Originally posted by NEMANJA97
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostŠta će ti negativne rep?
Originally posted by Samuraj View Post#7174
Comment
-
Pa lepo...za dobar post, neki koji te odusevio, das pozitivnu.. los prokomentarises ili ignorises.
Zasto pobogu negativna? Kako ti nema smisla? Naravno da ima.
Ali zavisi kako na to sve gledas...i unlike je sklonjen zbog zloupotreba..pa ostao samo like.
Navikne se covek.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znam da se čovek navikne , ali što se sve dobre stvari moraju ukinuti??
Čuj zašto pobogu?? Znači normalno nekome podići reputaciju zbog dobrih komentara , a onda kad ode na drugu stranu nemamo opciju da mu spustimo reputaciju??
E vidiš ovo nije logično i nema smisla , ali dobro ne odlučujem ja o tome šta će biti na sajtu. Samo onda mogu da kukam kad se dobre stvari ukinu.
Čekaj znači ove stvari su sklonjene zbog zloupotrebe... I ti opet pitaš šta će nam negativna?? Vidiš da se mnogo više koristila nego pozitivna.
E sad da ne bude totalni off pitaću ovde jel neko gledao meč Krunić vs Ostapenko i jel može kalo više o njemu onda da napiše ako je neko gledao
Comment
-
Bojana je tako odlucila, dosadile su joj zalopojke i zloupotrebe i to je to.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 15-08-17, 21:02.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nije Serena pričala samo iza leđa.
Sećam se na jednom USO je i na meču upotrebila sličan termin i mislim da je bilo baš za Mašu...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostSarapovu bas nijedna teniserka ne voli. Sigurno nije bez razloga.) i Endi ako se sećaš...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Marija81 View PostVerovatno jer deluje kao ledena kraljica, ali svejedno nije lepo da se vređaju i psuju u toku meča k'o svojevremeno Delpo () i Endi ako se sećaš...
Originally posted by NEMANJA97 View PostBitno da se za Halep lepe mase
Originally posted by cacanin View PostIma razlog, odnosno dva a prvi je sto su zene a drugi sto je za sve te sto je ne vole ribetina kad moram ovako da se izrazim.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Ima, igrali su na šljaci , mislim da je Rim/Madrid 2006...Delpo objasnio...
Kako neko može da navija za Halep?
Msm jeste borbena i sve to ali...imam neke svoje razloge zašto mi je nepojmljivo da je neko voli, ili Radvanjsku, Cibulkovu...i sl.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment