Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tokio, Olimpijske igre 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Meč počeo a niko ne prenosi

Comment

Nema,RTS prenosi streljaštvo i na 2 kanalu je Miomir a ja gledam ovako ,pa probaj i ti...
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Originally posted by Marija81 View Post
        Nema,RTS prenosi streljaštvo i na 2 kanalu je Miomir a ja gledam ovako ,pa probaj i ti...
        Hvala Maro, od sinoć sam na odmoru u Hrvatskoj i EON mi ne radi ovde. Ovoj strem radi.

Comment

Rutinski, protivnik tek za laksi trening po ovom nesnosnim vremenskim uslovima. Sledeci Struf.
          💪
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Originally posted by Weltschmerz View Post

Hvala Maro, od sinoć sam na odmoru u Hrvatskoj i EON mi ne radi ovde. Ovoj strem radi.
            Uvek...Uživaj i sačuvaj ga...dobri su...

Novak fino,a vala i Miomir...Ali Čilkan se muči...
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Onaj rts to sve treba razjuriti na ulicu... Ljudi prenose streljaštvo na prvom kanalu, pa se basket završi na drugom, umesto da stave Novaka tamo, oni puste Kecmanovića, pa puste nekako na pola seta Đokovića na rts1 pa ga prekinu, pa ga vraćaju. Da sam sponzor rekao bih vratite pare pa prenosite basket 3 na 3 i streljaštvo.

Comment

Onaj rts to sve treba razjuriti na ulicu... Ljudi prenose streljaštvo na prvom kanalu, pa se basket završi na drugom, umesto da stave Novaka tamo, oni puste Kecmanovića, pa puste nekako na pola seta Đokovića na rts1 pa ga prekinu, pa ga vraćaju. Da sam sponzor rekao bih vratite pare pa prenosite basket 3 na 3 i streljaštvo.

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                  Steta sto SBB nudi samo gotove pakete, a ne ponudi izbor kanala, po istoj ceni za sve kanale, pa sta ko hoce da izabere.Secam se turnira u Beogradu, pustali su (RTS) nekakve gluposti a nisu prenosili Novaka.

Comment

Ode Rublev

Comment

Lagano sa Štrumfom, idemo dalj3..

Comment

Novak je danas bio odlican, maksimalno koncetrisan. Struf je bio bolji od ocekivanog. Igrao je agresivno i pogadjao. Pogotovo mu je return drugog servisa bio dobar.

Comment

Nivak igra i mix dubl sa Ninom
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Comment

Originally posted by miloolja View Post
                              Nivak igra i mix dubl sa Ninom
                              Ne odustaje ...

Comment

Jedino razlog sto nisam siguran da je igranje tog miks dubla dobra ideja, je to sto ce Novak svoje singl meceve da igra ranije nego sto bi ih inace igrao. Evo ga OOP za sutra: https://olympics.com/tokyo-2020/olym...nd-results.htm . Novak igra treci mec sutra od 11:00, znaci ocekuje se oko 15:00 po lokalnom vremenu da igra svoj mec, a svi znamo kakvi su uslovi u Japanu. Ako na primer bude igrao QF protiv Nisikorija, zaista bih voleo da tu bude vecernji termin.

Comment

Working...
                                X