Mislim da je odradila operaciju prosle godine i odmarala u periodu nakon AO-a, ali nisam 100% siguran za ovo, wanderer ce nam to razjasniti. Inace prva titula za Anu, a ima samo 17 godina. Ona me jos prosle godine odusevila sa one nastupe na Wimbledonu, tako da ceka joj sjajna karijera, samo da izbegne povrede...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo Ana! I baš mi je drago da je Konjuh prva iz svoje generacije sa titulom. Jedva da je dobila koji WC za razliku od Belinde, i možda je imala slabije protivnice od Belinde u Hertogenbošu, ali svakako zaslužena titula posle svih problema sa povredama od početka karijere
Ana je bila na operaciji krajem januara prošle godine, nije igrala jedno 3-4 meseca, posle je igrala neke ITF turnire a onda stigla do trećeg kola Vimbldona. Nakon toga su joj rezultati bili promenljivi.
Ove godine igra isključivo WTA i ne previše. Za sada se čini da joj trava najviše odgovara (logično, nema dugih poena i prebacivanja).
Comment
-
I red je više,pošto joj onomad izmače zbog BartoliŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOtkad je Eastbourne postao sljakasti turnir?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment