Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Julija se ne moze sastaviti protiv Andreu. Odlicna Petkovic za sad, nadam se da nece zasrati sad u drugom setu.
    earthSRB:
    Mislim da će Andrea dobiti Juliu.
    Pobeda Andree
    Last edited by wanderer; 12-06-13, 17:04.

Comment

• Kako pegla moja miljenica? Nisam je video ne pamtim
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nisam mogao da nađem dobar stream pa nisam gledao, vodila je 5-3 u drugom setu, no dobila ga je 7-5. U seriji je od sedam uzastopnih pobeda bez izgubljenog seta (osvojila ITF najviše kategorije $100,000 u Marseju) a pobede protiv Johansson, Ormaechee, Puig, Medine Garrigues, Arvidsson i sada Goerges ipak nešto znače

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Kako pegla moja miljenica? Nisam je video ne pamtim
          Jako dobra brate. Inace ima prenose na ES-u 2, mozete tamo gledati, evo sad ide Jelena uzivo.
          Andrea igra odlicno, ima dubinu, vrlo snazno udara, samo moze malo procenat prvog servisa da popravi, ostalo je sve na nivou.
          Sutra ide na Aniku Beck ili Knapp, ja joj vec vidim u 1/2 finala, msm da ce dobiti bilo ko od ove dve sto sam spomenuo
          Last edited by Stefan-kobe; 12-06-13, 17:06.
          OVAKO

Comment

• JJ pobedila Larson sa 6:2, 6:0
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svaka joj cast , izlazila je danas dva puta na teren . Jeste da protivnice nisu jake ali nije lako dobiti u istom danu dve teniserke

Comment

• Earth,
                Vidim da dosta pratis zenski tenis, sta mislis moze li Vekic da dobije Sanchez sutra? Ja msm da bi trebala to da dobije, trava joj omiljena podloga, takva joj igra. Ali bolje bi doslo strucnije mislenje, ipak ti bolje znas Vekiceva.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Earth,
                  Vidim da dosta pratis zenski tenis, sta mislis moze li Vekic da dobije Sanchez sutra? Ja msm da bi trebala to da dobije, trava joj omiljena podloga, takva joj igra. Ali bolje bi doslo strucnije mislenje, ipak ti bolje znas Vekiceva.
                  Hm...pa sad koliko sam stručan to je diskutabilno

Ovo je prvi put da pratim Donnu na travi. Nije imala previše problema u prva dva kola, ranking kaže da je dosta bolja od današnje protivnice koju iskreno nikad nisam gledao (ili se ne sećam ) i trebalo bi da ba pobedi makar u tri seta. Svakako je favorit. Jeste Sanchez lako prošla kvalifikacije i stigla do treće runde bez izgubljenog seta ali mislim da dalje neće. Nema mnogo mečeva jer je bila na koledžu i tek kasnije se odlučila da uradi nešto više na WTA Tour-u. Ima dve pobede nad top 100 ove sezone, i koliko znam trava joj nije najbolja podloga. Ne spada u agresivne igračice. Ne znam šta poseduje od udaraca ali opet ne verujem da može značajno nauditi Donni.

Donna je u prva dva meča dobro servirala, osvajala visok procenat poena na drugi (68 i 52%). Snažni udarci i uz peciznost i agresivnost, verujem u pobedu. Mislim da joj trava odgovara mnogo više. Na osnovu meča sa Ulom stekao sam utisak i da se ne kreće loše na travi, imala je par odličnih poena na mreži, pride. Ostaje da nam to potvrdi u narednom periodu.

Evo meča sa Urszulom

Inače, ovo je bila prva pobeda Donne nad top 50 igračicom
                  Last edited by wanderer; 13-06-13, 11:53.

Comment

• Nema preterano dobrih imena danas, ali biće meni zanimljivo ispratiti Petkovic-Beck u Nirnbergu i Keys-Barthel u Birmingemu.

Andrea se vraća, to je sigurno i bilo bi lepo da nastavi niz i dođe do meča sa Jelenom. Tu bismo videli koliko je zapravo napredovala, tj nadam se, budući da Jelena konačno igra i beleži rezultate na koje smo navikli od ranije pa bi bila odličan test za Andreu. S druge strane, mlada Beck je svakako veliki potencijal i ipak se ispostavlja da joj šljaka najviše odgovara (za sada), ima vremena da se namesti za udarce koji su snažni i prodorni. Kao najveći broj igračica, sklona je velikim oscilacijama u toku samog gema. Od odlično izgrađenih poena do promašaja od po metar-dva izvan terena Servis joj je takođe nepouzdan, dozvoljava veliki broj brejkova ali isto tako riternom uspeva da preuzme inicijativu i da pravi veliki broj istih. I dalje verujem da će od nje biti nešto. Ovo joj je treće četvrtfinale u karijeri (i sezoni) a drugo na šljaci.
                    Andrea je svakako favorit.

Comment

• Pravi Keys brejk. Par dobrih riterna i forhenda joj završilo posao

Comment

• Msm da Andrea to dobija, iz prostog razloga sto Beck nema neki snazan servis, a Andrea je veoma agresivna iz ritern na ovog turnira.
                        Safarova isto mislim da dobija Hercog, iako svakako nece biti lak mec, ne bi me cudilo i da izgubi. Halep vec vodi 3-1 protiv Voskoboeva, udara snazno Galinda ali to je sve uzalud jer Halep vraca sve, i na kraj naravno otera loptu 3-4 metara u autu ili zabije u dnu mreze. Jelenu necu da komentarisem, svakako prolazi.

U Birmingemu, ocekujem da Bojana dobije Cirsteu, obe snazno udaraju loptice, ali moje mislenje e da to Bojana dobija. Erakovic-Skiavone, veoma zanimljiv duel, iskusna Francheska protiv Marine koja belezi sjajne rezultate i sjajno igra od ovog RG-a. Ovo su mi dva najzanimljiviji meca iz ovog turnira, nadam se samo da nece biti prekida zbog kise.
                        OVAKO

Comment

• Keys dobija prvi set. Za sada je odlično služi servis.

Ma polufinialistkinje u Nirnbergu su skoro poznate Na startu turnira sam omašio samo za Cornet.

Da, zaboravio sam na Erakovic-Schiavone. To bi mogao biti interesantan duel.

Comment

• Samo edno mi nije jasno, kako je Mona Barthel toliko slaba na travi? Pa ona udara lopticu veoma snazno i ravno, to bas bi trebalo biti ubojito na travi...
                            Ja sad vidim da ona bjelezi uzasne rezultate na travi, zacudilo me bas.
                            Keys za sada sjajna, Amerikance imaju veoma jaku skolu, ide jedna velika grupa nadezni teniserki: Keys, Hampton, Townsend, Stephens, Min, Davis, Kick...
                            OVAKO

Comment

• Mona se jako loše kreće. Džabe jaki i snažni udarci kad se ne može namestiti za njih.

Za razliku od tenisera, teniserke su im u velikom usponu.

Novi brejk za Keys, baš je loša Barthel danas.
                              U međuvremenu vidim da Kristina vodi protiv Hantuhove
                              Last edited by wanderer; 13-06-13, 13:00.

Comment

• As za kraj i pobedu 6-3, 6-2. Odlično je servirala danas, forhendom pravila razliku i zahvaljujući određenom broju grešaka Mone, ubedljiva pobeda za 59 minuta

Comment

Working...
                                X