Jao samo da Creswellu nije ništa ozbiljno.. bem ti kup i fudbal
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield, FA Cup & EFL Cup 2016/2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U prevodu svaka utakmica Junajteda od oktobra izuzimajući Liverpul i Čelzi. Ibrahimoviću svaka čast na golu ali samog Marsijala je imao u onoj jednoj situaciji i morao je da šuta umjesto da mu doda i da se rutinski igra dalje utakmica. Naravno kazna ubrzo dolazi..Originally posted by Vladan View PostStandardna prica, potpuno dominacija, potpuna kontrola, poklon gol i neiskoriscene sanse.
Comment
-
Ne znam koji je đavo ušao u sve ovo...
Da i onda te ceo stadion "počasti" onako zdušno koliko te zapravo ceni, ne zvižducima, ne negodovanjem, već lično, po imenu, tačnije prezimenu.Originally posted by Jax Teller View PostA Flečer baš izabrao protivnika i stadion na kojem ce dati prvi go za WH
Neko se doduše navikne na to.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jaaoooj,Bufal.. Moglo je sve biti gotovo
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Njegov san da postigne go na teatru snova se ostvario. Sad pitanje za koga da postigne taj gol vjerovatno nije imao ovo u planuOriginally posted by miloolja View PostNe znam koji je đavo ušao u sve ovo...
Da i onda te ceo stadion "počasti" onako zdušno koliko te zapravo ceni, ne zvižducima, ne negodovanjem, već lično, po imenu, tačnije prezimenu.
Neko se doduše navikne na to.
DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Dozvoljavamo mnogo glupe kartone ove sezone.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Šta će uopšte on na beku da mi je znati...
Comment