Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentativna kosarka (prijateljski mecevi, internacionalni turniri, kvalifikacije)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by notorious View Post
    Šta fali Simaniću. Šenluči trojke u napadu, a u odbrani ništa nije odbranio, ostalo je ok
    dobar, bolje da ne ulazi..mozda i dobijemo )

Leave a comment:

• notorious
    replied
    Šta fali Simaniću. Šenluči trojke u napadu, a u odbrani ništa nije odbranio, ostalo je ok

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    21-9 prva cetvrtina..Jovanovic=Alimpijevic..bez ikakvog plana..Simanic i Radanov ako ovako zavrse mec, slobodno poslati u Borac iz Cacka i to dzabe...nerealno kako su ih naguzili prvu cetvrtinu..

Leave a comment:

• Ljuba90
    replied
    Kad je tekma?

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Danas 1/4 sa Francuskom koja dolazi znatno oslabljena, bez Ntikinkia ili kako vec ovaj iz NBA, bez Mokoka kojeg je uzeo Misko i Sekou Doumbouya koji nam je u u18 i ako je 2000 godiste, pre dve godine zabio 31 poen i bio vodja reprezentacije, po meni veci talenat od Doncica, igrao prosle godine, tj zadnje dve u Poitersu druga francuska liga...Bolesne fizikalije i tek 18 godina, kazu da moze biti i prvi pik na draftu sledece godine...kad god izadje bice dobro kotiran...

Za nas ne igra Uskokovic i Simovic, dosta su uslabljeni i mi smo favoriti na ovom mecu. Cak nemaju ni tolike fizikalije po cemu su poznati...

Mislim da je ovaj mali koji je iz Gvineje nova NBA zvezda ali da ne zurimo pred rudu.... Francuzi slabo igraju ovo prvenstvo ali nikad se ne zna sa njima, nije da su losi, imaju pleja koji je dosta slican Huertelu,cak se i sisa tako Kako god nadam se prolasku dalje..

Leave a comment:

• Samo Zvezda
    replied
    U20 Srbija -Rumunija

Leave a comment:

• bounty hunter
    replied
    U17 Srbija - Mali live...

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Ne verujem da će se iko od NBA igrača odazvati pozivu.

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    Hrvatska posle četiri utakmice ima samo jednu pobedu, ali i dalje drži stvari u svojim rukama pošto bi sa oba trijumfa do kraja mogla da obezbedi plasman u narednu fazu.

Na spisku su:

Marko Arapović (Cedevita), Luka Babić (Ulm), Roko Badžim (Olimpija), Dragan Bender (Finiks), Josip Bilinovac (Cibona) Bojan Bogdanović (Indijana), Domagoj Bošnjak (Cibona), Mario Hezonja (Orlando), Mate Kalajzić (Split), Kristijan Krajina (Zadar), Filip Krušlin (Cedevita), Marin Marić (Depol), Jakov Mustapić (Osijek), Hrvoje Perić (Venecija), Darko Planinić (Sasari), Krešimir Radovčić (Šibenik), Ivan Ramljak (Cedevita), Željko Šakić (Kluž), Dario Šarić (Filadelfija), Krunoslav Simon (Efes), Josip Sobin (Anvil), Rok Stipcević (Sasari), Karlo Uljarević (Cibona), Antonio Vranković (Djuk), Domagoj Vuković (Zadar), Karlo Žganec (Cedevita), Ante Žižić (Klivlend), Ivica Zubac (LA Lejkers).
    Vrag odneo salu, nema otkaza za sada. Po obicaju jak tim, i po obicaju - fali plejmejker....malo im je guzva na petici.

Leave a comment:

• kankkunen
    replied

Leave a comment:

• blond
    replied
    FIBA je cirkus od organizacije. Juce su na mecu Island - Bugarska na statistici napisali da je zavrseno sa 78:73 iako je zavrseno sa 74:77. U pbp je pisalo da je prvo poluvreme zavrseno sa 47:31 iako je bilo 43:35. I onda su samo dodavali poene na ovaj prvi rezultat.

Gledao sam i druge meceve, i tamo pbp opasno gresi. Amaterizam.

Leave a comment:

• Geronimo
    replied
    Ovo Spanci su mi znatno simpaticniji od ovih Slovenaca...
    Hrvati u problemu...

Leave a comment:

• Manda77
    replied
    Kakav odmor za mozak kad prebacim sa RTS-a na SK-k, glava me boli kad cujem da prenose Denda i ovaj Nikolic.
    Last edited by Manda77; 06-09-17, 16:00.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by MannyCalavera View Post
    Po krilo/centra se ipak islo u Dalmaciju ako se dobro secam
    Ako ima slabu motoriku znaš da je iz Hercegovine

Leave a comment:

• MannyCalavera
    replied
    Originally posted by mmajstor View Post
    Ko se seca stare Yu, uvek se govorilo - trazi centra/krilo u hercegovini, a beka u sumadiji i eto nama sigurne medalje. Period Kice/Dalipagica.
    Po krilo/centra se ipak islo u Dalmaciju ako se dobro secam

Leave a comment:

Working...
X