Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja gotivim Milan, ali šta vredi kad ih Repeša sahrani....oterao Đentilea, ovi ostali ga bojkotuju ( Raduljica i Kalnietis ) i eto....

Isto i Makabi gotivim, ali ne vredi kad je ekipa divlja, sve igrači koji bi sami da igraju

Comment

• Makabi da bi igrao ,moraju u svakom trenutku da imaju 4 lopte .
      Jednu za "mini mambu" ,jednu za Sony (nije plejstejsn ,i to najnoviji) Weems , jednu za D.J.Selley-a ,i jednu za ostale (Miller,Rudd,Smith i Zirbes) ..
      Skup kvalitetnih pojedinaca ,koji nemaju bas neku odliku timske igre ,prevashodno ova prva dvojica nabrojanih.
      Last edited by blanco; 08-01-17, 22:01.

Comment

• Brose opet bio bolji čitavu utakmicu, a onda ih je napad totalno izdao sredinom treće kada je počeo pad. Vjerovatno jer Melli nije bio na nivou zbog bolesti.
        Dačka rutinski.

Comment

• Barca baš loša

Comment

• gentile u 1/4 vise nego fenomenalan u dresu pao
            Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• luka doncic fenomenalan 9poena 6skokova i 4ass a lull jos miruje na 0

Comment

• Doncic 11poena 11skokova 8asista 1ukradenu i 0izgubljene eh kad bi imalo vecu slobodu kao lull ili westbrook lagano on bi isao triple-double
                Last edited by stewanoskipp; 13-01-17, 21:41.

Comment

• Veoma su maštoviti igrači Makabija.Izgubili su loptu na bar 10 različitih načina. - Gospodin Darko Plavšič

Comment

• Meni je on genijalac u svakom smislu, uživam da ga gledam na terenu i uvek ću da ga gotivim. Tako i cenim ljude, a ne za koga igraju ili navijaju.

Spoiler
                    Morala sam da ponovim post, nije hteo da mi prihvati izmene.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tek sad vidim da je Unikaha-Valencia na SK6

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                        Tek sad vidim da je Unikaha-Valencia na SK6
                        Prenosi i eurosport2
                        Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Barca je u napadu toliko loša, da nitko nema hrabrosti položiti u kontri 3 na 1

Comment

• Evo ovo što ja gledam posle Zvezdine pobede u Hell Avivu,
                            Barca razbija u 3/4 ove Perasovićeve.

Comment

• Barca ako se potrudi, može i ovih +15 u zadnjoj četvrtini izgubiti

Comment

• Koji je već put ove sezone da se Žalgiris raspadne ovako u zadnjoj. Protiv Unicsa im se isto dogodilo.

Comment

Working...
                                X