Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentativna kosarka (prijateljski mecevi, internacionalni turniri, kvalifikacije)
Collapse
X
-
22-0 serija u pet minuta... Mislim da ću prebaciti na Hrvatsku i Italiju.
Leave a comment:
-
I opet 15 razlike. Treba da je sigurica ovo. Portoriko nas ceka i to bi trebalo lagano da prodje.
Tamo Hrvati Italija finale. Nesto mi smrdi na osvetu kockastih
Leave a comment:
-
I baš nas lagano sad stisnuše, ne baš puno toga šta smo mogli uraditi, svaka odbrana je bila odlična, braniš se 22 sekunde i onda ti ovako pogodi trojku sa rukom u faci, ništa se tu ne može uraditi, zato možemo uraditi ovo što su Teo i Kalina pocepali u zadnja dva-tri napada.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Dobro je ovo. Bogdanu krenuo šut odma, otvorio dosta prostora za Jokića dolje... Baš lagano.
Leave a comment:
-
Originally posted by Bastia33 View PostA ja imam neki osjećaj da je mrtvi Đorđević ustvari postave koje je igrao protiv Angole igrati i protiv ozbiljnijih ekipa. Ne bi me uopšte čudilo da večeras Raduljica dobije 25 minuta, Simonović 10+ itd. Zna on tako zaglupiti, vidjeli smo to i u PAO-u prošle sezone...
I ja se veselim tom duelu, samo da ga Đorđević stavi nekad u igru kad i Jan igra. Ako ove godine usere Jokića, ja stvarno ne znam, nadam se da će imati pameti da koristi i sada Jokića, a i kad se Bjelica vrati, da ga stavi na centra mjesto Raduljice, jer ja mislim da mi nemamo trenutno boljeg igrača i koji je u boljoj formi.
Edit: Jel se ovo Ilija dere u Areni?
Leave a comment:
-
Ipak Sale nije zaglupio, sviđa mi se i ova rotacija sa Teom, još kad na ovo legne Bjelica umjesto Birčevića, auu
Leave a comment:
-
Originally posted by Dekson View PostJedva čekam da vidim duel Jokića i Veselog.
I ja se veselim tom duelu, samo da ga Đorđević stavi nekad u igru kad i Jan igra. Ako ove godine usere Jokića, ja stvarno ne znam, nadam se da će imati pameti da koristi i sada Jokića, a i kad se Bjelica vrati, da ga stavi na centra mjesto Raduljice, jer ja mislim da mi nemamo trenutno boljeg igrača i koji je u boljoj formi.
Edit: Jel se ovo Ilija dere u Areni?
Sent from my LG-H815 using TapatalkLast edited by Bastia33; 08-07-16, 19:54.
Leave a comment:
-
Grci ne izgledaju kao tim. baš su loši. Nadam se da će Hrvati izbaciti Italijane. Imaće oni što da kažu u taj duel sigurno. Posebno ako Bogdanović i Šarić nastave sa ovakvim igrama. Protiv Italije u prvi meč kao da su sami igrali. Dobro bi bilo i kad bi Hezonja ubacio nešto.
Leave a comment:
-
Treba reci da je Bojan klasa, ali i to da su Grci tanka ekipa. Mogu Hrvati preko Italijana sigurno.
Leave a comment:
Leave a comment: