Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ne smem vise da komentarisem o tome,dobio sam warn zbog toga okarakterisan kao shovinizam...tako da mi je bolje da drzim jezik za zubima da me pjerluidji bojana ne bi crvenim kartonom ispratila sa foruma
    Cuj prvi maj

Comment

• Zvonareva pobijedila Kvitovu 7:6, 6:0, (Kvitova je imala 5:1 u prvom setu), a Radwanska Azarenku 6:3, 4:6, 6:2.
      sigpic

Comment

• Izašao je žrijeb za Peking http://www.wtatennis.com/SEWTATour-A...1/1020/MDS.pdf

Što se tiče naših djevojaka, Bojana već u prvom kolu igra protiv Schiavone, Ana će prvi meč igrati protiv Kimiko Date-Krumm, ako prođe dalje, vjerovatno će igrati protiv Kuznetsove i eventualno u trećem kolu protiv Zvonareve. Jelena prvi meč igra protiv Tamire Paszek, u drugom bi mogla igrati protiv Cetkovske/Errani a u trećem protiv Stosur/Kirilenko/Goerges.

Maria Sharapova i Serena ne učestvuju.
        sigpic

Comment

• WTA China Open, Beijing
          1 - 9 October 2011
          WTA Premier Mandatory - $4,500,000

Iz TOP 10, nedostaju samo Sharapova i Clijsters. Sharapova se povredila juce ali je objavila da povreda na svu srecu nije ozbiljna (uradila je MRI) , ali naravno nece biti spremna za Peking.

Bojana Jovanovski

Prosle godine je kroz kvalifikacije dosla do 3. kola tako da ove godine ima da brani dosta poena. Ako ih ne odbrani usledice pad na WTA listi pred sam kraj sezone sto nije dobro.

1. kolo protiv Schiavone. Tezak protivnik nema sta, ali sansa postoji jer je Schiavone u krizi a ako se ne varam pre dve nedelje se razbolela pa je odustala i od Tokija da bi bila spremna za Peking.
          2. kolo ako prodje u drugo kolo ceka je verovatno Cibulkova.

Ana Ivanovic

Prosle godine je stigla do 1/4

1.kolo Ove godine je imala srece i za protivnicu dobila Kimiko Date, koja jednostavno vise nije u stanju da dobija meceve na ovom novou.
          2.kolo tu ceka protivnicu meca Kuzntesova-Dulgheru. Ana je imala u proslosti imala uspeha u mecevima protiv Kuztesove ali Ana vec nekoliko godina nije ono sto je bila . tako da ce biti tezak mec iako i Kuznetsova ima lose rezultate u poslednje vreme.
          3. kolo verovatno Zvonareva uh.

Jelena Jankovic

Prosle godine ispala u 2. kolu

1. kolo protiv Tamire Paszek. Tamira je sposobna da namuci i iznenadi favorite tako da nece biti lak mec. Igrale su ove godine na sljaci i Jelena je dobila u dva seta
          2. kolo je po meni mozda i lakse nego prvo. Cetkovska ili Erani
          3. kolo Stosur ili Kirilenko. Protiv obe ima dobar skor ali skor ne vredi puno. Trenutna forma je na strani Kirilenko i Stosur

Comment

• Pa da Kirilenko ne igra lose, Stosur igra ok..
            Nadam se da Ana ide do treceg kola valjda nece ispasti odmah.. lol

Comment

• Sutra igraju Jelena i Bojana

Comment

• Mara Safin on Dinara: "I believe that theres no chance of return...needs to keep back to be able to walk normally... play no more'

Comment

• Bojana je ponovo izgubila u 1. kolu, ovog puta od Skijavone i to joj je 6. poraz za redom
                  Skijavone-Jovanovski 6:1 6:3
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Svaka cast Radwanskoj na osvajanju druge titule ove sezone. Namucila se da bi stigla do finala igrala je dosta teskih meceva u

tri seta i onda Zvonarevu dobila u dva seta.. Ocekivao sam pobedu Radwanske i zasluzuje igrala je sjajno ove nedelje.

Comment

• JJ trenutno igra protiv Tamire Pasek, vodila je sa 4:2 u 1.setu, i od tada je osvojila samo 1 gem, Pasek je uzela 1. set sa 7:5 i sad vodi 4:0.
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Poslije tih 4:0 Jelena je uspjela vezati tri gema i stigla na 4:3, ali drugi brejk nije mogla vratiti i na kraju 6:4 za Tamiru.
                        sigpic

Comment

• Koji raspadi!

Comment

• Izgubila JJ? Hahahahaha koja bruka ne verujem

Comment

• Ana je prošla dalje, 6:1 6:1 protiv Date-Krumm
                              sigpic

Comment

• Dobro je da vidimo kakav ce biti rezultat u drugom kolu.

Comment

Working...
                                X