Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diego Alves i Samir Handanovic, treceg nema
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ipak ni Handanovic ne moze sve odbraniti
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Pregoreo Japanac
        sigpic

Comment

• Ovo što sam ja gledao, od nekog 60og minuta, Inter nije prišao golu. Nisu napravili kršten napad. Sredina kao da ne postoji. Nema niko da poveže igru. Banega se nešto trudio, ali slabo to.

Ne znam samo da li je bio ono faul Virgila. Na usporenom deluje kao da je pokupio i loptu i igrača. A autogol je komedija. Mislim da je neko pipnuo loptu isped Nagatoma, malo mu promenio pravac, ali svakako trapav potez.

Drago mi zbog Svetaca, na pragu su da se kvalifikuju.
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Majstorsi gol Prijovića, spoljnom

Comment

• Kakav preokret!?

Comment

• Dembele-Kagawa za preokret i onda veliki kiks golmana, boksovao loptu na grudi Sahina

EDIT: Opet Prijović, 3:2. Ode ovo u 7+, nije da se nije očekivalo
                Last edited by p4p1; 22-11-16, 20:12.

Comment

• Sporting-Real bas lijepa tekma za pogledati, iako nema prilika ali nema cjepkanja igre. Rijetko se zalomi i neki pogresan pas.

Edit: samo sto napisah post Varan dade gol za 0-1
                  Last edited by Jax Teller; 22-11-16, 20:16.
                  DALE 1992-2020
                  NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Lester ce uzet ligu prvaka, zar ne?
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Prijović na 3:2 pogađa prečku i odmah sledeći napad kazna, odličan lažnjak Dembelea i umuva ga nekako, mogao je bolje golman da reaguje reklo bi se

Evo ga i 5:2

Comment

• Spudsi trebali da gube min 3-0 Loris odbranio i penal i iz igre imao 6 odbrana.

Comment

• Jebem ti link puče mi baš u trenutku kad je sviran penal za Juve, da l je igrao ovaj rukom ?

Comment

• Morao je Monako da vodi do sad. Otkidanje od fudbala. Presing na zadnju liniju, ništa Sparsi ne mogu. Jedan normalan napad Spursa, imao Son 1 na 1 i nije ni šutnuo na kraju. Mislim da su bez šuta na gol u prvom poluvremenu. Dajer i Vimer kao štoperski par..blago rečeno katastrofa.

Sa druge strane, Monako igra brz, direktan fudbal. Napravili su 5-6 vrhunskih akcija. Još da ovaj Falkao ne omaši penal. Baš je bedno šutnuo. Sidibe igra više krilo nego beka. Ovaj Bernardo Silva opasan igračić.

Ako Poketino nešto ne bude menjao na poluvremenu u igri, ne piše im se dobro.

p.s. Falkao nije ni 5% onog starog igrača. Kao neki amater da igra umesto njega.
                            Last edited by z0La; 22-11-16, 20:38.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gledam Monaco-Totenhem, dobar mec, fale golovi, ali sto su smotani i jedni i drugi ono je strasno. Prvo Son izlazi 1 na 1 sa Subasicem, i on umesto da sutira, on ga zalama i vrate se odbrambeni igraci Monaca. Kasnije penal za Monaco, Falcao sutira ocajno i lagano skida. Nekoliko minuta kasnije Germainu se odbije lopta, ostaje samo da legne na loptu i da je zakuca, on je nesto dize, pokusava da lobuje Llorisa i ovaj lagano hvata. Dembele se zalece kao sivonja, ima zuti karton, a jos jedno 2-3 prekrsaja je napravio. Onda ne secam se ko centrira sa levog boka za Kanea, fino mu dolazi na sut, on promasuje loptu desnom i odbija mu se od leve noge. I na kraju Son prolazi po levoj strani i napamet bez gledanja salje loptu u sredinu, i naravno to ciste igraci Monaca.

Vecina ovih danasnjih fudbalera samo sto je prespremna, nema tu preterane fudbalske inteligencije, osecaja i tehnike.
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Klaudio Macka Markizio!
                                Nema leba bez Klaudija.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...