Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tokio, Olimpijske igre 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Na papiru, parovi izgledaju super.
    Moram ovo da gledam

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Stefanos

Comment

Obzirom na vremenske uslove Novak igra dobro. Vidi se da kad bi uslovi bili dobri da bi igrao jedno 30% bolje a to bi bilo zastrašujuće.

Jel gledao neko ostale četvrtfinaliste, kako igraju ? Ko je u najboljoj formi?

Comment

Da je panetan da izgubi odmah taj mix....
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
            Obzirom na vremenske uslove Novak igra dobro. Vidi se da kad bi uslovi bili dobri da bi igrao jedno 30% bolje a to bi bilo zastrašujuće.

Zverev je jako dobar, mada nije imao ozbiljan test

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Medvedev je dobar,samo previše nervozan...

Zverev igra lepo i msm da se jako dobro prilagodio...

Inače Novaka nikada nisam videla da se onoliko znoji kao jutros i,toliko da posle par gemova menja majicu, uslovi su bili gori nego prethodnih dana čak je čini mi se i Medvedev ludeo zbog istih...

Kažu da je Novak tražio ( a ostali teniseri podržali) da se svi teniski mečevi pomere za poslepodnevne termine ali su organizatori odbili...

Gore je nego na AO 2014. zbog vlage...

Videćemo sutra...
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Kakve dublove imaju Hrvati svaka čast. Čilić i Dodig u finalu i samo ostaje Pavić i Mektić da završe svoj meč i imaće zlato i srebro u dublu..

Comment

Meda

Comment

Originally posted by Marija81 View Post

Medvedev je dobar,samo previše nervozan...

Zverev igra lepo i msm da se jako dobro prilagodio...

Inače Novaka nikada nisam videla da se onoliko znoji kao jutros i,toliko da posle par gemova menja majicu, uslovi su bili gori nego prethodnih dana čak je čini mi se i Medvedev ludeo zbog istih...

Kažu da je Novak tražio ( a ostali teniseri podržali) da se svi teniski mečevi pomere za poslepodnevne termine ali su organizatori odbili...

Gore je nego na AO 2014. zbog vlage...

Videćemo sutra...
                    Ispade Meda. Nije očekivano nikako ali očekivao jesam da ima težak zadatak, Fonjini, Busta, Kačanov. Busta je Španac, oni za repku igraju jako dobro i veliki su šampioni.

Zvereva nisam gledao vidim da je imao problema sa Basilašvilijem.

Novak kao što sam i rekao je odigrao značajno bolje u boljem terminu. Brutalna igra danas. Nije imao milosti za Nišikorija koji je domaćin. Ako Zverev danas pobedi, protiv Novaka može da se uzda samo u kraće poene jer u dužim poenima neće nimalo lepo da se provede.

Nek mu je sa srećom i idemo po zlato.

Comment

Bogami Zverev igra ozbiljan tenis, zaslužio je medalju, ali se bojim da će pući psihički ako izgubi u SF pa ne uzme ni bronzu.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Novak je danas bio jos bolji nego protiv Strufa. Jedino je servis skripao. Nisikorio nije igrao lose, bio je bolji od ocekivanog.

I pored svega, pribojavam se polufinala protiv Zvereva. Sasa je od pocetka najopasniji protivnik.
                        Last edited by NI; 29-07-21, 14:53.

Comment

Originally posted by NI View Post
                          Novak je danas bio jos bolji nego protiv Strufa. Jedino je servis skripao. Nisikorio nije igrao lose, bio je bolji od ocekivanog.

I pored svega, pribojavam se polufinala protiv Zvereva. Sasa je od pocetka najopasniji protivnik.
                          Apsolutno. Zverev u najboljoj ormi na hardu je na slicnom nivou kao Medvedev kada igra svoj najbolji tenis. Po meni je glavna razlika izmedju nih to sto Zverev ima veliku manu na drugom servisu. Medjutim kada pogadja prvi fantasticno, kao sto to trenutno radi, mislim da je najtezi moguci protivnik na betonu za Novaka. Tacno je da to nije cesto, i da mu je to teze da uradi u BO5. Nazalost igra se B03 i tu je jako opasan. Kladionice poprilicno veruju Novaku. Jeste faovirt, ali mislim da ga precenjuju.

Inace mislim da je igranje miks dubla ispala kao dobra odluka. Pre svega sto su svi Novakovi mecevi do sada bili kratki. Mislim da mu miks oduzima vreme, i smanjjuje pritisak koji je sigurno veci u odnosu na recimo masters neki. Takodje Nina je odlicna, tako da imaju lepe sanse za medalju tu.

Inace sto se Zvereva tice, tesko ce se naosvajati slemova dok ne resi problem drugog servisa. Jako je tesko da ga servis toliko dobro ide tokom dve nedelje na tri dobijena seta. On bukvalno nema siguran drugi servis. Cak i ovde servira drugi jako brzo. Na njegovu srecu oseca dobro lopticu pa to nije problem. Kada je ne oseca, onda ne zna sta da radi. Na kraju ili servira bas mnogo sporo, ili jako brzo i stvara sebi probleme. Nisam siguran da ce to uspeti da resi u karijere. To je mahom mentalno, ali ta borba traje vec par godina.

Comment

Zverev je ima preko 70% pogodjenog prvog. Napravio je dvije duple u 47 drugih servisa. Istina, protivnici nisu bili takvi da ga gruzavaju. Kad ne osjeca pritisak, Zverev, kao i svi drugi, bolje servira. Dva puta kad je Djokovic izgubio od Zvereva, kladionice siu davale kvotu od 5 i 5,5 za Sasu. Sada daju 4,5.

Dobro je Novak kalkulisao. Konkurencija u miksu nije tako jaka. Stojanovic umije da igra na mrezi. Novak vjezba voleje. To je najjeftinija medalja u tenisu.
                            Last edited by NI; 29-07-21, 21:34.

Comment

Качанов у финалу са 2/0 6/3 6/3
                              sigpic

Comment

Sta se desava na terenu? Mislio sam da napustim ovaj forum totalno i odem na onaj vox 92 ili kako se zove. Ima nekih likova koje znam tamo ....
                                Medjutim koliko god mi vi ovde idete na kurac tamo mi idu jos vise. Tako da ko ih jebe, bice uskraceni mog prisustva.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X