Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tokio, Olimpijske igre 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aje Zile prestani da mracis molim te. Spansi da ne kazem i ja sta, odigra najbolji mec u karijeri, najbolji gem u karijeri na kraju, i opet jedva dobio iscrpljenog Novaka. Uz put nepsportsko ponasanje naravno, ustavljajuci Novaka da ceka 2-3 minuta na mrezi.

Comment

Ne mračim, samo sam realan.Ovde ne sme ništa da se napiše negativno.Sada lepo Rafa kada osvoji New York i stavi tačku na GOAT debatu, a Novak neka igra mix dublove, ipak je to bitnije od kalendarskog slema.

Comment

Dzaba Rafi US Open kad je izgubio RG. Novak i da ne uzme US Open imao je fantasticnu sezonu. Neka i naredne godine uzme samo 3 GS.

Comment

Ne moze Rafa staviti tacku na GOAT debatu ako osvoji US ima tu jos puno da se igra. OI su bile totalna greska ali to je Novak sta da se radi, on uvijek ide srcem pa sta mu to donese ovaj put nije donijelo dobro al nije nama i ne moze biti teze nego njemu. Idemo dalje.
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Originally posted by Zile90 View Post
            Ne mračim, samo sam realan.Ovde ne sme ništa da se napiše negativno.Sada lepo Rafa kada osvoji New York i stavi tačku na GOAT debatu, a Novak neka igra mix dublove, ipak je to bitnije od kalendarskog slema.
            Nisi realan prijatelju. Da si rekao da je trenutno bolji igrac na hardu od Novaka pa i nekak. Ali sve ukupno ne moze biti bolji. Novak je igrao na 80-90%, Busta na 100% i jedva dobio Novaka. Desava se. Slicno kao Karacev u Beogradu.

Naravno da USO ne odlucuje GOATa makar da i Rafa osvojio ( sto nije verovatno). Novakova pobeda u Parizu protiv Rafe je bitnija od svega ostalog ove sezone. Makar Novak ne dobio mec. vise ove godine. Plus je Novak godinu dana mladji od Rafe. Opusteno sto se toga tice.

Comment

Povukao se iz dubla.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Originally posted by Zile90 View Post
                Jbt, kako sam sebi ne dosadiš više
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Eto - predao je mix .... bespotrebno sranje koje ga je kostalo pa verovatno zlatne medalje.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

E ovo mu je najgori potez na Oi,morao je zbog te devojke bar izaci na teren smoci snage i izgubiti,a nikad se ne zna mozda bi se raspali Australijanci na pocetku,potez loseg gubitnika,jbg

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                      Ni pod kakvim uslovima Nadal ne moze biti goat. Jednostavno prekratak period kao N1 na svetu u odnosu na Djokovica i Federera ga sorecava u tome.
                      Da ima jedno 4 slema vise od njih dvojice, pa da razgovaramo.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Nije mi namera bila svraćati u ovim teškim momentima ali me natera kukumakavi mračnjak.
                        Taj ti se inače javlja uglavnom po porazima a kada su pobede nigde ga nema. On ti je kao realan jer širi samo čemer i crnilo a svi ostali su budale i slepi jer to ne vide. Kako taj sa sobom živi to ti je misterija i za nauku psihološku.
                        Blago se Novaku sa takvim 'navijačem', kuku i lele.
                        sigpic

Comment

• Kako da pokusa dubl kad ne moze??? Sta vam je ljudi? Jel ste realni? Ima povredu ramena, sto i objasnjava ono uzasno serviranje

sigpic

Comment

• Ako je povredjen to je druga stvar,to zabrinjava pred Uso

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                              Nije mi namera bila svraćati u ovim teškim momentima ali me natera kukumakavi mračnjak.
                              Taj ti se inače javlja uglavnom po porazima a kada su pobede nigde ga nema. On ti je kao realan jer širi samo čemer i crnilo a svi ostali su budale i slepi jer to ne vide. Kako taj sa sobom živi to ti je misterija i za nauku psihološku.
                              Blago se Novaku sa takvim 'navijačem', kuku i lele.
                              Živim jako lepo, štaviše, širim zabavu u svom poslu, nego ovde ne sme da se ima negativan stav o nečemu.Odmah si nesrećan i nezadovoljan svojim životom.🤣

Comment

• Pazi sada ovo:
                                W bio pre dve nedelje ... pre samo dve nedelje.
                                Znas da si iscrpljen i emotivno i fizicki i kako god hoces.
                                Znas da su u Tokiju nenormalni uslovi.
                                Znas da zavrsnicu turnira (poslednja cetiri meca) igras dan za danom.
                                Evo sada smo saznali da vuce i povredie koje mu samo otezavaju celokupnu situaciju.

I na sve to ti jebeno odlucis da igras i mix dubl i da u ta cetiri dana na moguca cetiri meca dodas jos cetiri u mix dublu. Pa samo da je svaki od tih dana stajao sat vremena na terenu u onim uslovima, znaci da nist nije radio ne bi mu dobro bilo, a kamoli bilo sta drugo.

Kaze mi noto pre nekoliko minuta - parafraziram: lepo se i proveo obzirom koga je imao u timu da ga posavetuje: Marka Djokovica i Viktora troickog - gluplji su od Rasforda i Sterlinga zajedno

Novak je strasno pametan decko - covek i nema sta da mu se zameri i popuje - pogotovo sada. Ali mora da se naglasi da je usled svega malopre nabrojanog odluka da igra i Mix izuzetno glupa - da ne upotrebim neku goru rec. Jbg nije imao nikoga uz sebe ko bi ga pametno posavetovao.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X