Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hrana i piće
Collapse
X
-
Pošto je palo prozivanje, Kronos neka sam napiše, ja sam 180/110...u mladosti dok sam nešto trenirao (amaterski) i išao u čkole bio sam 180/72...jbg uništi me najgore vrste hrane "da se ne baci" i "sad i ko zna kad"....
Trebao bih da spustim na 90 ali to je trenutno nemoguća misija.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPošto je palo prozivanje, Kronos neka sam napiše, ja sam 180/110...u mladosti dok sam nešto trenirao (amaterski) i išao u čkole bio sam 180/72...jbg uništi me najgore vrste hrane "da se ne baci" i "sad i ko zna kad"....
Trebao bih da spustim na 90 ali to je trenutno nemoguća misija.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Guram jakih 74kg na 1.8. Za moju vitku liniju mogu se zahvaliti brzoj hrani.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by limun View PostJa sam radio sve stvari iz tvoje poslednje recenice sem bodenja.
I eto, stiglo me je, mogao sam ili da flipnem ili da promenim zivot za 180 stepeni.
Pa si otišao u drugu krajnost.
Ali to sve objašnjava
Neko je pisao pre neki dan recept za Plazmu.
Evo i mog
1.puter-250gr
2.margarin 250gr.
3.plazma mlevena-1,2kg
4.orasi mleveni-300gr.
5.žele bombone-300gr.
6.suvo grožđe-300gr.
7.fanta ili drugi gazirani sok sa ukusum narandže-po potrebi (oko 200ml.)
8.šećer u prahu-100gr.
9.šlag-500gr.
I na kraju to izgleda ovako
DSC_0173.jpgŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa postoje restorani po svetu koji kao insipraciju za posluživanje imaju gola ženska tela, možda Uroš pretendira na nešto slično, neku novotariju u Bg da otvori, samo muška (polu)naga tela.. kao pladnji ili ti poslužavnici
Moram samo smisliti parolu, budi muškarčina-jedi alge, i onda kao ja jedem sa ženskog tela neke NN lepotice, a Limun objašnjava kako njena energija kroz alge uvećava moju seksualnu potenciju.
Feštu ćemo napraviti, ima da €$€$$$$$ na sve strane
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNema ni covjeka, a ni praseta ispod sto kila"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
More batalite te vase hvalospeve i ego tra-la-la price..fotke na videloda procenimo
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMore batalite te vase hvalospeve i ego tra-la-la price..fotke na videloda procenimo
tt) nema nista.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment