Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije što je Real u pitanju, ali smorim se što jedno četvrtfinale LŠ-a, vrhunsku utakmicu, reši sudija. Ne sa jednom, nego najmanje 3 greške...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• ahahaha sad odjednom Pogba dosao na red. Ali Barsa je nezaobilazna, koliko lik izmislja to nisu istine.

Comment

• Covece peti put me pitate za to. Napisao sam sve u temi Atletika.Kod mene se sve promenilo kad sam poceo da zivim u Madridu. Pre toga me ATM nije interesovao, a onda mi je usao u srce.

Comment

• Originally posted by madrid
          Covece peti put me pitate za to. Napisao sam sve u temi Atletika.
          Jel si razmisljao da krenes i Hetafe da simpatises

Comment

• E svaka čast, izbacili ste Bajern.

Ali sada ako je pravde da osvoji Atletiko ili Juve. Ili Monako/Dortmund, ali to je manje realno.

Comment

• Штета када судије униште овако утакмицу..

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                ahahaha sad odjednom Pogba dosao na red. Ali Barsa je nezaobilazna, koliko lik izmislja to nisu istine.
                Ti samo nastavi da trolas bas me briga ja idem da proslavim
                Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Mogao je Bajern i do gola sa igracem manje sto je najjace, par puta bas opasni napadi.

Comment

• Pored ovakvog sudjenja sasvim je svejedno ko im je protivnik. Dajte im odmah trofej, najbolji su.

Tapatalk
                    sigpic

Comment

• Originally posted by stewanoskipp View Post
                      Ti samo nastavi da trolas bas me briga ja idem da proslavim
                      Hajde, fino se provedi.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                        Covece peti put me pitate za to. Napisao sam sve u temi Atletika.Kod mene se sve promenilo kad sam poceo da zivim u Madridu. Pre toga me ATM nije interesovao, a onda mi je usao u srce.
                        To je skroz normalno. Evo ja kao klinac navijao za Zvezdu ali kada sam poceo da zivim u Beogradu kod mene se sve promenilo i zavoleo sam Partizan. Danas sam jedno poluvreme gledao sa juga a drugo sa severa.
                        Originally posted by Dekinjo
                        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                        Originally posted by La Jugoslavia
                        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Cekajte bre ljudi crveni nije postojao to stoji bez pogovora, ali isto tako nije bilo ni p od penala u minhenu. To sto ga ovi nisu dali pa nije uticalo nema veze, da jesu imali bi prolaz u dzepu.

Comment

• Pravda.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Sve u svemu real je bio bolji u dvomecu, nadigrao ih je I da nije bio nojer odavno bi bili napujneni. Koliko samo je spasio kod kuce a I danas u prvom djelu je real puno promasio dok Bayern je imao samo jednu priliku a u drugom djelu je bilo drugacije..
                              Jeste bilo je gresaka danas Ali I tamu Bayern je dobio poklon penal, a znamu I kako su prosli Juventus. Sve u svemu nisu nadigrali real u nijedan segment igre i real je zasluzeno prosao NA STRANU SVE GRESKE SUDCA U OBA MECA
                              Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Sve u svemu, Real bio povlasceniji u dvomecu.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X