Announcement

Collapse
No announcement yet.

EP - 2022

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Puče bruka.

Čim su naleteli na tvrdo, crvc, ucvrcali su se.

Džaba i Jokić, džaba i dva MVP-a. Micić večeras najgori.

Počeli Italijani gadno da nas guze, prvo u Beogradu, sad i ovde.

Izgubili su se neke stvari u vezi reprezentacije.

Jebeš to kad stalno neka neizvesnost oko reprezentacije i kad se stalno mole igrači da bi igrali.

Pešić je valjda shvatio da mu je vreme za penziju.

Na kraju - ko ih bre jebe. Ajde kući.

Comment

Zasluzili smo ovo, ne valja nam Djordjevic tri druga,cetvrto i peto mesto, sad smo valjda sampioni.

Comment

Najgori je Pešić bio, drži Jokića na klupi dok se lomio rezultat u poslednja tri minuta treće četvrtine.
        Pocepao ga je Poceko sa taktikom, žrtvovao je Melija i Ričija sa pet ličnih da spreči Jokića da primi loptu u srce reketa odakle kreira igru. Mogli sa da žive sa njegovih 30+ poena, ali nije bilo još nekog raspoloženog da mu se pridruži.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Od kada su brojke u statističkim kolonama postale najbitnije ovde je propala košarka.
          Sve se svelo na par igrača i sve se vrti oko njih,od javnosti,navijača, naročito novinara i naravno menadžera .
          Oni trljaju ruke.
          Ima li negde statistika koliko su poena postigli Italijani preko MVP ijeva?

Comment

Sta tek reci o Micicu i Guduricu, nemam ja nisto licno ni protiv jednog igraca kritikovao sam ih uvek ovde zbog onoga sto su i veceras pokazali, Micic divljanje a Guduric coskarenje i bezanje od lopte, nemamo plejmejkera, velika greska je nepozivanje Teodosica,jedini igrac i plejmejker koji moze da obuzda ovo divljanje, nije on bez razloga pizdeo na Micica.

Comment

Potreban nam je naturalizovani igrač u najboljim igračkim godinama na poziciji pleja/kombo beka.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Baf bof buf blaf. Pravimo sada Saleta od blata kao sto je i proreknuto.

Nejasno je zasto je Pesic zaboravio Jokica na klupi... prakticno deluje nestvarno da takav igrac ne odigra vise od 28 minuta. Isto i Marinkovica kad se videlo da se Gudura transformisao u Borisu Simanica. Mada nije to najveci problem. Najveci problem je to sto u timu nije napravljena veca energija, glad, i strast da se igra i pobedi. To je Poceko napravio i rezultovalo je da Italijani odigraju iznad svojih mogucnosti. Zasluzili su.

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                  Potreban nam je naturalizovani igrač u najboljim igračkim godinama na poziciji pleja/kombo beka.
                  Samo za prozore.
                  Micic, Bogdanovic, Avramovic, Jaramaz pa i Marinkovic i Jovic ako se vrati u formu su dovoljni. Potreban je samo zarac za dupe.

Gudurica vise ne bih zvao. Zesci kurcobol.
                  Last edited by mmajstor; 11-09-22, 22:04.

Comment

Ponovo sam odgledao utakmicu, apsolutno igrac koji nas je unistio je Micic, brdo izgubljenih lopti,losih suteva,tapkanja lopte po 20 sekundi u napadu a u odbrani izgubljen malo u blokovima a vise ga mrzelo da prati Spisua od koga je bar za glavu visi.
                    Davno sam jos napisao,posle EP 2017. da ne znam ko je najgori igrac u istoriji nase reprezentacije Micic ili Guduric i jos uvek imam tu dilemu.
                    Micic kao da dolazi da se zeza,tako to izgleda jer ja ne mogu da razumem da neko nece odbranu da igra i da hoce loptu da nosi kuci a Guduric kao da ga neko na streljanje poslao, bezi od odgovornosti.

Comment

Originally posted by Mihajlo10 View Post
                      Ponovo sam odgledao utakmicu, apsolutno igrac koji nas je unistio je Micic, brdo izgubljenih lopti,losih suteva,tapkanja lopte po 20 sekundi u napadu a u odbrani izgubljen malo u blokovima a vise ga mrzelo da prati Spisua od koga je bar za glavu visi.
                      Davno sam jos napisao,posle EP 2017. da ne znam ko je najgori igrac u istoriji nase reprezentacije Micic ili Guduric i jos uvek imam tu dilemu.
                      Micic kao da dolazi da se zeza,tako to izgleda jer ja ne mogu da razumem da neko nece odbranu da igra i da hoce loptu da nosi kuci a Guduric kao da ga neko na streljanje poslao, bezi od odgovornosti.
                      Izvini na replici,tj koristim tvoj komentar
                      To za Micića si 100 %u pravu, stim da za zaključak ne treba da se gleda repriza, to je uočljivo, ta njegova "igra" je zlo, čovek je kompletnu ekipu uštrojio svojim egoizmom, zaljubljenošću u samog sebe, prepotentnošću, isfoliranošću. MVP, MVP, mu odzvanja u glavi, imao sam utisak da mu je samo to bio prioritet na ovom prvenstvu.
                      Ponovo, on je umesto da razigra igrače oko sebe, bukvalno uradio suprotnoi odveo tim u kontra ritam.
                      Odbranu čovek nije ni pomišljao da igra, to je bio takav bezobrazan odnos, podcenjivački, a pri tom i nepoštovanje i svojih igrača.
                      Siguran sam da je, na jednoj od utakmica u grupi, Lučić popizdeo na njega i njegove"bravure"i tražio izmenu uz očigledno negodovanje na MVP vragolana.
                      Last edited by L a z a r; 12-09-22, 07:22.

Comment

Jedina konstanta naših neuspeha je vrh KSS, a i riba od glave smrdi. Dakle, neophodno je da sa čela Saveza ode gangsterska SNS podguzna muva Predrag Danilović!

Comment

Stekao sam utisak da smo sami sebe, uz ogromnu pomoć novinara i javnosti, uvukli u neko nadmetanje ko ima boljeg MVP igrača. Da je Jokić bolji od ne znam, Dončića, Adetokumba, Markanena, a da je Vasa bio ubedjen da je to on.
                          I zato ne bi trebalo da čudi gde su se izgubili ostali igrači.

Comment

Jokić je jedini naš igrač od početka do kraja koji je isporučivao vrhunske partije.
                            Juče je trebalo da igra više od 29 minuta, ali to nije do njega.

Comment

Ni Pešić nije umeo na najbolji način da iskoristi Jokića.

A Micić još jedno takmićenje na kojem je bio prosek.

Jović iz najboljih dana bi bio korisniji u reprezentaciji od njega.

Comment

Pešić je najbolje od svih prethodnika koristio Jokića ali eto ni on nije znao do kraja kako to da izvede. On jednostavno mora da igra stalno, takvu igru smo napravili da nema lidera osim njega i kada on izadje sve se slomi.

Šta se desilo sa Gudurićem, kakve on kamenjarske šuteve baca, bože svašta.

Comment

Working...
                                X