Ali morali su da ubace na ceremoniji "thoughts and prayers for the people of Ukraine, for this unprovoked war" !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US OPEN 2022
Collapse
X
-
Kenja mi se pod političke korektnosti. Podsećaju se na 11.septembar umesto da krenu sa čestitka jedni drugima.
Imao je Alkaraz sreće što nema Noleta, nema Rafe u naponu snage, nema Zvereva. Ovo je bila njegova prilika i on je to iskoristio. I bez toga, odigrao je drugu nedelju brutalne mečeve, ne zna se koji je bolji za gledanje.
Ono što iznenađuje, jeste što je pokazao neke stvari koje nisam očekivao, baš u finalu. Pokazao je mentalnu snagu u TB trećeg seta. Ruud se raspao. Zatim, iznenadio sam se koliko je fizički spreman. On je u četvrtom setu, pored toliko sati na terenu u drugoj nedelji, podigao procenat prvog servisa i upisao 7 asova u 3 gema. Potom, bekhend koji je škripao je toliko postao konstantan da je naterao Ruuda da se slomi. Meč je rešen kad je Alcaraz počeo da dobija poene u razmenama preko 9 udaraca.
Carlos je mnogo bolji igrač nego pre 6 meseci. Kad se sve bude sleglo, i usledi odmor, tek će uznapredovati. Neverovatna sezona, sa 19 godina ovako da igra. Tehnički je neverovatan. Kakav slajs, kakav kick servis u 4.tom setu, servis volej igra... Ovo je šou. Dropovi su jedino podbacili sinoć.
Alal ti patka dečko. Živ bio.
Kasper Ruud prosto nije mogao ništa da napravi. Jednostavno on nije mogao biti šampion. Nije mrdnuo sa osnovne linije. Njegova igra je previše jednostavna i igrači kao Carlos to razbucaju lako. Ali drugo mesto na svetu, dva finala Slema. Izuzetno konstantan igrač. Svaka čast. Uzeće neki Slem sigurno, kad se otvore karte i sklope kocke.Last edited by Ljubitelj tenisa; 12-09-22, 08:54.
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostBravo za momka. Trud se ipak isplati.
Prvi GS nakon više od decenije na kom nisam pogledao niti jedan meč...ajd ćao zdravo odo ja na spavanje
Ne interesuju me ali ni malo…Svi su mi nekaio polu-kilavi.
Muški tenis se polako pretvara u jedno dosadno sranje, slično ženskom. Alal vera Karlitosu, ali što neko reče, jednostavno je iskoristio priliku baz ikakvog iskušenja, malo težeg testa, dečku upala kašika u med, pa neka je.
Ne znam… Toliko o ovim mladjim muškarcima, lično, smatram da nikakve vajde od njih nema, skloni su povredama, lude glave a nisu konstantni, niti izgaraju u kontinuitetu kao stara garda, (ajde neka me u budućnosti ubede u suprotno).
Nešto da se proba sa tim jadnim ženskim tenisom majkoviću, da mu se vrati stari sjaj iz doba Monike, Štefi, Aranche, Gabrijele, Navratilove, Cris, Martine…. Iliti bar neka mlada verzija Serene ili Maše.
Katastrofa, baš mi mrsko za gledanje"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Larisa View Post
Ma šta da se gleda… Sinoć bacila oko, kao ajde ipak je finale, kad ono…ajd ćao zdravo odo ja na spavanje
Ne interesuju me ali ni malo…Svi su mi nekaio polu-kilavi.
Muški tenis se polako pretvara u jedno dosadno sranje, slično ženskom. Alal vera Karlitosu, ali što neko reče, jednostavno je iskoristio priliku baz ikakvog iskušenja, malo težeg testa, dečku upala kašika u med, pa neka je.
Ne znam… Toliko o ovim mladjim muškarcima, lično, smatram da nikakve vajde od njih nema, skloni su povredama, lude glave a nisu konstantni, niti izgaraju u kontinuitetu kao stara garda, (ajde neka me u budućnosti ubede u suprotno).
Nešto da se proba sa tim jadnim ženskim tenisom majkoviću, da mu se vrati stari sjaj iz doba Monike, Štefi, Aranche, Gabrijele, Navratilove, Cris, Martine…. Iliti bar neka mlada verzija Serene ili Maše.
Katastrofa, baš mi mrsko za gledanje
Nadal podbacio. Čoveku je glava negde drugde. Privatno. Ali lik igra zbog obaveza i zbog eventualno otvaranja žreba. Lovi u mutnom.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostMa doooosadnoo i još u pet setovaKo će to gledati…
Hvala na rezimeu, u svakom slučaju
Comment
-
Hahaha pa dobro, opušteno
Ne znam baš u kakvom će se stanju vratiti naši “večni” gladijatori. Polako im ističe rok trajanja, a ovi mladi stvarno, uz apsolutno svo dužno poštovanje, nisu ni za q
Volela bih (iskreno) da nam vrate ženski tenis, onakvog kakav beše početkom 90-tih, čisto da dodje do neke promene i da se opet praaaavo zakuva stvar"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment