Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Teska namestaljka. Ko zna kolika je bila kvota da Barsa ide dalje tri minuta pre kraja nego sto je Bara dala 5. gol. Ovde je neko zaradio na stotine miliona dolara.

Comment

• Е кад се сетим да је Реал пуштао снимке с ПСЖ-Барса на Бернабеу..

Comment

• Pod mac bato!

Comment

• Kakve utakmice brate mili , dobro je nismo najgori
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Barsa...
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Idemooo,zbog ovoga se gleda fudbal niko nije kriv ovim iz PSG sto su igrali ovako

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                Teska namestaljka. Ko zna kolika je bila kvota da Barsa ide dalje tri minuta pre kraja nego sto je Bara dala 5. gol. Ovde je neko zaradio na stotine miliona dolara.
                Надам се да ја не капирам иронију. У супротном

Comment

• Da je meni znat kad ce Arsenal dobit ovakvog sudiju da sudi za njih.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ljudi dva puta 2 na 1 izmasise...Ko ih ebe..Steta sto obe ekipe nisu ispale
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Lord Gangara View Post
                      Kakve utakmice brate mili , dobro je nismo najgori
                      Videlo se da je ovaj Pariz jadna ekipa, cim oni nisu Arsenala u dva meca mogli da dobiju
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        I dalje je Barsa puna rupa. Samo su ovi velike sise svi do jednog.
                        Klaćemo se.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          Da je meni znat kad ce Arsenal dobit ovakvog sudiju da sudi za njih.
                          Мажић. Прва утакмица 1/8 или се не сећаш?

Comment

• Mene sada ne bi cudilo da uzme Barsa LS, ali najozbiljnije.

@Brajko ne brini baki, izvlacimo sledecu rundu Bayern ili Atletiko opusteno.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Da je meni znat kad ce Arsenal dobit ovakvog sudiju da sudi za njih.
                              Gledao sam ja blizanče neke tekme u PL ove godine, msm Barnli, vala da sam navijač tog kluba umro bih koliko su me zajebali.

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                                Мажић. Прва утакмица 1/8 или се не сећаш?
                                Ignoriše on redovno utakmice gdje Arsenal ima pomoć sudije

Ali ova LŠ je postala bezveze sa ovim cirkus rezultatima, odbijam da vjerujem da ovako jake ekipe primaju po 5+ golova i to se ponavlja svaki utorak i srijedu. Najozbiljnije ne vidim da bi Votford igrao ovako kao Pariz večeras npr.

Comment

Working...
                                X