Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hrana i piće
Collapse
X
-
Moja vecera i dorucak najverovatnije.
"Jebeni umnjak dijeta"
Potrebno:
- zdrav umnjak koji raste ka unutra
- anestezija
- zubar
Povremeno popiti casu vode kako bi ostao ziv.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by limun View PostMoja vecera:
[ATTACH=CONFIG]15607[/ATTACH]
Prijatno, bici.
Ako nekoga zanima kako se sprema ovaj moj buckuris:
http://www.dailymotion.com/video/x22gk5oOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Brate duplu bih porciju sad odvalio tog buckurisaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBrate duplu bih porciju sad odvalio tog buckurisaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Sledeći put seci tanje taj luki ostavi malo duže da odstoji da omekša u kiselini
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSledeći put seci tanje taj luki ostavi malo duže da odstoji da omekša u kiselini
Luk jesam zajebao, noz mi otupeo
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
E a sada ozbiljnoposloliš ga malo, izgnječiš, sipaš malo sirćeta preko i ostaviš 5 min...iscediš rukama dobro i staviš recimo na hamburger ili gde god... tzv. ekspresna turšija
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ja se ubih od tunjevina, lignji, sardina, piletine, ella sira, sira od surutke.
Jede mi se ovo Bicijevo u pm...
I jedu mi se lazanje. Sad me Bici naložio sutra pravim neku mesinu( izivini Limune). Limun može da mi predloži šta od travki da dodamm
Jer bi meni ovo Limun što je jeo bila salata.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMoja vecera i dorucak najverovatnije.
"Jebeni umnjak dijeta"
Potrebno:
- zdrav umnjak koji raste ka unutra
- anestezija
- zubar
Povremeno popiti casu vode kako bi ostao ziv.
Ali ta 2-3 dana i čaša vode je bila problematična.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSlična situacija kod mene. Zrdav umnjak, nema mesta da raste. Mora hirurški da se izvadi. Samo što mene ne boli uopšte. Boleo je 2-3 dana i posle toga ništa. Zubarka mi rekla da može da boli kao sam đavo, a i da može da se desi da nikad ne zaboli. Izgleda je meni ovo drugo, tako da odlažem hirurga.
Ali ta 2-3 dana i čaša vode je bila problematična.
Ja u svoj nesreci imam zametak, prekobrojni zub, mozes ga nazvati I devetka. Raste iza osmice I moram da ga vadim jer nema funkciju, samo stetu moze da pravi.
Takodje moram jos jedan umnjak vaditi...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Pa ni ummjaci nemaju nikakvu funkciju...i kazu da cemo ih vrlo brzoevolucijom izgubiti, kao i malice...ccccc
sigpic
Comment
-
Kasni nesto ta evolucijaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment