Pa race trenutno jos uvek nista ne znaci, jos uvek ima previse poena i svasta moze da se promeni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Monte Carlo 2021.
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Ja moram da kazem da sam duboko razocaran Bojaninim (ne)poznavanjem tenisa. Tacnije, nije rijec ni o tome koliko neko zna o sportu, vec o uobicajenoj pojavi da navijacka strast zamagli neciju percepciju i u potpunosti ga onemoguci da realno sagleda stvari. Samo onaj mec sa Djokovicem bi svakom ko ista zna o tenisu bilo dovoljno da kaze da je Evans odigrao odlican mec. Ali on je nanizao Lajovica, Djokovica, Hurkaca i Gofana, a Bojana sve sto je imala da kaze za njega je: "Hahahahah Evans... aaaa Evans na sljaci... buuaaahahaha Evans na sljaci..." Tako rezonuje vecina "poznavalaca tenisa" sa MTF-a i to je klasican stil jednog "tarda", kako ih nazivaju.. Da se Djokovic nije nasao u tom nizu, sigurno bi ona umjela potrositi neku lijepu rijec na racun njegovog ucinka i igre na ovom turniru. Nije da je nismo culi da pohvali igraca i za manje. Ali obzirom da je situacija kakva jeste, nismo je mogli cuti jednu jedinu pohvalnu rijec za njega da kaze. Samo i iskljucivo sprdacina na racun njegovih protivnika. Zalosno...
Ocekujem da Cici ipak rasturi ovo polufinale, najjaci napadacki arsenal ima od dosadasnjih Evansovih rivala, a to je na ovoj presporoj sljaci jako bitno. Kako je samo Rubljev pocijepao Rafu juce...
Comment
-
Originally posted by Joker View PostJa moram da kazem da sam duboko razocaran Bojaninim (ne)poznavanjem tenisa. Tacnije, nije rijec ni o tome koliko neko zna o sportu, vec o uobicajenoj pojavi da navijacka strast zamagli neciju percepciju i u potpunosti ga onemoguci da realno sagleda stvari. Samo onaj mec sa Djokovicem bi svakom ko ista zna o tenisu bilo dovoljno da kaze da je Evans odigrao odlican mec. Ali on je nanizao Lajovica, Djokovica, Hurkaca i Gofana, a Bojana sve sto je imala da kaze za njega je: "Hahahahah Evans... aaaa Evans na sljaci... buuaaahahaha Evans na sljaci..." Tako rezonuje vecina "poznavalaca tenisa" sa MTF-a i to je klasican stil jednog "tarda", kako ih nazivaju.. Da se Djokovic nije nasao u tom nizu, sigurno bi ona umjela potrositi neku lijepu rijec na racun njegovog ucinka i igre na ovom turniru. Nije da je nismo culi da pohvali igraca i za manje. Ali obzirom da je situacija kakva jeste, nismo je mogli cuti jednu jedinu pohvalnu rijec za njega da kaze. Samo i iskljucivo sprdacina na racun njegovih protivnika. Zalosno...
Ocekujem da Cici ipak rasturi ovo polufinale, najjaci napadacki arsenal ima od dosadasnjih Evansovih rivala, a to je na ovoj presporoj sljaci jako bitno. Kako je samo Rubljev pocijepao Rafu juce...
Comment
-
Na drugom forumu sam napisala da mi nije jasno kako Evans dobije bilo koga na sljaci i to je bilo posle meca sa Lajovicem.
I to sto je sad nanizao ovoliko pobeda apsolutno ne znaci da je on neki faktor na sljaci niti da ce ikada biti.
A posebno su mi zanimljivi navijaci Djokovica koji ne znaju tacno koju tezu da zastupaju, da li je motivacija ili je Evans cudoviste na sljaci.
Pozdrav od tardahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostI to sto je sad nanizao ovoliko pobeda apsolutno ne znaci da je on neki faktor na sljaci niti da ce ikada biti.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostVolis sama sa sobom da polemises, pa to ti je. Niko od njega ne pravi novog "kralja sljake", pa da se ti tako posprdavas sa njim i obezvredjujes uspjeh na ovom turniru. Vec je jako simptomaticno sto NE UMIJES pohvaliti neciju odlicnu igru, pa makar ona bila samo na jednom mecu koji komentarisemo, a kamoli na 4 u nizu. Previse je ocigledno o cemu se radi i svi znamo da bi i te kako umjela pohvaliti ga, samo da Djokovic nije bio u tom nizu. Onda ti ponos ne da.. ne umijes, ne zelis pohvaliti ista sto zaista jeste vrijedno pohvale i respekta.
A druga stvar, sam Djokovic je izjavio da je odigrao odvratan i ocajan mec, najgori u poslednje 2 godine, izgleda da je i on tard...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA druga stvar, sam Djokovic je izjavio da je odigrao odvratan i ocajan mec, najgori u poslednje 2 godine, izgleda da je i on tard...
E, vidis, da si ti bila u stanju vidjeti, registrovati ista od navedenog, ja se sigurno ne bih ukljucio sa ovom kritikom. Ali ti si u potpunosti bila slijepa za sve pozitivno sto je taj covjek pokazao, tako da je, kao sto rekoh, isuvise ocigledno o cemu se radi odje.
Comment
-
Kakav je majstor ove igre Evans.
kakav specijalista za sljaku, kakva mentalna gromada, kakav takmicar.
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
A Cicipas kralj moze do velike titule, samo u koliko ima zreb nivoa dvestapedesetice. U svakom drugom slucaju izduva. Medjutim ovde mu je trenutno celendzer nivo protivnika.
Do finala. E u finalu cemo da vidimo.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Svaka cast Evansu, moram da ga pohvalim. Jeben task je uzeti tri gema. A njemu je to poslo za rukom.sigpic
Comment
-
Izgubi veliki majstor sljake, pa kako?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment