Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentativna kosarka (prijateljski mecevi, internacionalni turniri, kvalifikacije)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LosmiSK
    replied
    Ce vidimo protiv Britanaca koji su dole jaki bas, imaju dole dobre i jake igrace. Generalno mi se svidja kako Britanci rade, nemaju neku tehniku ali fiziku i razmisljanje super...Ovi nasi i neke ekipe, tu neke akcije,muda za bubrege..pusti decu da igraju...pravi od njih igrace, a ne tim...po meni bar...U Britaniji bar 3-4 dobra prospekta...koliko sam gledao juce sa CG, koja kad izrastu igraci, nema ih nigde...stameni ali bez motorike kvalitetne..

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Pokusevski je tu najveci talenat po meni i Pecarski...Paunovic moze biti neki Dobric..ovaj Trifunovic mene podseca na Kuzminskasa..Ovaj centar je dobar, ako bude napredovao, Gonzaga moze ispasti dobro..ovoj generaciji fali plej najvise...i trener doduse ali nebitno..Sad to treba raziviti..da smo normalni da ovi klinci igraju i tabaju KLS vec negde...ovako ce biti na klupi FMP-a do tamo neke 22-23 godine..u Barsi B uvek igraju ti klinci, retko koji stariji ima itd..

Leave a comment:

• MannyCalavera
    replied
    Originally posted by mmajstor View Post
    S obzirom na visinu verovatno ce moci da pokriva obe pozicije, sto mislis da ne bi mogao da igra na suteru?

Ima onaj Pokusevski u Olimpijakosu ali ga nisam video na spisku. Sto ga nismo zvali? Ako ga uzmu grci treba da se samoubijemo. Neko ga je sa 211 stavio na pleja, verovatno da razvija ball handling i pregled igre i ako se dobro razvije bice zver. Covek je izjavio da bi zeleo da igra a mi nista, mogao je sigurno biti u rosteru.
    Gradja, raspon ruku, sve ide u prilog da ce biti bolji na niskom krilu a ako doda jos neke santimetre, kad krene da stari mozda i lazna cetvorka. Za beka sutera mu treba brzi izbacaj, treba mu explozivniji korak prvi, nize teziste kad vodi loptu itd. Ne kazem ja da ne moze on da igra dvojku, verovatno i treba da je vise igra kao junior da bi razvio ono gde je deficitaran ali ce kao senior definitivno biti mismatch na trojci.

Evo ga Pokusevski sa SP do 17 godina. On nema motoriku da bude explozivna cetvorka/petica, kao neki Porzingis i slicno. Od toga nema nista. Naravno nije lose da razvije dribling, igru s loptom u rukama ali ne vidim ja u njemu neki ludi upside. Noge mi se uopste ne svidjaju. Morace on da nabaci dosta mase i da krene da se maklja unutra, pa da ih siri sutem spolja ako lepo sazri...

Leave a comment:

• Samo Zvezda
    replied
    S obzirom na visinu verovatno ce moci da pokriva obe pozicije, sto mislis da ne bi mogao da igra na suteru?

Ima onaj Pokusevski u Olimpijakosu ali ga nisam video na spisku. Sto ga nismo zvali? Ako ga uzmu grci treba da se samoubijemo. Neko ga je sa 211 stavio na pleja, verovatno da razvija ball handling i pregled igre i ako se dobro razvije bice zver. Covek je izjavio da bi zeleo da igra a mi nista, mogao je sigurno biti u rosteru.
    Igrao je za U 16 reprezentaciju Srbije

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Leave a comment:

• mmajstor
    replied

Leave a comment:

• MannyCalavera
    replied
    BISER NAŠE KOŠARKE Evo koga je Srbija dobila u porazu od Litvanije na Evrobasketu http://sport.blic.rs/78mv5kp

Jel neko ispratio ovog malog? Meni deluje kao neki veliki hype, em stranica u blicu, em tata slavan kosarkas koji ga je doveo u tim, em menadzer Misko.... a na terenu 14 poena, ne 24ili34 pa da dobije ovoliki publicitet.
    Pazi on je dosta ispod radara bio jer je sa caletom bio u Turskoj, u Karsijaki. Nije on tako forsiran od strane oca, i ruzno je to reci. Profil igraca kao Dangubic, samo bolji dribling i sut kao osnova. Neki ga vode kao beka, ali on je krilo 100% o tome nema dileme. Kako stvari stoje mi cemo na pozicijama 3 i 4 imati dosta solidnih igraca koji izlaze u naredih par godina. Ali, klasicnih bek sutera necemo imati maltene uopste, osim nekih fizikalaca i ovih silovatelja tipa Paunovic. Pleja takodje nema. Centri su zarobljeni u 70-tima.

Svakako nije sjajno...

Evo ti ga mali Trifa u Karsijaki

Leave a comment:

• mmajstor
    replied
    BISER NAŠE KOŠARKE Evo koga je Srbija dobila u porazu od Litvanije na Evrobasketu http://sport.blic.rs/78mv5kp

Jel neko ispratio ovog malog? Meni deluje kao neki veliki hype, em stranica u blicu, em tata slavan kosarkas koji ga je doveo u tim, em menadzer Misko.... a na terenu 14 poena, ne 24ili34 pa da dobije ovoliki publicitet.

Leave a comment:

• Samo Zvezda
    replied
    Ali kakva 4/4 ...34 -18 za Litvance. Ukupno 29 izgubljenih lopti od toga 19 ukradenih

Leave a comment:

• nebitan
    replied
    Ne shvatam šta ljudi vide u Paunoviću, dečak je prosek.
    Trener i sudijesu zaslužni za pobedu klinaca iz Litvanije.

Leave a comment:

• kankkunen
    replied
    EP U18 u Letoniji ...

Leave a comment:

• Cooper
    replied
    Jbt, više od pola ove reprezentacije ne žele ni domaći abaligaši.

Leave a comment:

• kronostime
    replied
    Dobro je i rezerve uigravati.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Kina – Srbija 74:71 (18:12, 17:14, 21:17, 18:28)
    Kina: Rui 6, Žiksuan 11 (4 sk), Meng 2, Hao, Han Lin 10 (7 sk), Ži Ming, Abudulašamu 15 (5 sk), Že Lin 13 (8 sk), Ji Vei 6, Šuo 11, Tai Long, Čang Dong.
    Srbija: Tejić, Pot, Stojanović 9, Ristić 14 (7 sk), Rebić 6, Brkić, Apić, Đoković 17, Pašajlić 10, Nenadić 3 (4 sk), Krstić 6 (4 sk), Huskić 6.

Leave a comment:

• NateHuffman
    replied
    Na kakvoj turneji je to nasa reprezentacija? U kom sastavu? Kad igraju?

Leave a comment:

• bounty hunter
    replied
    Možda nije za ovu temu...

Blago. Neko je skoro na yt postavio onu čuvenu utakmicu, finale u19 protiv Amera onomad u Novom Sada. Lepo za pogledati kako su Katnić i Stojačić karijevski preko Stefona pogađali trojke odakle stignu, kako Mačvan školuje Majkla Bizlija, a Raduljica Deandrea Džordana...
    I kako su čudni putevi košarkaški, kako USA reprezentativaca (od kojih su neki kasnije igrali i za klubove sa ovih prostora), tako i naših igrača. Neki postali velike zvezde, neki se izgubili.

Leave a comment:

Working...
X