Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iskusno. Najgluplja ekipa u istoriji sporta, koja je komotno mogla da osvoji dvocifren broj evrloigaskih titula u poslednjih 15 godina, a svi znamo koliko je osvojila.
    Njima nista, ali bukvalno nista ne vredi ligaski deo takmicenja.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne volim Spanulisa nimalo, iritantan lik, ali šta je napravio u odlučujućim trenucima...svaka mu čast. Klasa.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Лепо би било да их Реал добије у сред Турске

Comment

• Čini li se vama da slika malo kasni u odnosu na ton iritantno

Comment

• Јесте, али се ретко деси да се примети, тако да није велики проблем.

Comment

• Primjetio sam par puta, na prošloj utakmici ona trojka u širokom luku...Bolje kad komentarišu iz studija

Comment

• Ne moze ovo Real dobiti. Zna se ko uzima.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Колико су ми иритантни ови Турци, неподношљиво је слушати како се буне за сваку судијску одлуку која није у корист Фенербахчеа.

Comment

• Zamisli zoveš se Ekpe. Šalu na stranu, lik je monstruozan, definitvno za NBA sledeću sezonu.
                    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Pa on je dosao iz NBA

Comment

• Паклено финале ће бити и на терену, а можда и на трибинама, видећемо колико ће Грка доћи

Comment

• Real mora biti najbesmisleniji kosarkaski klub u Evropi. Koliko je samo tu usuto para i koliko zvijezda imaju, a rezultati realno katastrofalni u EL, jedna titula u 20 godina, a tri u Spaniji za deset godina. Bili Spanulis vise vrijedi od citavog madridskog kluba.
                          sigpic

Comment

• Uvatio me je juce transfer blama dok sam gledoa prvo polufinale, ne znam sta je gore.Sudjenje i njihove kompenzacije ili sto nema hero ball i sto se dozvoljavaju onakvi jajarski faulovi u poslednjem napadu.De Kolo ispao tezak sivonja, Teo sto je dao jednu trojku na -3 anulirao sa onim ishitrenim sutem.Promaseno bacanje je nebitno, jer da bi imali napad za pobedu trebalo je prvo da se odbrane.Iako me je u jednom trenutku nervirao Teodosic, zbog njega mi je najvise zao sto se nije posrao po Srbima koji jedva cekaju njegovu losu partiju.

Drugo polufinale bilo ok, stavise Real je u par narata sa serijom trojki brzo smanjio razliku tako da sam bio siguran da je Fener pobednik tek kad je ostalo dva minuta pre kraja.Kalinic i Ekpe odlicni, Bogdan solidan i nista vise.Pravio je previse gresaka.

Pre nekih godinu dana zeleo sam da jedne godine osvoji CSKA, a druge Fener.Nadam se da Fener osvaja, ove grcke mesare ne mirisem iako cenim Spanulisa.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                              Drugo polufinale bilo ok, stavise Real je u par narata sa serijom trojki brzo smanjio razliku tako da sam bio siguran da je Fener pobednik tek kad je ostalo dva minuta pre kraja.Kalinic i Ekpe odlicni, Bogdan solidan i nista vise.Pravio je previse gresaka.
                              Реално, Реал није имао никакве шансе, све су на индивидуалне потезе стизали и као остајали у утакмици, одиграли су као група грађана, док је Жељко одлично спремио Фенер.

Comment

• Slaba mu je ovo utjeha. Ipak, sve čestitke, potpuno zasluženo.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Working...
                                X