Neverovatno kakve padove i pomračenja imaju ponekad. Baš šteta, mogla je fino da je dobije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobila bi je da sam igrao na Wozniacki, prosto.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
A jest ima te niskopojasne fazone. I stalno nesto kmeci.
Ocekivano mi Jula ispala (ajd predala) -.-
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa dobro ne mora bas zbog fantazijaali odlicna je Petra, u usponu forme, tesko ce Karolajna do finala ovde.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kako su te zene nekostantne. Mislila sam da ce Petra da je pojede danas.
Kakva li bih tek ja bila...juuuu
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKako su te zene nekostantne. Mislila sam da ce Petra da je pojede danas.
Kakva li bih tek ja bila...juuuu
tt
Steta za Kvitovu, gotovo je ovo.
Edit: Jedan jinx za Karolinu.Mada dobija svakako.
Last edited by icetea; 17-02-18, 18:00.-To define is to limit.
Comment
-
Pa sta radis, imala si dobijen mecOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment