Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Teško će Nole i protiv Cicipasa.

Comment

Novak u prime na sljaci jedini moze da dobije Rafu na Rg,dal Novak ima taj prime?Tesko,ali ako on veruje da ima nek gura na max na Rg

Mislio sam da bar na kondiciji je slabiji,ali izgleda nista od toga,moras 3 seta igrati kao Zveki danas drugi i opet ces imati egal ako je Rafa u kondiciji,to moze samo Nolo u zen modu

Comment

Novaka mrzi da rovari,ako nista doci ce svez na Rg

Comment

Od kako je krenula sezona na sljaci Novak bitne poene igra jako jako lose. Da li je glavni problem za to motivacija, ili nedostatak meceva ne znam. Ali znam da je postao poprilicno prosecan na ovoj podlozi, i da mora da smanji igranje na njoj.

Generalno treba da smanji broj turnira, ali ne tako sto ce da igra na 2-3 nedelje. Rafa i Rodzer su dobar primer kako to treba raditi. Kada igras onda ti je telo spremno za borbu, a kada odmaras, onda nije. Tesko je naci neku sredinu. I da nije samo Rafa problem na sljaci. Problem su i Tsisipas, Thiem, Zverev...

Comment

Originally posted by 147 View Post
            Od kako je krenula sezona na sljaci Novak bitne poene igra jako jako lose. Da li je glavni problem za to motivacija, ili nedostatak meceva ne znam. Ali znam da je postao poprilicno prosecan na ovoj podlozi, i da mora da smanji igranje na njoj.

Generalno treba da smanji broj turnira, ali ne tako sto ce da igra na 2-3 nedelje. Rafa i Rodzer su dobar primer kako to treba raditi. Kada igras onda ti je telo spremno za borbu, a kada odmaras, onda nije. Tesko je naci neku sredinu. I da nije samo Rafa problem na sljaci. Problem su i Tsisipas, Thiem, Zverev...
            Ima mnogo problema,ali ima i Roger 40 godina pa ide na osvajanje Wimb,Goat trka je u igri,a kolko god sanse bile male,vredi se potruditi bio bi to sah mat ako osvoji titulu,a a ako ne osvoji a da max nista ne gubi,2 nedelje izmedju slemova mu je dovoljno vec je to radio

Sto se tice turnira na sljaci,da treba manje da ih igra,ali Mc je njegova kuca,Bg isto,eto Madrid je propustio,Rim je hteo igrati da se oproba protiv nekog boljeg u uslovima slicnim Parizu i onda opet Bg jer mu je dom i jos bice publije vrv?Bilo je tesko odoleti i smanjiti broj turnira,da se sljaka igra u Australiji ne bi igro nista osim Rg siguran sam

Comment

Novak je bio odlican. Zacucujuce dobor je igrao 5 od 7 gemova. Cicipas je jedva uzimao svoje servis gemove. Svjedno Novak zaostaje brejk. Poklonio je dva servis gema. To zabrinjava. Da li se radi o nedostatku meceva ili uvjernju da ce i tako i tako pobijediti? Steta sto je prekinuto taman kad je Cicipas poceo da pokazuje znake pucanja.

Sa ovim nivom igre i u ovim uslovima, mislim da bi Novak pobijedio Rafu.

Ne precjenjujte Rafu, on nije mogao dozvoliti da izgubi dva puta zaredom od Zvereva i dao je apsoltni maksimum. Uz to je Zverev pogrijesio usavsi u mec uvjeren da je favorit.

Comment

Dzaba mi ovde diskutujemo kad je NI upiso Novaku vec Rg

Comment

Originally posted by skeptik View Post
                  Kad odu Nadal i Djokovic a mozda i ranije Cipi ima da dominira kao Federer svojevremeno.
                  Lol,ovo zajebancija
                  Wizard

Comment

Možda i krenu uskoro
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.
                    Last edited by Nesic; 14-05-21, 17:06.

Comment

шта је Ноле урадио са Цицијем? да ли је готов меч?
                      sigpic

Comment

Ne pamtim da je neko ovako smutio Novaka. Kao da je junior. Tri servis gema je izgubio na nervozu u mecu koji mu puno znaci.

Comment

Originally posted by NI View Post
                          Ne pamtim da je neko ovako smutio Novaka. Kao da je junior. Tri servis gema je izgubio na nervozu u mecu koji mu puno znaci.
                          Kome puno znaci?Novaku??

Comment

Da mislim da Novaku puno znaci, naravno znaci i Cicipasu. Novak pokazuje veliki napredak u formi ali nema rezultat koji to potvrdjuje. Pobjeda nad Cicipasom bi bila znak da je ima sve sto treba za RG. Bez te pobjede ce ostati odredjena sumnja. Za Cicipasa je to skapl nad Novakom na sljaci.

Nacin na koji se razvijao rezultat, cini sve gorim. Novak je odlako izgubio prvi servis gem. Uza sve ostalo je i kisa dprinijela. Mislim da je bilo i odredjenog podcjenjivanja. Onad je tri gema odigrao super, trebao je da brejkne Cicipasa dva puta. Nije uspio u prvom redu jer je Cicpas odigrao kljucne poene fantasticno. Isfrustriran, Novaj je dao jos jedan servis gem. A onda je kvalitet poceo da daje rezultat. Cicipas je poceo da puca. Da nije bilo prekida,Novak bi skoro sigurno dobio set.

Kad su se vratili, odmah je pocela kisa, nova frustracija za Novaka koju je on odmah pokazao. To je naravno pomoglo Cicipasu. Medjutim, vaznije je da je Cicipas dobio savjete trenera u pauzi. Prvi je bio da je set vjerovatno njegov, samo terba da igra kako zna. Drugi je bio da mora da ide blize liniji kod servisa. Novakov return je bio daleko manje efikasan u nastavku. Cicipas je zadrzao set rutinski.

To ga je opustilo. U drugom setu je iskoristio odredjeni pad u Novakovoj igri, koji je dosao nemalim dijelom zbog frustracije izazvane kisom. Imao je Stefanos dva fenomenalna udarca u gemu kada je brejknuo. (lob i BH dijagonala) Oba puta je Novak imao poen.

Ako se ovaj mec privede kraju kao sto je za ocekivati (6:4 za Cicipasa u 2. setu), obojica ce otici sa istim osjecanjem. Ako Cicipas igra hrabro u kljucnim trenutcima i ako ga ide, Novak nije u kontroli. Tako je pocelo i sa Vavrinkom. U tom smjeru se razvija i rivalitet sa Timom. A sve je to moglo da se izbjegne, barem danas.

Comment

NI, mislim da dosta grešiš u vezi kiše.
                              Stekao sam utisak da što se kiša više pojačavala, to je Novaku išlo u prilog, kada je kiša bila najjača od 1:4 do 3:4, Novak je bio baš dominantniji, ne mislim rezultatski, već igrački, a rezultat je to potvrdio.
                              Nakon pauze, ponovo je Cicipas bio bolji, Novak je malo klonuo duhom i definitivno ga je ovaj drugi prekid spasao.

Pre meča sam tipovao pobedu Cicipasa u 3 seta, sada mislim da će to biti jako teško, jer u slučaju da Novak uvede meč u treći set trebalo bi i da totalno preokrene meč, ali mi je realnija pobeda Cicipasa u 2 seta trenutno.
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Originally posted by MareLFC View Post
                                NI, mislim da dosta grešiš u vezi kiše.
                                Stekao sam utisak da što se kiša više pojačavala, to je Novaku išlo u prilog, kada je kiša bila najjača od 1:4 do 3:4, Novak je bio baš dominantniji, ne mislim rezultatski, već igrački, a rezultat je to potvrdio.
                                Nakon pauze, ponovo je Cicipas bio bolji, Novak je malo klonuo duhom i definitivno ga je ovaj drugi prekid spasao.

Pre meča sam tipovao pobedu Cicipasa u 3 seta, sada mislim da će to biti jako teško, jer u slučaju da Novak uvede meč u treći set trebalo bi i da totalno preokrene meč, ali mi je realnija pobeda Cicipasa u 2 seta trenutno.
                                Da i ne!

Novak je inicijalno bio nervozan zbog kise! Time mu je kisa odmogla. Onda je bio igracki superioran, dijelom i zbog kise. Zato nije htio prekid. Svejedno, kisa remeti Novakov servis. A on je upao u ovu situaciju zbog tri lose odigrana servis gema. Dva su bila ocajna. Nije spasio ni jednu od 3 BL. Losem serviranju je doprinijela kisa.

Comment

Working...
                                X