Announcement

Collapse
No announcement yet.

French Open 2022, odbrana titule Real GOAT-a ili krunisanje novog šampiona?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Potpuno zasluzena pobjeda Nadala. Mislim da je Nadal igrao najbolje sto moze u ovom trenutku.

Novak je s druge strane podbacio. On moze bolje od ovoga. Da li bi dobio da je igrao najbolje sto moze? Mislim da bi.
    Novak je platio cenu tempiranja. Ovo nije hard court. Igras do kraja. Morao je biti spreman. I bio je. Ali Nadal je bio izgleda spremniji.

Ritern nije podbacio. Ritern je izdao

Comment

• S obzirom na stav koji je imao tokom meča dobro je prošao Novak, jbg naidje takav dan, biće bolje
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Kakav crni Zverev ljudi moji, 10 gemova max.🤣
        Finale da ne komentarišemo, mozda neko skupi 8 gemova.😁
        Sada bih voleo da Nadal uzme i Wimbledon, baš zbog odredjenih glava ovde koji pišu komične naslove tema.Hteo si krunisanje GOAT-a, dobio si ga.🤣

Comment

• Da li je moguće da će Nadal, biti ispred i Federera i Đokovića i smatran GOATom?

Comment

• Tesko ce da bude bolje. Australija ce ga kostati GS rekorda. Favorit je na Wimbledonu. Onda pitanje je da lice moci da igra USO NOvak. AO mislim da nece.

Comment

• Originally posted by 147 View Post

Nemoj da se vredjamo. To je samo moje misnjenje. Ovo je bilo na sampionski mentalitet + umor Novaka. Dva presudna faktora. Inace videli smo prosle godine. Taj nivo Novaka bi sigurno bio dovoljan i danas.

Ne umanjujem pobedu Nadala, bio je bolji veceras. Samo hocu da kazem da nije sve crno ili belo.

Naravno najbolji Nadal je najbolji na Rgu. Ali to nije ovaj Rafa ili onaj od prosle godine. Nadal iz najboljih dana na padne u igri tek ako posle 6:2 i 3:0.
              Postojala su jos dva razloga. Prvi, nedostatak velikih meceva i drugi, vrlo usko povezani, nedostatak samouvjerenja, Napisacu analizu.

PS
              Evo i Mats kaze da Novak zna kako da pobijedi Nadala, samo Novakova egzekucija nije uvijek dovoljno dobra.

Comment

• Zile90
                Kad ne budeš đubrio Novakovu temu onda ćeš imati tretman kao svaki normalni forumaš.

Što se tiče Novaka, ono kroz šta je on prošao nije nijedan teniser ikada i da se posle svega vrati profesionalnom sportu to je za divljenje.
                Što reče 147 da je na nivou prošle godine, čačkoguz bi ove godine skupljao gemove.
                Ali, ništa trka još nije ni blizu kraja.
                Evo još jednog hot take-a: Čačkoguz ne osvaja RG.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Cestitke Nadalu. Navijam da osvoji WB, USA Open i zavrsni turnir pa da zavrsi karijeru u velikom stilu kad vec Novak to nije mogao.

Comment

• Originally posted by Kule View Post
                    Izgleda da je Real GOAT ipak drugačiji od onoga koji se implicira u naslovu teme.
                    Ne izgleda.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                      Inace zato sam navijao za Alkaraza i danas i do danas. Mozda bi i imao neku sansu u petak. Zverev je nece imati.
                      Ne bih se baš kladio da ga neće Saša rastaviti.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Jednostavno je, nivo Nadala na RG>nivo Novaka na RG, sad, u 2006, u 2010, u 2022 i u 2089.
                        Tacno. Ali nivo Nadala u njihovim medjusobnim mecevima na RG-u, nije uvijek, iako jeste vecinom, veci od Novakovog.
                        Last edited by NI; 01-06-22, 00:38.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                          Kakav crni Zverev ljudi moji, 10 gemova max.🤣
                          Finale da ne komentarišemo, mozda neko skupi 8 gemova.😁
                          Sada bih voleo da Nadal uzme i Wimbledon, baš zbog odredjenih glava ovde koji pišu komične naslove tema.Hteo si krunisanje GOAT-a, dobio si ga.🤣
                          Pa evo Žile, moje čestitke onda.

Ja odo, počinjete opasno da kenjate (ne samo ti)

"My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Nemoj molim te dekkard više hot take-ove, dobar si kao Barkley kada prognozira play-off.

Comment

• Što, pogodio sam sve, prođi po postovima.
                              Polako, ovo je tek četvrtfinale.

Comment

• Prosto i jednostavno, Nadal je veći šampion od Novaka i uvek će biti.Evo jedan hot take od mene.Novak više nikada neće osvojiti GS, a ovar poraz mu je teži od bilo kojeg u karijeri.Mark my words.

Comment

Working...
                                X