Announcement

Collapse
No announcement yet.

AO 2023

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Kule View Post
    Šta se desilo sa Rafaelom?! Nema vremena da gledam snimak, moram uskoro da počnem da radim...
    Desio mu se McDonalds
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Jednostavno je loš. Set i po je bio loš a set i po povređen. Kuk je problem. Jeste on veliki fajter ali ovo počinje da gubi smisao. Beton ga uništava. Ako misli da napada Rolan Garos, za njega nema turnira do početka sezone na šljaci. On u junu puni 37.godina punih. To je baš dosta. I ta vrsta tenisa njegovog, to nije sa te godine.

Nikada nije promenio svoju igru. Možda varijacije na servisu, tehnički popravljen bekhend ali ne ide napred. Mislim da životno, ovo uopšte nije dobro za njega.
      Hvala.

Misli on itekako da napada RG, ništa se vi ne sekirajte! Samo ćemo da vidimo u kom stanju.

Comment

Hvala.

Misli on itekako da napada RG, ništa se vi ne sekirajte! Samo ćemo da vidimo u kom stanju.
        Pa nek napada ako to ima smisla. Mislim da to što mu je supruga plakala pokazuje da se u njegovom taboru razmišlja o kraju karijere. Mnogo je to treninga da bi se vratio na teren i onda opet izgubio ovako. A to se njemu dešava skoro 2 godine.Više je van turnira nego na turniru.

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Pa nek napada ako to ima smisla. Mislim da to što mu je supruga plakala pokazuje da se u njegovom taboru razmišlja o kraju karijere. Mnogo je to treninga da bi se vratio na teren i onda opet izgubio ovako. A to se njemu dešava skoro 2 godine.Više je van turnira nego na turniru.
          Lik je i u takvom stanju uzeo 2 GS prošle godine. Ne vidim šta ga sprečava da igra još...ako je mogao ono sa stopalom na RG da prevaziđe (ajd' da ne budemo teoretičari zavere i da kažemo da se nije folirao) ne vidim što ne bi i sad. I dalje može da uzme RG. Možda betonske slemove više nikada neće. A bogami i ako neko izbaci Novaka na wimbledonu...što da ne...

Comment

Lik je i u takvom stanju uzeo 2 GS prošle godine. Ne vidim šta ga sprečava da igra još...ako je mogao ono sa stopalom na RG da prevaziđe (ajd' da ne budemo teoretičari zavere i da kažemo da se nije folirao) ne vidim što ne bi i sad. I dalje može da uzme RG. Možda betonske slemove više nikada neće. A bogami i ako neko izbaci Novaka na wimbledonu...što da ne...
            Ali to stanje nije uopšte dobro. Nimalo dobro. Pritom za prošli AO, kad je video deportaciju, verovatno je pao doping. Osim toga, sad je malo i drugačije. On se vratio na Tour pre 6 meseci i izgubio 7 od 9 mečeva. Zavisi od stepena povrede. Ali jako je mentalno teško povrediti se i onda oporavak, pa treninzi, pa putovanja, mečevi, pa opet povreda. A pri tom imaš 37.godina. Evo Novak koji je za njega simbol zdravlja kaže da mu više putovanja ne prijaju. To je isto rekao i Valentino Rossi, posle 35.godine više mu nije prijalo da putuje. A pride Nadal je dobio sad i dete.

Mislim, on je lik i mentalno prso. Gledao sam konferenciju, priča neke gluposti, nepovezano. Stalno ima neke izgovore. Već godinu i po dana on svaku konferenciju priča o svojim povredama i kako mu nije lako.

Mislim da je posle ove sezone, za njega kraj.

Comment

Šta se dešava, ne počinje?
              "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Evo problema sa nogom, drugi set.

Comment

E fuck... Možda da se malo sabere, da prekine momka... Videćemo

Comment

Biju njini al biju i naši
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Kladim se u šta hoćete da je krenuo meč bez lekova. I sad je došao u situaciju da mora da ih popije.

Comment

Najgore drugo kolo sa novajlijom

Comment

Originally posted by Nesic View Post
                          Najgore drugo kolo sa novajlijom

Vaistinu. Pogotov ovako neka raketa koji uzme i vraća sve živo. Sad dok njemu crkne baterija. Al bar ćemo da gledamo još malo tenis.

Comment

E, sad sam sela. Vidim bio tie break u drugom, pominjete tu povredu, jel ga muči, jel uzimao MTO ili neke lekove?
                            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Originally posted by Larisa View Post
                              E, sad sam sela. Vidim bio tie break u drugom, pominjete tu povredu, jel ga muči, jel uzimao MTO ili neke lekove?
                              Jeste uzimao MTO i lekove. Jer je toliko tvrdoglav da nije hteo na startu meča da uzme. Sve je pod kontrolom, samo ovaj lik pruža mnogo veliki otpor a Novaka to smara.

Comment

Idemoooooo Endi

Comment

Working...
                                X