O Brajant u Buducnost? Odlican igrac ako mu se nadje uloga imesti u timu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Novine u ABA ligi: Šest klubova u plej-ofu, prva dva direktno u polufinalu
https://www.mozzartsport.com/kosarka...ufinalu/398408
Comment
-
Pratio sam pomno presezonu, pripreme skoro svih ekipa , odgledao i nekoliko utakmica kkcz,kkp i cedoli....nema sto bice ovo sezona mnogo jaka, mnogo zanimljiva nadam se. Dosta se timova muci sa povredama i odsustvom igraca i mi smo medju njima, pa realna slika o igri i kvalitetu ne moze da se stvori za sada. Najvise me dojmila igra kkcz i to bez nekoliko igraca i pretpostavkom da jos traze prvu peticu. Nakon njih KKP i njihova igra mi se svidjela s obzirom da je promijenjen skoro citav roster i da se jos traze uloge za vecinu igraca. Tu je Cedoli sa jakim rosterom, tu smo mi i Mornar. Naravno sve je za sad nepoznanica ali priblizavamo se novoj sezoni i jedva cekam da pocne. Uzelio sam se aba kosarke. Makar ovo do plej ofa je mirno , nema prijetnji da ce neko da napusti takmicenje...
edit...zaboravih Cibonu koja je imala vrlo dobre igre u presezoni ...kao i Igokeu koja se jos trazi.Last edited by Nemam_ti_kad; 14-09-21, 14:17.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostNikola Miskovic napustio Megu, potpisao za Asseco Arka Gdynia i igrace u Poljskoj.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Reklo bi se da je došlo vreme da se u Mornaru promene jedine dve konstante otkako je klub abaligaš - direktor i trener.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment