Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valensija koja se bori za opstanak pobijedi Real ili recimo Deportivo, koji je u donjem dijelu tabele, Barselonu.

Meni kao prvo nije lako razumjeti kako na taj nacin porediti lige, totalno mi je van svake pameti.

Cuj Lester prosao Sevilju i tu se svaka prica zavrsava.

A taj "drugi" tim koji je Real izveo protiv Eibara je tek prava prica, pa svi ti igrac bi bili starteri u svim najjacim klubovima PL-a.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post

Sad doso lik u City, gde ima 3 igraca, Aguero-De Brujne-D. Silva koji su WC ali samo De Brujne lici na sebe.
      Juce mu je igrao holdera trecinu utakmica, ej holdera. Ubjeldjivo najgore ocjenjeni igrac na terenu. Igrac penetracije i centarsuta, stvaranje sansi njemu je holder. Preko toga nema.

Ima on igrace, sta da nisu Morgan i Hut bolji od Stounsa i Otamendija? To sto on umije samo na jedan nacin da igra fudbal je druga prica. A taj fudbal su umjeli da igraju jos samo Barsa i Spanija.
      sigpic

Comment

• Kako se Barsa preporodila u sezoni 2008/09, Real je krenuo da pravi supertim i ta 2009 godina je bas tacka zaokreta i od tada Spanija preuzela epitet najjace lige na svetu.Englezi tada nisu morali da brinu za top4 jer se i pre sezone znalo ko ce tu da zavrsi, ali u medjuvremenu se pojavio Siti a i Totenhem se izdigo na visi nivo.Verovatno ce i ove godine dva tima sa dugom tradicijom (trofeja) da bude manje privlacna destinacija za neke igrace.Jedini spas za Engleze je kada bi ponovo imali konstantnih top4, ovako sami sebe onemogucavaju da budu relevantan faktor u LS.Kada se kvalitet rasipa na 5(6) klubova, ne mozes da ocekujes puno bolje rezultate od trenutnih.Pojava konkurentnog Celzija je bila i vise nego odlicna stvar za PL posto su engleski klubovi imali odlicne rezultate do 2009 kada je trebalo da se desi repriza engleskog finala.Pojava konkurentnog Sitija, slabljenje Liverpula i jos par tranzicionih promena su ih doveli u ovu poziciju.Totenhem nakon Poketina vratice se tamo gde je bio, satro konkurent za top4 a znamo da nemaju velike sanse da tu zavrse.Kad bi Siti zadesila delimicna sudbina Malage/Anzija, to bi bila odlicna stvar po PL ali to su samo bajke.Svi znamo da je engleska ekonomija stabilna i jaka, da imaju toliko jaku platformu da i nakon seika ce doci drugi bogatasi koji ce Siti da drze na vrhu a klub ce im sluziti kao paravan za pranje novca.

U sustini dok Real i Barsa ne padnu, drugi timovi nece moci da ih ugroze.Mada i to mi je tesko da zamislim, zato sto mislim da najbolje sto konkurencija pruza ce da zavrsi kod njih.

Comment

• Jel realno da je RTS izabrao da večeras prenosi Gladbah i Šalke? Mislim, nemam ništa protiv Nemaca, gledam ih često...ali pored Rome i Liona (pogotovo posle onakve tekme od prošle sedmice) oni izaberu ovo...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gleda se Roma naravno.

Manchester HRT2 21:00

Roma FTV 21:00

Comment

• Sve je to skremblovano pred početak. Mislim nema veze, na netu će se naći ali su stvarno...
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• U Istanbulu ludilo. Besiktas vodi 2-1, ali je Abubakar upravo dobio crveni.

Olimpijakosa bi rezultat od 2-2 vodio u sljedecu fazu.
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Opaaa Ryan Babel za 3-1, drugi njegov gol veceras.

Golmanova greska.
                  DALE 1992-2020
                  NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Pazi što pustili Zorbu na stadionu

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                      Jel realno da je RTS izabrao da večeras prenosi Gladbah i Šalke? Mislim, nemam ništa protiv Nemaca, gledam ih često...ali pored Rome i Liona (pogotovo posle onakve tekme od prošle sedmice) oni izaberu ovo...
                      I ja sam se sokirao kad sam video, ceo dan ocekujem uvece Lyon-Roma na tv i bio sam ubedjen da prenose, kad ono razocarenje. Ajde dacu sansu i ovima, ali verujem da ce jaci mec biti u Rimu. Eventualno strucnjak koji je birao mec da je zbog rezultata 4-2 za Lyon odabrao Mgladbach gde je bilo 1-1.

A na HRT-u ide Mancester-Rostov ni oni se nisu proslavili izborom.
                      Originally posted by maliajnstajn
                      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Polomi precku Rudiger.

Comment

• Originally posted by Tobdzija View Post
                          I ja sam se sokirao kad sam video, ceo dan ocekujem uvece Lyon-Roma na tv i bio sam ubedjen da prenose, kad ono razocarenje. Ajde dacu sansu i ovima, ali verujem da ce jaci mec biti u Rimu. Eventualno strucnjak koji je birao mec da je zbog rezultata 4-2 za Lyon odabrao Mgladbach gde je bilo 1-1.

A na HRT-u ide Mancester-Rostov ni oni se nisu proslavili izborom.
                          Prenosi RTRS, BHT i FTV

Comment

• Vraca se Roma.

Comment

• Sta radi Pogba, he's a motherfucking spice boy
                              sigpic

Comment

• Jedan gol nek padne pašće još 3, ali za sad bus Rostova odrađuje posao.

Pogbu sam branio ali mora završiti na klupi neku utakmicu, ovo je previše

Comment

Working...
                                X