Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA liga 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O Brajant u Buducnost? Odlican igrac ako mu se nadje uloga imesti u timu!
    Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

Nadam se da nije istina. Volio bih ovako da pocnemo sezonu pa da vidimo kasnije da li treba neko

Comment

Zach Auguste potpisao ugovor sa Cedevita Olimpijom.

Comment

Tre McLean potpisao ugovor sa Splitom.

Comment

Ivan Marinkovic, kako je i najavljivano potpisao ugovor sa Borcem iz Cacka.

Comment

Lovro Gnjidić potpisao novi 3-godisnji ugovor sa Cibonom.

Comment

Novine u ABA ligi: Šest klubova u plej-ofu, prva dva direktno u polufinalu

https://www.mozzartsport.com/kosarka...ufinalu/398408

Comment

Pratio sam pomno presezonu, pripreme skoro svih ekipa , odgledao i nekoliko utakmica kkcz,kkp i cedoli....nema sto bice ovo sezona mnogo jaka, mnogo zanimljiva nadam se. Dosta se timova muci sa povredama i odsustvom igraca i mi smo medju njima, pa realna slika o igri i kvalitetu ne moze da se stvori za sada. Najvise me dojmila igra kkcz i to bez nekoliko igraca i pretpostavkom da jos traze prvu peticu. Nakon njih KKP i njihova igra mi se svidjela s obzirom da je promijenjen skoro citav roster i da se jos traze uloge za vecinu igraca. Tu je Cedoli sa jakim rosterom, tu smo mi i Mornar. Naravno sve je za sad nepoznanica ali priblizavamo se novoj sezoni i jedva cekam da pocne. Uzelio sam se aba kosarke. Makar ovo do plej ofa je mirno , nema prijetnji da ce neko da napusti takmicenje...

edit...zaboravih Cibonu koja je imala vrlo dobre igre u presezoni ...kao i Igokeu koja se jos trazi.
                  Last edited by Nemam_ti_kad; 14-09-21, 14:17.

Comment

Cibona ce biti hit ove godine,od Mornara ne ocekujem nista posebno
                    Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

Nikola Miskovic napustio Megu, potpisao za Asseco Arka Gdynia i igrace u Poljskoj.

Comment

Originally posted by Borca View Post
                        Nikola Miskovic napustio Megu, potpisao za Asseco Arka Gdynia i igrace u Poljskoj.
                        To mu je taman klub po meri, možda i previše za takav talenat.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Dobro se FMP drži u Podgorici.

Comment

Na kraju pobeda Budućnosti.

Sutra poslednja utakmica prvog kola Zadar - Partizan.

Comment

Pavle Marcinkovic je novi igrac Zadra.

Comment

Reklo bi se da je došlo vreme da se u Mornaru promene jedine dve konstante otkako je klub abaligaš - direktor i trener.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X