Zagrijavanje..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentativna kosarka (prijateljski mecevi, internacionalni turniri, kvalifikacije)
Collapse
X
-
Dobro su se drzali Kanadjani, dobro su sutirali na pocetku, ali je presudio suv kvalitet Francuza, ali i brzopletost Kanadjana u kljucnim momentima. Mnogo problema imaju kada Joseph izadje iz igre, em sto Ennis nije odigrao onako kako se ocekivalo, a ni Heslipa nije isao sut uopste, a znaju ovi sto prate italijansku kosarku, kakvu pracku ima.
Iskocilo je ovde par zanimljivih igraca sto igraju u Evropi, poput ovog Ejima, a i Birch je defanzivna zver. Ako se dobro secam, njega je Zvezda trebala da dovede.
Nadam se da cemo ih za tri godine gledati u Kini na SP, tada ce neki igraci vec stasati, i mogla bi to biti vrlo zanimljiva reprezentacija, a s obzirom u kom smeru ide kanadska kosarka, ne bi me cudilo da u naredna tri drafta opet izbace neke ozbiljne igrace.
Inace svaka cast Hrvatima kako izbacise NBA Italiju, Petrovic uradio ono u sta verovatno ni sam nije verovao. Kakvu odbranu su peglali, haos, dok kod Italijana standardno cirkus, sutira ko stigne. Ako ih Messina nije "smirio" onda njima i nema spasa.
Leave a comment:
-
Jbt večeras smo imali 37 asistencija na 37 ubačenih koševa. Svaki koš koji je ubačen je bio na asistenciju, auu
http://www.fiba.com/ls/#12521&BKM400101
Leave a comment:
-
Strašna utakmica. Šarić nema što nije uradio večeras, bez greške. Od prefektne odbrane, ofanzivnih skokova i još onih trenutaka kad je u 4/4 preuzeo...
Odavno nijesam gledao ovako kompetetivnu utakmicu sa reprezentacijama.
Leave a comment:
-
Džabe i dva defanzivca na Bojana Bogdanovića, ovo se ne zaustavlja. Mašinerija.
Leave a comment:
-
Hrvati baš igraju jaku odbranu, ali ni Italijani ne zaostaju baš, što je čudno od ovako defanzivno nepotentnog tima. Baš dobro brane Bogdanovića i Šarića, to im je i najvažnije, a ja nisam vidio ni jedan šut Bojana a da mu nije bila ruka u faci.
Samo usraše sa onim prekidom, baš nekako atmosfera opade posle tog.
Originally posted by Lord Aleksa View PostKakvo sprdanje sa Portorikancima, plešemo na terenu
Na koga vama liči po stilu igre Jokić, meni više naginje prema Krletu
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Kakvo sprdanje sa Portorikancima, plešemo na terenu
Na koga vama liči po stilu igre Jokić, meni više naginje prema KrletuLast edited by Lord Aleksoni; 09-07-16, 20:42.
Leave a comment:
Leave a comment: