Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Partizan - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi treba da stvaramo igrace za nasu reprezentaciju,kao Dule sto je radio,evroligu sigurno necemo osvojiti pored onih ala CSKA,Barselone,Reala,Efesa,Fenerbahcea,cak i Grci imaju vecu lovu.
    Nema sanse da smo mi netalentovani za kosarku ali im treba sansa da igraju evroligu i evrokup,kad bi Velickovic postao igracina da nije sa 18,19 godina dobio sansu evroligu da igra,ili Bogdanovic,Tepic,Tripkovic,Pekovic.
    Ja se secam Tepic je bar 10 do 15 utakmica upropastio napad za pobedu i Partizan je gubio ali je on kasnije postao reprezentativac,osvajac evrolige.
    Ne vidim nikakvu korist od tih Amerikanaca,meni su u secanju ostali Haus i Mekejleb i to zbog svoje pozrtvovanosti,igri za tim a Mekejleb zbog brzine,ostalih milion Amerikanaca sam zaboravio,nisu bili bolji od nasih igraca.
    Nijedan Amerikanac recimo nije bio bolji od Vujanica,Berica,Brkica,Bogdanovica,Velickovica,Pek ovica,treba sansa tim klincima,sta imaju od igranja ABA lige sa Megom,rezultat ih ne interesuje,samo da ih Misko uvalja na draft.

Comment

Srecan Leday svima koji slave!

Comment

Kako je krenulo imamo stvarno love da osvojimo evroligu,mogli bi Rikija Rubija da vratimo iz NBA, i onako tamo pocinju da ga sutiraju svi klubovi.

Comment

Svaka cast na zvucnim pojacanjima. Odjeknulo je. Vise je odjeknulo nego sto vam sustinski znace ta imena. Svakako postajete prvi ili glavni favoriti u svim takmicenjima.

Comment

Ostaju starteri na 1,3 i 5 i backup 4.

Comment

Ogroman uticaj ima Željko u evropskoj košarci, ogroman. Najveći verovatno.
              On igrača ne zove 2 puta.
              Isto tako ovo je najveća moguća reklama Partizana, sinoć smo bili prvi na trendingu i pored Evra u fudbalu.
              Mnogo, ali mnogo kvalitetnih igrača je stupilo u kontakt sa Željkom. On trenutno sedi u kafiću sa Savićem i bira.

Što se Lideja tiče, mnogo nam je pomogla i Olimpija. Platili su mu deo ugovora za narednu sezonu i tako smanjili naš deo.

Tek će plej i centar biti bombetine.

I još jednom, hvala Branku.

Comment

Pise da hocemo Kalinica,sta cemo onda da radimo sa Dangubicem,Zagorcem,tu je i mladi Tarlac na krilnoj poziciji,imacemo igraca kao Zvezda u fudbalu,za tri tima.

Comment

Tegeltija obrisao post o NORDEUS-u, zna se ko placa glavnicu...

Comment

Vredi li ovaj Kuruc icemu?

Comment

Originally posted by MikeVogel View Post
                      Tegeltija obrisao post o NORDEUS-u, zna se ko placa glavnicu...
                      Па шта је писало?Је л то она фирма што су је скоро продали за 300+ милиона?

Comment

Ovaj Kuruc je vrhunski suter,morace evroiga da nas pozove,ovo je prejak tim za evrokup.

Comment

Originally posted by Монтепаски View Post

Па шта је писало?Је л то она фирма што су је скоро продали за 300+ милиона?
                          Post je bio znak zahvalnosti pomenutoj kompaniji, verovatno je zasmetalo Ostoji i bati da se Nordeus spominje kao glavni donor a bata slovi za istog.

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Vredi li ovaj Kuruc icemu?
                            Od svih trojki sa kojima se Partizan povezivao, najbolja opcija. Kao gledao sam ga u sezoni 2018/19, nisam ocekivao da ce tako brzo da postane irelevantan u NBA. Sta ja znam, zanimljiv igrac ali nema nijedan segment po cemu bi se izdvajao u odnosu na kosarkase koji sada popunjavaju roster u NBA ekipama.

Imao vecu minutazu od Muse u Netsima i pokazao vise od njega.

Edit: To se sve desavalo kod Nesovog prethodnika u Netsima tako da ne treba tu zanemariti faktor trenera. Izgubio je samo godinu dana.
                            Last edited by Ricma; 07-07-21, 19:05.

Comment

Zaposlili ste skauta da trazi igrace ispod radara ali ovako bi i baba moja mogla izabrati roster.

Comment

Originally posted by Mihajlo10 View Post
                                Ovaj Kuruc je vrhunski suter,morace evroiga da nas pozove,ovo je prejak tim za evrokup.
                                On nije vrhunski suter, barem ne u NBA. Videcemo kakav ce da bude u EC / ABA.

Comment

Working...
                                X