Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajmo da dobijemo i tu 1/4 jednom
    sigpic

Comment

• Они праве серију, а ми 1 фаул имамо и притом Радоњић не тражи тајм..

Comment

• Djenki bas ne ide veceras.
        sigpic

Comment

• Sta radi Simon
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Šta je sa Simovićem ove godine ?

Comment

• Koliko je kukumakanja bilo za Simonovica i sto je tu i dalje, a covjek mozda i najbolji igrac Zvezde. Ovo nije realno sto radi. Nisam siguran je li Simon ili Klej Tompson.
              sigpic

Comment

• Ilija Kovacic legenda. Koliko sam se ismejao lepo kada se razdrao 4 puta Siiiiiiimoooonooovic
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa uvek tako viče kad ovaj ubaci trojku.

Comment

• Uzgred jako iritantan komentator.

Comment

• Simon razbija.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Pa uvek tako viče kad ovaj ubaci trojku.
                        Vice uvk, ali zamisli kada je 4 puta za redom to uradio hahaha, pao sam.
                        Voli ga covek kao brata rodjenog
                        Dobri smo za sada, ali Milano ne blista, dosta su promasili, a mi dosta izgubljenih lopti. Onaj Volters je bas los.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Simona zabetonirati na liniji za trice i ne davati mu da ide nigde..

Comment

• Kako lose sada igramo, umesto da uvecamo razliku igramo sasvim neobavezno

Comment

• Kakvo je ovo oduzimanje poena?!

Comment

• Trenutno ocajna utakmica, konacno Marko prekida post
                                Simon nas drzi ali je strepnja ako nas stanu trojke, iako se oni nude da ih pobedimo lagano

Comment

Working...
                                X