Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nešto sam radio do kasno, pa sam imao prilike pogledati Stephens. Iako sam se uključio tek u drugom setu pri rezultati 3-0. Nemam pojma što joj se događalo tijekom meča, no Mattek je jako dobro gađala i govor tijela joj je bio kako bi mogla odigrati još 4 meča, dok Stephensov je govorio - želim što prije otići kući da mogu leći i spavat...
Pegula je stvarno zanimljiva cura. Tata joj je milijarder i vlasnik NHL momčadi "Buffalo Sabres" i nekakva je prema talentu, barem mi se čini, lošija verzija Gulbisa. No, evo cura solidno igra, a ova mala Muguruza je još premlada da se od nje očekuju neki odlični nastupi u kontinuitetu i da lako rješava ove mečeve u kojima je apsolutni favorit.
Ono što sam pratio, Janković je dopustila 22 break-lopte protiv Oudin, rekla je Jelena poslije meča kako joj nikako ne odgovara igra Melanie, ali opet... 22 je stvarno velik broj, pa i za njen, ženski, WTA standard. Ova Garcia je odigrala dobro kvalifikacije, u drugom kolu razvalila Pliskovu dopustivši joj samo tri gema. Istina, očajna Scheepers koja ne može spojiti dva dobra meča nije neka bajna pobjeda, ali evo... Baš me zanima na što će to ličiti...
Inače, baš gledam sada Lučić, debelo gubi... Ali kako je lijepo viditi napadački tenis kada ulazi... Strašno...Last edited by Clint_Eastwood; 03-04-13, 21:42."Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.
Comment
-
Babos nastavlja odbranu titule
Jao, Jelena...
Nameračila se Betanie da napravi dobar rezultat ovde, nastradaće i mlađa Keys.
Petko neće imati šanse protiv Dankinje, ali pobeda po pobeda...
Bouchard stigla do tećeg kola i na pragu je prvih 100 na listi
Comment
-
Jeca dobro igra za za sad protiv Pegule . Prvi set je servirala krompir a u drugom se odvija velika borba .
Jeca prosla dalje , 6/4 u drugom setu . Jeste da Pegula nije neka protivnica lai JJ lepo gura , ima konstatnost i moze daleko da dogura na ovom turniru .
U 1/4 sa Stosur ili Bouchard .Last edited by Lord Aleksoni; 05-04-13, 01:40.
Comment
-
Koliko je u losoj formi Sem Stosur ;) , Bouchard lagano je dobila u prvo msetu , dozvolivsi joj samo jedan gem a u drugom setu Austalijanak joj je predala na 2:0 za Bouchard . Jelena bi trebalo ovo da prodje .
Jovana Jakcic sinoc nazalost nije uspela da se progura dalje . Naisla je u drugom kolu na Mariju Kirilenko i izgubila u tri seta . Ipak nije razocarala , dosla je iz kvalifikacija i prosla prvo kolo .Last edited by Lord Aleksoni; 05-04-13, 14:33.
Comment
-
Jelena prosla u SF, pobedila je 6:2 6:1http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment