Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vladan
    replied
    Originally posted by Победа View Post
    Где му је триплета?
    Polako, tek je poceo

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Samo da ne bude u narednim danima povreda igraca (Reala,Juventusa) neka za finale budu svi spremni.

Leave a comment:

• Победа
    replied
    Originally posted by Vladan View Post
    Vec je on uradio nesto sto niko nije za 50 i kusur godina i kao trener.

Где му је триплета?

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Čini mi se da sam danas nešto čitao da su uži izbor za sudije Mažić i Skomina.

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Naravno da je 50%-50%, kad sam mislio favorit mislio sam da je po meni Juve nekako blizi tituli i ono poklopilo im se da osvoje a i najbolji su tim po meni.

Pa i Real-Celta da je finale opet je to 50-50 da ga jbs Ne znas sta moze Ramos uciniti svojim divnim temperamentom

EDIT:

Jel ima neko informaciju o Karvahalu, dali ce mozda biti spreman za finale?

Ako nije veliki hendikep za Reala, najbolji desni bek sveta lagano

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Vec je on uradio nesto sto niko nije za 50 i kusur godina i kao trener.

Leave a comment:

• Prototype
    replied
    Originally posted by Ser Gagi View Post
    Ma ne znam, po meni je Juventus bolji kao tim, disu zajedno ne moguce kakvu je hemiju stvorio Max kralj, i znas ono ko prodje Barcu osvaja titulu

Ljudi ne mogu da prime gol, a na ovu odbranu Reala verujem da ce Gonzalo, Dibala i Alves stvoriti dosta problema

Finale od snova rekoh, 2 najbolje ekipe na svjetu igraju finale, sta moze bolje?
    Da bude odlican sudija u finalu

Real jeste favorit, jbg odlicne igrace imaju. Jest da ne valja nekom slututi povredu i sl, al se nadam da Bale nece igrati finale, bice nam daleko laske. On kad igra, zajedno sa Carvahjalom moze da pokrije dva terena. Bez njega ce imati vise rupa u odbrani.

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Po meni je utakmica 50% 50%.

Evo upravo gledam kvote na Realu 2.50 na Juventusu 2.80.

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Originally posted by Rossonero View Post
    Real je favorit i od toga ne mogu da pobjegnu.
    Ma ne znam, po meni je Juventus bolji kao tim, disu zajedno ne moguce kakvu je hemiju stvorio Max kralj, i znas ono ko prodje Barcu osvaja titulu

Ljudi ne mogu da prime gol, a na ovu odbranu Reala verujem da ce Gonzalo, Dibala i Alves stvoriti dosta problema

Finale od snova rekoh, 2 najbolje ekipe na svjetu igraju finale, sta moze bolje?

Leave a comment:

• Prototype
    replied
    Ma ne, oni su sala bili igracki za Zidana, oni koliko god da su bili dobri fudbaleri, a bili su zaista nemaju sta da traze u poredjenju sa Zidanom, Zidan je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, kad to spojis sa vrhunskim trenerskim poslom dobijas kultnog lika kao sto je bio Krojf npr. Vidis kako Zidan kontrolise velike egoe(moze li ovo gramaticari), Pep to ne moze, uvijek ima probleme sa nekim. Zato sto je Zidan mnogo veci i mnogo respektabilniji od njega. Svi ce ga gledati kao oca fudbala i svi ce mu se diviti, od Ronalda do Vaskeza.
    I Eto'o-u je Pep nesto pricao kako da igra napad, a ovaj mu odgovorio da nema pojma kako treba da igra jedan napadac, jer bio je veznjak i to ne tako dobar

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Originally posted by Rossonero View Post
    Buffonovu sliku da metneš, ako misliš pomoći.

Leave a comment:

• Победа
    replied
    Ma ne, oni su sala bili igracki za Zidana, oni koliko god da su bili dobri fudbaleri, a bili su zaista nemaju sta da traze u poredjenju sa Zidanom, Zidan je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, kad to spojis sa vrhunskim trenerskim poslom dobijas kultnog lika kao sto je bio Krojf npr. Vidis kako Zidan kontrolise velike egoe(moze li ovo gramaticari), Pep to ne moze, uvijek ima probleme sa nekim. Zato sto je Zidan mnogo veci i mnogo respektabilniji od njega. Svi ce ga gledati kao oca fudbala i svi ce mu se diviti, od Ronalda do Vaskeza.
    Ок, разумео сам да мислиш искључиво као тренер. Слажем се с овим наведеним, мада сам скептичан што се тиче његових тренерских способности, видећемо ако оде из Реала за пар година какав ће бити.
    Last edited by Победа; 10-05-17, 23:11.

Leave a comment:

• Rossonero
    replied

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Svaka cast Realu, posebno sredini terena, dominacija nevidjena. Kakva lepota fudbala, Modric, Isco, Kroos

Ali stvarno ne pamtim kad je neki tim igrao finale LS sa slabijom odbranom

Fali Karvahal dosta, ovaj Danilo mu nije ni do kolena, ma samo 10% da moze da ga zamjeni je ok, ali ni toga

Finale snova, Juve favorit po meni, iako zelim i navijam za novu titulu za Ronalda i ekipu.

Leave a comment:

• Vladan
    replied

Leave a comment:

Working...