 3 0 za Đokovića.
- Likes 1
Comment
Comment