Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prototype
    replied
    Jaci je Juventus od Atletika ofanzivno i to masu, daleko smo kreativnija ekipa. Ako Real ostavi iole prostora, Juve ce to iskoristiti tj zadace muke Realovim defanzivcima. Ne moze se ovaj Atletiko porediti sa Juventusom. Onaj Atletiko iz 2014. je druga prica.

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Hocemo penale, hocemo dramu u Cardiffu.

Sjecam se ovog kao da je juce bilo.

Spoiler

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Ako smo nesto mogli da vidimo u ovom dvomecu to je predikcija ishoda finala u zavisnosti kako mec bude tekao. Ako bude prvi dvomec gde je RM odigrao bez greske nedajuci ATM(Juventusu da ih ozbiljno ugrozi) onda ce individualni kvalitet presuditi skoro sigurno. Ako pak budemo gledali utakmicu kao veceras gde se "otvaraju slabosti" RM Juveu rastu sanse naglo. Ne iskljucujem mogucnost tvrde utakmice, ali iako Juve maltene ne prima golove, RM na 1000 utakmica zaredom daje bar gol.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Originally posted by Prototype View Post
    Gubio ih je vala Dva finala LS sa nama i ono famozno iz 2006. Al to sve kao igrac

Presudice zelja i sam pristup. One 2015. nismo imali sansi jer se videlo kolika je nervoza i nesto jednostavno nije stimalo. Sada je drugacije, deluje Juve bas naostreno i fokusirano. LS je konacno postala obsesija a ne skudeto.
    S vama se ne racuna e ono 2006. mora da ga boli cijeli zivot, ono je bila nevjerovatna labudova pjesma koju je onako zavrsio.

Svakako, Barsa je bila bolja iako je Juve imao onaj period meca kad je cak mogao i da prelomi finale, ali su bili klasicni autsajderi u tom mecu iako je bilo finale u pitanju, sad nisu.

Leave a comment:

• Prototype
    replied
    Originally posted by Vladan View Post
    Samo je vazno za Juventus da pritisne sredinu Reala, nece biti pametno da da loptu Modricu i Krosu i da se osloni na defanzivu, jer ce oni onda naci prostor. Vidjelo se i danas kako se mora protiv Reala.
    Ne moze se defanzivnom igrom protiv nikog, uvek se nadje pukotina. Protiv Barse se moralo onako, jer je ono recept za njih, pa i tada je imalo pukotina. Mora da ima dobar balans, msm da je i Alegri svestan toga.

Leave a comment:

• bici
    replied
    Ja sam pred zreb polufinala rekao da ce Juve prolazi ko god da im dodje. Al sam se ogradio i rekao da je Juve najjaci -u dvomecu- od 4 preostale ekipe. Finale mi je 50-50. Real ce dominirati sa posedom, jednostavno ne moze niko da se nosi sa tom sredinom. Videcemo kako ce Juve koristiti prazan prostor u kontrama, jer je to najslabija tacka Reala u neku ruku, cesto im duva izmedju linija. Medjutim to se skoro i ne primecuje, nadomeste oni to lako defanzivcima od kojih svaki igra brutalno 1 na 1. Ipak, Maks tu slabost moze da iskoristi i kazni ih. Dve oprezne ekipe, vidim ja tu produzetke i dramu.

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    E da vidimo. Kao sto Vladan kaze u principu RM je ekipa koja moze cele sezone da se "raspada" za svoje kriterijume i da u 2 od 3 takmicenja budu ocajni tipa 3 u ligi sa 20 bodova zaostatka i rano ispadnje u kupu, ali ako se nekako na bilo koji nacin(sreca,zreb itd.) dogegaju u finale, oni to 95% dobijaju. E sad, ove sezone je malo drugacije, imaju sjajnu sezonu u LS ovo im je bio prvi poraz, opet su dali kad je bilo kriticno u ligi im dobro ide. Nadam se da osvajaju iako izbacuju ATM 4 godine u nizu.

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Real ce u finalu biti jaci za Carvajala koji je dvije klase iznad Danila.

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Ako Isco bude u prvih u 11 onda bi trebao izaći sa tri štopera. Treba ugušiti tu sredinu.

Leave a comment:

• Prototype
    replied
    Originally posted by Vladan View Post
    Jak je Juventus kao crna zemlja, kompaktan nevjerovatno, na dvije dobijene bih im dao prednost, ovako na jednu ta neka uloga favorita ide Realu, tipa 51-49. Iskljucivo zbog toga sto Real ne gubi finala LS i sto ih Juventus najvise gubi. Ali opet i zakon vjerovatnoce je na strani Juventusa, s druge strane je i Zidan koji ne gubi finala maltene. Jedna utakmica, sve to ne mora nista da znaci naravno, ali opet sa psihiloske strane sve igra. I kad se igra na jednu utakmicu sve je moguce i nema pravila.
    Gubio ih je vala Dva finala LS sa nama i ono famozno iz 2006. Al to sve kao igrac

Presudice zelja i sam pristup. One 2015. nismo imali sansi jer se videlo kolika je nervoza i nesto jednostavno nije stimalo. Sada je drugacije, deluje Juve bas naostreno i fokusirano. LS je konacno postala obsesija a ne skudeto.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Samo je vazno za Juventus da pritisne sredinu Reala, nece biti pametno da da loptu Modricu i Krosu i da se osloni na defanzivu, jer ce oni onda naci prostor. Vidjelo se i danas kako se mora protiv Reala.

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Originally posted by Jax Teller View Post
    Mene zanima da li će Allegri izaći sa dva ili tri štopera..
    Ni Max ti ne bih znao odgovor na to pitanje u ovom trenutku.

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Mene zanima da li će Allegri izaći sa dva ili tri štopera..

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Jak je Juventus kao crna zemlja, kompaktan nevjerovatno, na dvije dobijene bih im dao prednost, ovako na jednu ta neka uloga favorita ide Realu, tipa 51-49. Iskljucivo zbog toga sto Real ne gubi finala LS i sto ih Juventus najvise gubi. Ali opet i zakon vjerovatnoce je na strani Juventusa, s druge strane je i Zidan koji ne gubi finala maltene. Jedna utakmica, sve to ne mora nista da znaci naravno, ali opet sa psihiloske strane sve igra. I kad se igra na jednu utakmicu sve je moguce i nema pravila.

Leave a comment:

• Lion
    replied
    Bice 3:0 za Juve, eventualno 3:1

Leave a comment:

Working...
X