Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA liga 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odličan je FMP.

Prošlo kolo namučili i Partizan.

Završiće ove sezone u plej-ofu.

Comment

• Aleksa Stepanović novo pojačanje KK FMP!

Talentovani krilni centar Aleksa Stepanović novi je igrač KK FMP! Stepanović je do sada nastupao za KK Partizan Nis, a karijeru gradio u Sparsu, Dinamiku, Metalcu i Slobodi iz Užica.

Stepanović je baš u Slobodi pokazao svoj raskošni talenat kada je u ABA 2 ligi imao prosek od 11,4 poena i 6,7 skokova po utakmici. Karakterišu ga sjajne fizičke predispozicije i veoma dobar šut s obzirom da se radi o igraču koji pokriva visoke pozicije.

Levoruki krilni centar je potpisao sa FMP-om ugovor na tri godine i biće na raspolaganju treneru Nenadu Stefanoviću već od 9. kola ABA lige u kom Panteri gostuju Ciboni u Zagrebu.

Comment

• FMP se ne šali.

Nova pobeda i to u Zagrebu protiv Cibone.

Comment

• Trevor Thompson je novi igrac Zadra.

Comment

• Yogi Ferrell posle kratke epizode u Panatinaikosu potpisao ugovor sa Cedevita Olimpijom. Klub iz Ljubljane je takodje napravio i jedan "izlazni" transfer posto Ziga Dimec vise nije njihov igrac.

Comment

• https://kkbuducnost.me/vijesti/kk-bu...ejkob-vajlija/

KK Budućnost Voli obavještava javnost da se Džejkob Vajli, nakon nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, nije pojavio na treningu i samoinicijativno je napustio Podgoricu.
              Agent igrača je obavijestio klub da je razlog napuštanja rešavanje ličnog/porodičnog problema. Klub je suspendovao igrača i javnost će biti blagovremeno obaviještena o daljim koracima.

Comment

• Emiliano sa Sportanda javlja da su Jurica Golemac i sportski direktor Becirovic "na uzarenim stolicama" u Cedevita Olimpiji.
                Takodje u tekstu na sajtu Sportanda pise da je Jackie Carmichael napustio tim.

Comment

• Originally posted by Borca View Post
                  Emiliano sa Sportanda javlja da su Jurica Golemac i sportski direktor Becirovic "na uzarenim stolicama" u Cedevita Olimpiji.
                  Takodje u tekstu na sajtu Sportanda pise da je Jackie Carmichael napustio tim.
                  Zaista se nešto čudno dešava sa CedOli, sklon sa primisli da je uzrok Pulen ii neko drugi od igrača te im trpi hemija.
                  Spoiler
                  Ako mi časi smrti postanu bliski,
                  I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                  Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                  Nije umio da odstupi,
                  Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                  Pao unapred, a ne unazad,
                  I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by nebitan View Post

Zaista se nešto čudno dešava sa CedOli, sklon sa primisli da je uzrok Pulen ii neko drugi od igrača te im trpi hemija.
                    Definitivno ne funkcionise onako kako su se sigurno u Ljubljani nadali, menjanju intezivno pa cemo videti kako ce to da ispadne.

Comment

• Ima li negde, na nekim sportskim vestima, da se pročita nešto, bilo šta, vezano za utakmicu Zvezda - Cibona?

Comment

• Donatas Tarolis je novi igrac Buducnosti, u pitanju je igrac na poziciji 4-ke koji dolazi iz Turske lige iz Afjona.

Comment

• Luka Rupnik napustio Cedevita Olimpiju i potpisao za Sem77 Yalovaspor u Turskoj.

Comment

• Odličan lik Stefanović.

Comment

• Otkazan duel Partizana i Mege Mozzart

https://www.mozzartsport.com/kosarka...mozzart/408047

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
                                Otkazan duel Partizana i Mege Mozzart

https://www.mozzartsport.com/kosarka...mozzart/408047
                                Zbog dana žalosti jer je Nebojša dobio još jedan mandat.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X