Prošle Zvonareva, Radwanska, Bartoli, WTA
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Heartbreak View Postauuuu kakav mec. Cestitke i Veri i Sereni. Serena je propustila sansu da sve lepo zavrsi u 2 seta, a Vera je pokazala da vise nije ona placljivica od ranije i da je psihicki mnogo jaca nego ikad. Svaka cast i Sereni jer nakon godinu dana pauze ovako dobro odigrati sa 3. teniserkom sveta nije mala stvar. Ona ce da prsti u Londonu, dobice jos vecu motivaciju, osetila je igru, udarci se polako vracaju, ma bice sve super. Slobodno mogu reci da Serena ima lepe sanse da odbrani titulu.
Skijavone izgubila od Radvanske Franceska samo igra tenis u Parizu i nigde vise. Kvitova jedva dobila Makarovu, bice opasna Cehinja ne samo ovde vec i na Wimbldonu. Venus je demonstrirala silu nad nasom Anom. Bartoli i Viktorija takodje ocekivano dobile, Stosur je lagano dobila nasu Boku. Bice interesantnih meceva sutra.
Sto se tice Ana i Venus nazalost to nisam mogao da gledam al po higlhightsu koji sam malopre odgledao Ana nista nije mogla u mecu koliko sam mogao da vidim.. Venus je jednostavno briljirala. Svaka joj cast na igri.
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostJedino ako joj Venus pusti Najuzbudljiviji je bio između Schiavone i Kuznetsove. Schiavone igrala polufinale AO, znači nije samo Paris u igri
Ma Venus je slabija kad igra protiv Serene..Mislis ako Serena nju pusti
Comment
-
Radwanska ubila Schiavone , treci put ove godine cini mi se da je razbije
Mislim da ce Venus ovo bez vecih problema da osvoji ..
Comment
-
-
Venus odlicna,mislio sam da Ana moze nesto napravit al sam se opet gadno prevario.Serena je sad jos krupnija,ne mislim da vrjedjam al izgleda ko kakva gorila,a krece se sporo kao tenk.nakon duze razmjene udaraca ona ne moze da dise ,pa pravi duze pauze.Venus je ipak daleko spremnija od seka.
Comment
Comment