Jokić bi imao duplo više asistencija na svakoj utakmici minimum kad bi imao saigrače koji mogu da pogode otvoren šut.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EP - 2022
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Znači njegovi saigrači su truba.
Ne nego se za njegove saigrače igralo okruglo 0.5%akcija na meču, sve se svodilo na Vasino tapkanje do iznemoglosti i na Jokićev entuzijazam, a ako iskrsne nešto u zadnjih par sekundi za ostale super, eto imali su prilike i td.
Zapamti prijatelju, Jokić je vrhunski košarkaš, ali ekipa gde on igra, a i njemu slični, NIKADA neće biti prvak ničega. Možda će on i ubuduće osvajati MVP nagrade, ali to je za njega, njegovog menadžera, prijatelje, rodbinu, novinare koji žive od publiciteta i tu je kraj.
On i Vasa su, uz aminovanje struke, ugušili ostale igrače tj nisu im dozvolili da im pomognu u ostvarenju svojih ciljeva.
Fino je krenulo, činimi se izolacija za Kalinu, 1na 1 ledjima lagano, pa jedna akcija za Marinkovića i tu se odustalo od raznovrsne igre. Otvorilo se lepo 10-15 razlike, 'ajd da malo divljamo da se dokazujemo svetu hebo odbranu, disciplinu, tu su Luča i Kalina da sve zatvore i oni su budale da ginu za nas.
E pa ne ide to baš tako lako protiv, mangupa i mudonja.
- Likes 2
Comment
-
Ja ne znam kako taj Micic nema sramote i zasto mu se dozvoljava da ne igra odbranu, ajde napad i da mu oprostis, hteo je najbolje, umislio je da je Dzordan ali da nece da pomeri dupe u odbrani,pa za to je morao kao Radmanovica da ga posalje van tima pa makar nam plejmejker bio Jagodic Kuridza.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostPonovo sam odgledao utakmicu, apsolutno igrac koji nas je unistio je Micic, brdo izgubljenih lopti,losih suteva,tapkanja lopte po 20 sekundi u napadu a u odbrani izgubljen malo u blokovima a vise ga mrzelo da prati Spisua od koga je bar za glavu visi.
Davno sam jos napisao,posle EP 2017. da ne znam ko je najgori igrac u istoriji nase reprezentacije Micic ili Guduric i jos uvek imam tu dilemu.
Micic kao da dolazi da se zeza,tako to izgleda jer ja ne mogu da razumem da neko nece odbranu da igra i da hoce loptu da nosi kuci a Guduric kao da ga neko na streljanje poslao, bezi od odgovornosti.
I jebem ti evroligu kad je taj covek MVP... pa zar stvarno nema boljeg?
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostZapamti prijatelju, Jokić je vrhunski košarkaš, ali ekipa gde on igra, a i njemu slični, NIKADA neće biti prvak ničega. Možda će on i ubuduće osvajati MVP nagrade, ali to je za njega, njegovog menadžera, prijatelje, rodbinu, novinare koji žive od publiciteta i tu je kraj.
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostZnači njegovi saigrači su truba.
Ne nego se za njegove saigrače igralo okruglo 0.5%akcija na meču, sve se svodilo na Vasino tapkanje do iznemoglosti i na Jokićev entuzijazam, a ako iskrsne nešto u zadnjih par sekundi za ostale super, eto imali su prilike i td.
Zapamti prijatelju, Jokić je vrhunski košarkaš, ali ekipa gde on igra, a i njemu slični, NIKADA neće biti prvak ničega. Možda će on i ubuduće osvajati MVP nagrade, ali to je za njega, njegovog menadžera, prijatelje, rodbinu, novinare koji žive od publiciteta i tu je kraj.
On i Vasa su, uz aminovanje struke, ugušili ostale igrače tj nisu im dozvolili da im pomognu u ostvarenju svojih ciljeva.
Fino je krenulo, činimi se izolacija za Kalinu, 1na 1 ledjima lagano, pa jedna akcija za Marinkovića i tu se odustalo od raznovrsne igre. Otvorilo se lepo 10-15 razlike, 'ajd da malo divljamo da se dokazujemo svetu hebo odbranu, disciplinu, tu su Luča i Kalina da sve zatvore i oni su budale da ginu za nas.
E pa ne ide to baš tako lako protiv, mangupa i mudonja.
Lučić je šutirao trojke 1/11 na TURNIRU, Milutinov je bio igrač manje na obe strane terena, Gudurić večito beži od šuta, a i kad se osmeli lomi table, Marinković suviše nekonstantan, mada je kod njega Kari najviše pogrešio jer ga je držao previše na klupi, Jaramaz katastrofa, najkonstantniji šuter je bio Kalina koji nije šuter po vokaciji, već je prašinar/hustler.
Da je Jokić igrao 35-39 minuta, vrlo verovatno bi pobedili. Na guzove ali bi pobedili.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment